redhotstef Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Ξαπλωσα κατα τις μια καθως δεν νυσταζα ιδιαιτερα οποτε στις μια μιση μαλλον ημουν στην αγκαλια του μορφεα. Ξυπνησα στις πεντε παρα τεταρτο για να παω στη δουλεια στις εξι. Χτες το απογευμα κοιμηθηκα τρεις ωριτσες. Δεν ξερω, νιωθω κουρασμενος και νυσταγμενος, βαριεμαι πολυ να βγω εξω απο το σπιτι. Λεω να την πεσω για μιση ωρα ομως φοβαμαι οτι θα ξεχαστω και θα αργησω να παω εκει που πρεπει. Το νιωθεται μερικες φορες το αλλο; Eιμαι σιγουρος οτι το ιδιο θα συμβει και σημερα.. Mπορει να νυσταζω τρομερα τωρα, και να λεω απο μεσα μου οτι οταν γυρισω σπιτι θα πεσω ξερος, αλλα κατα την διαρκεια της μερας και προς το μεσιμερι θα μου βγει μια ενεργεια που δεν φανταζομουν κατα την οποια μολις σχολασω θα προτιμησω να κατσω ωρες μπροστα απο την tv η pc η να παω για καφε, παρα να κοιμηθω. Νιωθω οτι χανω πραγματα και καταστασεις οταν κοιμαμαι.. Και παει λεγοντας μεχρι το βραδυ που για εναν περιεργο λογο δεν νυσταζεις και ξενυχτας τελικα, μεχρι να ξυπνησεις παλι τα χαραματα και να νιωθεις, παλι, κουρασμενος..! Εχω παρατηρησει και το αλλο,, τα σαββατοκυριακα οταν τυχαινει να κοιμαμαι δεκαωρα και να ξυπναω μεσιμερι, παλι νιωθω κουρασμενος και ισως και περισσοτερο απ οσο αν ξυπναγα κατα τις εφτα. Παραξενο. Τελος, επειδη χρειαζεται να ξυπναω κατα τις 5 για να παω στη δουλεια, δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου να κοιμαται στις εννια για να κλεισει οχταωρο υπνου. Δεν μου βγαινει.
petros_samurai Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 To βραδυ μην κοιτας τηλεοραση και μην κατσεις στο πισι με το σκεπτικο "να αραξω λιγο μεχρι να νυσταξω",το καλυτερο ειναι να πεσεις στο κρεβατι και να διαβασεις ενα βιβλιο.Αυτα τα εμαθα κανοντας τα και οχι διαβαζοντας χατογιακαδες (λαικ μι)
Big Boss Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 8 ώρες καθημερινά και 10-20 λεπτά το μεσημέρι μετά το φαί Χωρίς σωστή ξεκούραση το σώμα δε λειτουργεί σωστά. Η υπερβολή(πάνω από 8 ώρες) είναι το ίδιο κακό με την έλλειψη ύπνου ίσως ακόμα και χειρότερη. Αμα δε μπορείς να κοιμηθεις το βραδύ δοκίμασε να πάρεις μαγνήσιο βοηθάει το οργανισμό να μπει πιο εύκολα σε βαθιά κατάσταση ύπνου.(REM) 1
_hopelesscase_ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Το αυτο ^ Και αν δεν τα καταφερω και μου βγουν λιγοτερες απο 7, ειμαι σαν ζομπι ολη μερα, μεχρι να κανω γυμναστικη η σεξ. Και οταν ξαναερθει το βραδυ λιγο πριν τον υπνο με πιανει υπερενταση. Μυστηριο πραγμα το νευρικο συστημα. Ασε που αν κανω το λαθος και κοιμηθω μεσημερι η απογευμα, οταν ξυπνησω εχω γινει 1. ο νεκροζωντανος 2. σαν να εχω χασει 50 μοναδες IQ. Ολα αυτα δεν ισχυαν βεβαια σε νεαροτερη ηλικια, με 2 ωρες υπνο και παρόλ'αυτά in the groove όλη μέρα. 1
mastoras007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 7-8 ώρες.. Παλιότερα που δέν μπορούσα να κοιμιθώ ξεκίνησα να τρώω δημητριακά με γάλα και μετά κοιμόμουν άνετα
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Εγω κλεινω χαλαρα 8αωρο μην πω 10αωρο, αλλα αυτος ο υπνος θα γινει απο τις 4-5 το πρωι μεχρι 1-2 το μεσημερι, δε μπορω να κοιμηθω νυχτα. Εμενα με προβληματιζει οτι αυτο το προγραμμα υπνου που εχω επιβαρυνει την προσπαθεια μου να χασω βαρος. Παω στο γυμναστηριο και κυριολεκτικα λιωνω αλλα νομιζω οτι αν γυρισω σπιτι στις 11 μετα απο γυμναστηριο και κοιμηθω στις 5 δεν αφηνω τον οργανισμο μου να δουλεψει σωστα και να κανει τις καυσεις που πρεπει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα