Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα χασεις ολη τη διασκεδαση αν θελεις ομαδα,ολο το ζουμι.Θα αρχισουν τα νευρα,τα συστηματα,οι θεσεις,ο χρονος συμμετοχης,το αγχος,η μουρμουρα για τη διαιτησια και ενα σωρο πραγματα που θα στρεψουν την προσοχη σου εκτος παιχνιδιου.Πηγαινε μερα παρα μερα στα ανοικτα γηπεδα και παιζε μεχρι τελευταιου ασπασμου να γουσταρεις.

Γιατι στα επισημα παιζουμε με το 70-80% της ικανοτητας μας,ενω στα φιλικα παιζουμε στο 110% B)

Επισκέπτης
Δημοσ.

θα χασεις ολη τη διασκεδαση αν θελεις ομαδα,ολο το ζουμι.Θα αρχισουν τα νευρα,τα συστηματα,οι θεσεις,ο χρονος συμμετοχης,το αγχος,η μουρμουρα για τη διαιτησια και ενα σωρο πραγματα που θα στρεψουν την προσοχη σου εκτος παιχνιδιου.Πηγαινε μερα παρα μερα στα ανοικτα γηπεδα και παιζε μεχρι τελευταιου ασπασμου να γουσταρεις.

Γιατι στα επισημα παιζουμε με το 70-80% της ικανοτητας μας,ενω στα φιλικα παιζουμε στο 110% B)

Δεν νομίζω ότι αυτό ισχύει. Στα φιλικά ίσα ίσα τις περισσότερες φορές παίζεις χαβαλέ μπάσκετ, όχι σωστό μπάσκετ, χωρίς να ακολουθείς κανόνες (κλωτσιές,μπουνιές, βήματα κτλ). Επίσης, όταν είσαι επαγγελματίας δεν επηρεάζεσε από μουρμούρες, διαιτητές κτλ και δίνεις το 100% στους αγώνες. Οι αγώνες για εμένα είναι το μεγαλύτερο reward, το χαβαλέ μπασκετάκι έχει πλάκα μέχρι ένα σημείο, τίποτα όμως παραπάνω, δεν νιώθω το accomplishment της νίκης, τουλάχιστον αυτό ισχύει για εμένα, που ασχολούμαι με το άθλημα σε υψηλό επίπεδο.

Δημοσ.

προσωπικα παιζω χαβαλε μπασκετ και στα επισημα B)

απλα δεν δινω το 100% γιατι παντα βρισκεται ενας ασχετος-ποδοσφαιρικος να σε τραυματησει.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κοίτα είναι και αναλόγως σε τι κατηγορία παίζεις. Όταν μικρή έπαιζα εσκανα, επειδή και οι διαιτητές ήταν άσχετοι αφήνανε να πέφτει το ξύλο της αρκούδας (ήμουν 5αρι τότε). Τώρα στην Α1 (και στην Α2) είναι πολύ πιο προσεκτικοί με τα σφηρίγματα. Επίσης, το παιχνίδι σου βελτιώνεται μέσω των αγώνων, με το χαβαλέ μπάσκετ απλώς (προσωπικά) πιστεύω ότι χτίζεις αυτοπεποίθηση, αλλά ούτε μπορείς να δεις λάθη μέσα από αυτό, αλλά ούτε και να διορθώσεις αδυναμίες.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλά δεν νομίζω ότι στην Α1 ανδρών παίζουν και μποξ, τουλάχιστον από τους αγώνες που βλέπω. Στις γυναίκες βέβαια είναι διαφορετικά κυρίως λόγω σωματοδομών. Αλλά συγγνώμη τους καρατόποδοσφαιριστές παίκτες τους βλέπω στα τοπικά (ειδικά στις χαμηλές κατηγορίες), εκεί δεν παίζουν μπάσκετ, πυγμαχία παίζουν.

Δημοσ.

αμα παρακολουθησεις τι γινεται μακρυα απο τη μπαλα,ειδικα στα f4 ευρωλιγκας,μιλαμε για κατς,ξυλο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλά είναι οι κλασικές χώρες που παίζουν ξύλο π.χ Ισπανία, Σερβία οι οποίες το έχουν έθιμο σε οποιαδήποτε κατηγορία. Αλλά και πάλι δεν συγκρίνεται με τα τοπικά, απλώς γιατί εκεί παίζουν μόνο ξύλο και καθόλου μπασκετ.

Δημοσ.

στα τοπικα βλεπουμε ακομψο ξυλο γιατι παιζουν πολλοι "ποδοσφαιρικοι" ,δεν υπαρχει μεταδοση τηλεοπτικη,πολλες φορες ο διαιτητης ειναι ενας!!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλά και που σου φαίνεται το παράξενο; Στην Α2 γυναικών με το ζόρι είχαμε 2, θα είχε το τοπικό 2; χαχαχαχα καλό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...