Mavroulakoz Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Χαίρεται, θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα.Επειδή στις τράπεζες δεν είναι δυνατή η έκδοση, φόρτιση προπληρωμένων και Virtual καρτών.Υπάρχει καμια εταιρεία / υπηρεσία που να σου παρέχει μια κάρτα Visa η Mastercard που να μπορείς να την φορτίσεις/εκφορτίσεις και να την ακυρώσεις οποτε εσύ επιθυμείς;
SeXBOX Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Χαίρεται, θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα. Επειδή στις τράπεζες δεν είναι δυνατή η έκδοση, φόρτιση προπληρωμένων και Virtual καρτών. Υπάρχει καμια εταιρεία / υπηρεσία που να σου παρέχει μια κάρτα Visa η Mastercard που να μπορείς να την φορτίσεις/εκφορτίσεις και να την ακυρώσεις οποτε εσύ επιθυμείς; neteller.com. Και αν βρεις τρόπο να την φορτίσεις πες μας και εμάς.
geo9419 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Υπαρχουν αρκετες αναλογως για το σκοπό που τις χρειαζεσαι. Ο φιλος ανεφερε την netteller και φορτιζετε με αρκετους τρόπους όπως και η skrill. Εγω θα σου προτεινα αυτην αλλά δεν ξερω γιατί τι χρειαζεσαι Site: Ολες εχουν συγκεκριμενα κόστη και θα πρεπει να αξιολογησεις αναλογως την χρηση που θα κανεις ποια σε συμφερει.
xux99 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Μια άλλη επιλογή για εικονική κάρτα MasterCard δίνει η SpectroCard. Παρέχει μεγάλη ποικιλία μεθόδων φόρτισης.
sheldon_cooper Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Εγώ έχω της viabuy. Φορτίζει και με paysafe cards αν έχετε κονέ με Βουλγαρία Ιταλία Γερμανία ...
ababapanos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 και εγω spectrocard χρησιμοποιω και εκανα αγορα με paypal κανονικα, ειναι η μονη που μπορουμε να φορτοσουμε εμεις που δεν εχουμε επαφες με εξωτερικο , απλα αγοραζοντας bitcoins
SeXBOX Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Από που αγοράζετε τα bitcoins; Από SpectroCard; Έχω λογαριασμό αλλά δεν εχω ιδέα πια μέθοδο να χρησιμοποιήσω για deposit.
Giorgos3924 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Πώς θα αγοράσουμε Bitcoin? και πως θα φορτώσουμε τη SpectroCard? Μόλις έκανα κ εγώ έναν λογαριασμό στη SpectroCard.
Giorgos3924 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Bitcoins υπάρχουν 2 bitcoin atm. και κάνουμε deposit με voucher, βάζοντας τον κωδικό του qrcode που παίρνουμε από το atm?
tyf Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 παιδια αυτη εχει 0.50 λεπτα χρεωση καθε μηνα. η netteller δεν εχει. εχει βαλει και η netteler bitcoin αλλα δεν ξερω αν στα βαζει στην πιστωτικη η απλα σε αφηνει να πληρωσεις με bitcoin οπου δεχονται.
l3ft3r1s Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 παιδια αυτη εχει 0.50 λεπτα χρεωση καθε μηνα. η netteller δεν εχει. εχει βαλει και η netteler bitcoin αλλα δεν ξερω αν στα βαζει στην πιστωτικη η απλα σε αφηνει να πληρωσεις με bitcoin οπου δεχονται. Bitcoin deposits can be used immediately for transfers to NETELLER merchants or transfers to other members. Bitcoin deposits cannot be used for purchases or withdrawals using your Net+ card. Να πάρει... και έχω ήδη την κάρτα τους...
xux99 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 παιδια αυτη εχει 0.50 λεπτα χρεωση καθε μηνα. Για όσους δε θέλουν να πληρώνουν μηνιαία τέλη και να έχουν δυνατότητα φόρτισης με bitcoin υπάρχει η advcash.
chek2fire Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Το neteller δέχεται bitcoin αλλά δεν μπορείς να τα κάνεις τίποτα ούτε να τα περάσεις στις κάρτες τους ούτε να κάνεις καμία κίνηση εκεί πέρα. Ετσι την είχα πατήσει πριν κάτι μήνες και έχω ακόμα 20 ευρώ σε bitcoin εκεί άχρηστα τελείως και εγκλωβισμένα Για όσους δε θέλουν να πληρώνουν μηνιαία τέλη και να έχουν δυνατότητα φόρτισης με bitcoin υπάρχει η advcash. advcash.png Αυτή την κάρτα δεν την γνωρίζω. Θα την τεστάρω μόλις βρω χρόνο να δω τι παίζει και αν όντος μπορείς να την φορτώνεις bitcoin
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα