Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται, θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα.
Επειδή στις τράπεζες δεν είναι δυνατή η έκδοση, φόρτιση προπληρωμένων και Virtual καρτών.
Υπάρχει καμια εταιρεία / υπηρεσία που να σου παρέχει μια κάρτα Visa η Mastercard που να μπορείς να την φορτίσεις/εκφορτίσεις και να την ακυρώσεις οποτε εσύ επιθυμείς;

Δημοσ.

Χαίρεται, θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα.

Επειδή στις τράπεζες δεν είναι δυνατή η έκδοση, φόρτιση προπληρωμένων και Virtual καρτών.

Υπάρχει καμια εταιρεία / υπηρεσία που να σου παρέχει μια κάρτα Visa η Mastercard που να μπορείς να την φορτίσεις/εκφορτίσεις και να την ακυρώσεις οποτε εσύ επιθυμείς;

neteller.com. Και αν βρεις τρόπο να την φορτίσεις πες μας και εμάς.

Δημοσ.

Υπαρχουν αρκετες αναλογως για το σκοπό που τις χρειαζεσαι.

Ο φιλος ανεφερε την netteller  και φορτιζετε με αρκετους τρόπους όπως και η skrill. Εγω θα σου προτεινα αυτην αλλά δεν ξερω γιατί τι χρειαζεσαι

Link.png Site:

Ολες εχουν συγκεκριμενα κόστη και θα πρεπει να αξιολογησεις αναλογως την χρηση που θα κανεις ποια σε συμφερει.

Δημοσ.

Μια άλλη επιλογή για εικονική κάρτα MasterCard δίνει η SpectroCard. Παρέχει μεγάλη ποικιλία μεθόδων φόρτισης. 

post-64265-0-38983200-1437776834_thumb.png

Δημοσ.

και εγω spectrocard χρησιμοποιω και εκανα αγορα με paypal  κανονικα, ειναι η μονη που μπορουμε να φορτοσουμε εμεις που δεν εχουμε επαφες με εξωτερικο , απλα αγοραζοντας bitcoins

Δημοσ.

Από που αγοράζετε τα bitcoins; Από SpectroCard; Έχω λογαριασμό αλλά δεν εχω ιδέα πια μέθοδο να χρησιμοποιήσω για deposit.

Δημοσ.

παιδια αυτη εχει 0.50 λεπτα χρεωση καθε μηνα.  η netteller δεν εχει.  

εχει βαλει και η netteler bitcoin αλλα δεν ξερω αν στα βαζει στην πιστωτικη η απλα σε αφηνει να πληρωσεις με bitcoin οπου δεχονται.

Δημοσ.

παιδια αυτη εχει 0.50 λεπτα χρεωση καθε μηνα.  η netteller δεν εχει.  

εχει βαλει και η netteler bitcoin αλλα δεν ξερω αν στα βαζει στην πιστωτικη η απλα σε αφηνει να πληρωσεις με bitcoin οπου δεχονται.

Bitcoin deposits can be used immediately for transfers to NETELLER merchants or transfers to other members. Bitcoin deposits cannot be used for purchases or withdrawals using your Net+ card.

Να πάρει... και έχω ήδη την κάρτα τους...

Δημοσ.

παιδια αυτη εχει 0.50 λεπτα χρεωση καθε μηνα. 

Για όσους δε θέλουν να πληρώνουν μηνιαία τέλη και να έχουν δυνατότητα φόρτισης με bitcoin υπάρχει η advcash.

post-64265-0-92640900-1437864614_thumb.png

Δημοσ.

Το neteller δέχεται bitcoin αλλά δεν μπορείς να τα κάνεις τίποτα ούτε να τα περάσεις στις κάρτες τους ούτε να κάνεις καμία κίνηση εκεί πέρα. Ετσι την είχα πατήσει πριν κάτι μήνες και έχω ακόμα 20 ευρώ σε bitcoin εκεί άχρηστα τελείως και εγκλωβισμένα :P

Για όσους δε θέλουν να πληρώνουν μηνιαία τέλη και να έχουν δυνατότητα φόρτισης με bitcoin υπάρχει η advcash.

attachicon.gifadvcash.png

Αυτή την κάρτα δεν την γνωρίζω. Θα την τεστάρω μόλις βρω χρόνο να δω τι παίζει και αν όντος μπορείς να την φορτώνεις bitcoin

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...