atrias Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 φίλε check2fire τη δοκίμασες τελικά την advcash?
dtomgr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 φίλε check2fire τη δοκίμασες τελικά την advcash? Καλημέρα , διάβασα και εγώ τα σχόλια του θέματος και μπήκα στην διαδικασία έκδοσης και Advcash card και την e-coin. της έχω και τις δύο στα χέρια μου ,ενεργοποιημένες με PIN (plastic debit cards , visa & mastercard) και τις κούμπωσα κανονικά με το paypal σε χρόνο μηδέν.
lambros Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 πως φορτιζεις ευκολα την advcash και πως την spectrocard . Ειμαι Χανια. Νο bit coin atm
dtomgr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 πως φορτιζεις ευκολα την advcash και πως την spectrocard . Ειμαι Χανια. Νο bit coin atm Χωρίς να κάνω κάποια διαφήμιση υπάρχει τρόπος να αγοράσεις δικτυακά bitcoin μέσω κατάθεσης σε Eurobank λογαριασμό. https://www.btcgreece.com/ Για κάθε αγορά .....προσωρινά όπως αναφέρει και λόγο capital control υπάρχει προμήθεια 10euro σε κάθε συναλλαγή. Οπότε μετά τα μεταφέρεις στα αντίστοιχα Advance cash kai e-coin
netagra Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Αν πάω σε bitcoin atm και πάρω, πως τα μεταφέρω στην advcash, με ποια επιλογή;
chek2fire Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 δείτε και την εφαρμογή chip chap αν έχετε android για αγορές bitcoin. Δέχεται τις πιστωτικές κάρτες της Ελληνικές και έχεις μικρότερη προμύθεια τουλάχιστον από τα ελληνικά ανταλλακτήρια φίλε check2fire τη δοκίμασες τελικά την advcash? sorry για το αργοπορημένο της απάντησης αλλά δεν την έχω δοκιμάσει. Να πω την αλήθεια έχω βολευτεί με τις κάρτες του spectrocoin και bit-x και δεν σκοπεύω να βγάλω άλλη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα