despoinagalani Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Πρόσφατα έφτιαξα web banking και χρησιμοποιώντας το για το νερό, κινητό, πληρωμή άλλης κάρτας μου φένεται απιστευτα ξεκούραστο και βολικό. Τώρα όμως που θέλω να πληρώσω τον λογαριασμό της ΔΕΗ έχω ενα θέμα. Ο λογαριασμός είναι 350ε αλλα εγώ διαθέτω 200ε για πληρωμή (τόσα εχω τώρα) γίνεται να κάνω πληρωμή 200ε και τα υπολοιποα να βγούν στον επόμενο λογαριασμό; Επιτρέπεται δηλαδή ηλεκτρονικά αυτό; το έχει κάνει κανείς;
Sorath Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Ότι ισχύει στο ταμείο, ισχύει και ηλεκτρονικά. Βάλε όσα έχεις, το υπόλοιπο θα σου προστεθεί στον επόμενο λογαριασμό.
Silverage Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Πρόσφατα έφτιαξα web banking και χρησιμοποιώντας το για το νερό, κινητό, πληρωμή άλλης κάρτας μου φένεται απιστευτα ξεκούραστο και βολικό. Τώρα όμως που θέλω να πληρώσω τον λογαριασμό της ΔΕΗ έχω ενα θέμα. Ο λογαριασμός είναι 350ε αλλα εγώ διαθέτω 200ε για πληρωμή (τόσα εχω τώρα) γίνεται να κάνω πληρωμή 200ε και τα υπολοιποα να βγούν στον επόμενο λογαριασμό; Επιτρέπεται δηλαδή ηλεκτρονικά αυτό; το έχει κάνει κανείς; Νομίζω όχι γιατί καταλαβαίνει το ποσό απο τον κωδικό πληρωμής. Στο λογαριασμό του ΟΤΕ τουλάχιστον έτσι κάνει.
georgeadams Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Βάλε όσα έχεις, το υπόλοιπο θα σου προστεθεί στον επόμενο λογαριασμό.Ισχύει. Δε θα έχεις πρόβλημα.
atasos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 στη δεη δινεις οσα εχεις στην ευδαπ δεν μπορεις να πληρωσεις λιγοτερα νομιζω 2
damian1977 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Το εχω κανει!!!Ισχυει στανταρ!!! Ειναι σαν να πληρωνεις εναντι στο atm που ειναι στην ΔΕΗ! Το υπολοιπο θα προστεθει στον επομενο λογαριασμο!
παπι Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Νομίζω όχι γιατί καταλαβαίνει το ποσό απο τον κωδικό πληρωμής. Στο λογαριασμό του ΟΤΕ τουλάχιστον έτσι κάνει. Δεν ισχύει. Ο κωδικός στη ΔΕΗ είναι μοναδικός και δεν αλλάζει. Από τους καλύτερους λογαριασμους από θέμα πληρωμής. Ούτε ημερομηνίες ούτε τίποτα, κανείς save έναν, και μετά απλά αλλαζεις το ποσό.
johnnyman Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 παιδια μια ερωτηση λιγο.σημερα πηρα χαμπαρι στον λογαριασμο της δεη τις λεγομενες ρυθμιζομενες χρεωσεις....τις συγκεκριμενες χρεωσεις τις πληρωνεις ο ιδιοκτητης του σπιτιου η εγω που το νοικιαζω?
3DJIN Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 παιδια μια ερωτηση λιγο.σημερα πηρα χαμπαρι στον λογαριασμο της δεη τις λεγομενες ρυθμιζομενες χρεωσεις....τις συγκεκριμενες χρεωσεις τις πληρωνεις ο ιδιοκτητης του σπιτιου η εγω που το νοικιαζω? εσυ,εχουν να κανουν με καποια ορια καταναλωσης.Οταν τα ξεπερνας εμφανιζονται στο λογαριασμο σου,οταν δεν τοτε ειναι κενο το πεδιο.
Silverage Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δεν ισχύει. Ο κωδικός στη ΔΕΗ είναι μοναδικός και δεν αλλάζει. Από τους καλύτερους λογαριασμους από θέμα πληρωμής. Ούτε ημερομηνίες ούτε τίποτα, κανείς save έναν, και μετά απλά αλλαζεις το ποσό. Λάθος μου. Δεν τον πληρώνω μέσω ebanking αλλά σε ΑPS γιατί κρατάει προμήθεια.
johnnyman Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 εσυ,εχουν να κανουν με καποια ορια καταναλωσης.Οταν τα ξεπερνας εμφανιζονται στο λογαριασμο σου,οταν δεν τοτε ειναι κενο το πεδιο. ειναι σιγουρο αυτο φιλε μου οτι τα πληρωνει ο ενοικιαστης?τοτε που ειχε ενα χαρατσι η δεη την εετηδε αμα θυμαμαι καλα την πληρωνε ο ιδιοκτητης.επισης παρατηρησα οτι οι λεγομενες ρυθμιζομενες χρεωσεις υπαρχουν μονο στον εκκαθαριστικο λογαριασμο. Ποια ειναι αυτα τα ορια?γνωριζεις?
3DJIN Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 ναι ,εσυ καταναλωσες εσυ πληρωνεις,δεν ειναι χαρατσι.Δεν ξερω τα ορια,δες την καταναλωση σου.
johnnyman Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μηπως επειδη καιω πανω απο 1000kwh(1018) το τετραμηνο(ειδα και λογαριασμους που εκαψα 958kwh το τετραμηνο κ παλι ειχα χρεωσεις,οποτε μαλλον δεν ισχυει)
dacourt Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Πρόσφατα έφτιαξα web banking και χρησιμοποιώντας το για το νερό, κινητό, πληρωμή άλλης κάρτας μου φένεται απιστευτα ξεκούραστο και βολικό. Τώρα όμως που θέλω να πληρώσω τον λογαριασμό της ΔΕΗ έχω ενα θέμα. Ο λογαριασμός είναι 350ε αλλα εγώ διαθέτω 200ε για πληρωμή (τόσα εχω τώρα) γίνεται να κάνω πληρωμή 200ε και τα υπολοιποα να βγούν στον επόμενο λογαριασμό; Επιτρέπεται δηλαδή ηλεκτρονικά αυτό; το έχει κάνει κανείς; Ναι μπορείς, εγώ που πηγαίνω στο αυτόματο μηχάνημα της Eurobank ή ALPHA βάζω το κωδικό του λογαριασμού και μου βγάζει ποσό πληρωμής πχ 350 ευρώ, πατάω να καθαρίσει το ποσό και γράφω εγώ αυτό που θέλω πχ 200 ευρώ και πληρώνω κανονικά, λογικά το ίδιο θα μπορείς να κάνεις και στο web. Και στο ταμείο το ίδιο, πληρώνεις ότι ποσό θες, όπως σου είπαν και οι προηγούμενοι θα σου έρθει το υπόλοιπο στον επόμενο(ΕΝΑΝΤΙ ή ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα