Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουν ανοιχτεί και κλειδωθεί πολλά threads με αυτή την θεματολογία αλλά νομίζω πως πρέπει να υπάρχει ένα ενεργό γιατί συνεχώς θα προκύπτουν απορίες.

Γι αυτό προσέχετε λίγο τι γράφετε για να μείνει ανοιχτό.

Η απορία μου είναι η εξής:

Ο ενοικιαστής βρήκε ευκαιρία να μην με πληρώσει μιας και με πληρώνει μέσω τράπεζας.

Επιτρέπονται τα τραπεζικά εμβάσματα στο εσωτερικό?

Ξέρω πως ηλεκτρονικά επιτρέπονται αλλά αν του το πω θα το παίξει βλάχος και θα πει δεν ξέρω από τέτοια γι αυτό ρωτάω αν γίνεται από τα γκισέ των τραπεζών.

Δημοσ.

Ναι κανονικά. Εμάς μας πλήρωσε για πρώτη φορά μέσω ebanking μιας και όλες τις άλλες φορές τα δινε στο χέρι. Και ebanking να μην έχει και μετρητό στο χέρι να μην έχει μπορεί να πάει στην τράπεζα και να πει ''θέλω από τον τάδε λογαριασμό να πάνε στον τάδε λογαριασμό τόσα €€€€''.

Αλλά για να απαντήσω και στο αρχικό σου ερώτημα ναι μπορεί να πάει στο γκισέ και να κάνει κατάθεση όπως επίσης κατάθεση μπορεί να γίνει και στο μηχάνημα όπου και να μην ξέρει υπάρχει άτομο να τον βοηθήσει.

• Like 1
Δημοσ.

Απο τα κισέ δεν ξέρω αν μπορείς να κανεις μεταφορά, απο ebanking εντός Ελλάδας δεν υπήρξε ποτε περιορισμός και για κανένα ποσον

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νέα απορία:

Έχουμε 2 λογαριασμόυς όπου και στους δύο είναι τα ονόματα και των δύο γονέων μου.

Στον έναν είναι πρώτος δικαιούχος ο ένας και στον άλλον ο άλλος.

Γίνεται να κάνουν ανάληψη και από τους δύο λογαριασμούς όπου είναι πρώτος ο καθένας (από 60/ημέρα ή 420/εβδομάδα)

ή

αν γίνει ανάληψη από τον έναν θα μπλοκάρουν οι αναλήψεις από τον άλλον επειδή θα φαίνεται ότι έγινε ήδη ανάληψη σε αυτό το όνομα?

Σημείωση: Έχουμε μία κάρτα και για τους δύο λογαριασμούς.

Επεξ/σία από funbreaker
Δημοσ.

Νέα απορία:

Έχουμε 2 λογαριασμόυς όπου και στους δύο είναι τα ονόματα και των δύο γονέων μου.

Γίνεται να κάνουν ανάληψη και από τους δύο λογαριασμούς όπου είναι πρώτος ο καθένας (από 60/ημέρα ή 420/εβδομάδα)

ή

αν γίνει ανάληψη από τον έναν θα μπλοκάρουν οι αναλήψεις από τον άλλον επειδή θα φαίνεται ότι έγινε ήδη ανάληψη σε αυτό το όνομα?

καλα ενα μηνα τωρα δεν το δοκιμασες?

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν άλλαξαν τα πράγματα αλλά όταν το όριο ήταν 60€ δε γινόταν. Ανά κάρτα ήταν το όριο και όχι ανά λογαριασμό.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν άλλαξαν τα πράγματα αλλά όταν το όριο ήταν 60€ δε γινόταν. Ανά κάρτα ήταν το όριο και όχι ανά λογαριασμό.

Οι λογαριασμοί είναι με 2 διαφορετικούς δικαιούχους όπως είπα και αντίστροφα ο 1ος και 2ος δικαιούχος.

Αν το πρόβλημα είναι η ύπαρξη μόνο μίας κάρτας, όταν γίνει ανάληψη από τον 1ο μέσω κάρτας για τον άλλο μπορεί να γίνει ανάληψη από το ταμείο?

Δημοσ.

Όχι γιατί στον 2ο λογαριασμό τώρα μπήκαν λεφτά.

Ξέρει κανείς λοιπόν?

Αν έχουν δυο διαφορετικές καρτες ανάληψης σε διαφορετικά ονόματα, ναι γίνεται

Αν δεν έχουν να βγάλουν

Δημοσ.

Νέα απορία:

ή

420€ και για τους δύο θα μπορείς έτσι όπως το περιγράφεις.

Φανταζομαι θα μπορείς να πας σε ένα υποκατάστημα να σου αποσυνδέσουν τον έναν λογαριασμό από αυτή την κάρτα και να του βγάλεις ξεχωριστή δκή του για να μπορείς να σηκώσεις 840€.

Δημοσ.

Αν έχουν δυο διαφορετικές καρτες ανάληψης σε διαφορετικά ονόματα, ναι γίνεται

Αν δεν έχουν να βγάλουν

420€ και για τους δύο θα μπορείς έτσι όπως το περιγράφεις.

Φανταζομαι θα μπορείς να πας σε ένα υποκατάστημα να σου αποσυνδέσουν τον έναν λογαριασμό από αυτή την κάρτα και να του βγάλεις ξεχωριστή δκή του για να μπορείς να σηκώσεις 840€.

Ξεκαθάρισα από την αρχή πως δεν έχουν δύο κάρτες.

Ναι πρέπει να βγάλουν, το ερώτημα είναι αν γίνεται υπό την υφιστάμενη κατάσταση ανάληψη και από τους δύο λογαριασμούς,

αν όχι με την κοινή κάρτα, τουλάχιστον ο δεύτερος λογαριασμός από το ταμείο.

(Θα μου πείτε γιατί δεν πάνε να βγάλουν μια 2η κάρτα να τελειώνουμε. Πρόκειται για ηλικιωμένους με καρτοφοβία που με το ζόρι έβγαλαν την μία κάρτα αναγκαστικά λόγων των capital controls και αντιστέκονται γενικά σε κάθε αναφορά έκδοσης καρτών. Γι αυτό ρωτάω αν γίνεται κάτι υπό την υφιστάμενη κατάσταση για να μην μπαίνω σε διαδικασίες να τους εξηγώ κτλ)

Επειδή είναι λίγο εξειδικευμένη απορία για να ξέρει κάποιος αν δεν του έχει τύχει το ίδιο,

υπάρχει κάποιο ειδικό τηλέφωνο για απορίες για τα capital controls? Δεν βρήκα κάτι.

Δημοσ.

Πρέπει να πάνε σε ταμίο για να σηκώσουν και απο τους δύο.

Αν για τον 1ο λογαριασμό γίνει ανάληψη απ την κάρτα θα υπάρξει πρόβλημα για τον 2ο απ το ταμείο?

Υποθέτω πως στο ταμείο θα πρέπει να πάει ο πρώτους δικαιούχος του 2ου λογαριασμού.

Δημοσ.

Αν για τον 1ο λογαριασμό γίνει ανάληψη απ την κάρτα θα υπάρξει πρόβλημα για τον 2ο απ το ταμείο?

Υποθέτω πως στο ταμείο θα πρέπει να πάει ο πρώτους δικαιούχος του 2ου λογαριασμού.

Αντί να παει στο ταμείο για ανάληψη να παει για εκδοση καρτας, τα cc μπορεί να πάρουν μηνεςςςςςςςςςςςς πολλούς

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...