BlackDarkFlag Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Έχουμε μια κιθάρα ξεχασένη κάτι αιώνες που της έλειπε μια χορδή. Αποφάσισα να τη βάλη τη χορδή να της πάρω και μια θηκούλα να τη γραντζουνίσω και λίγο επειδή γενικά από μουσική ξέρω και βλέπω ότι λείπει κάτι στο κλειδί. Έτσι όπως είναι το κλειδί, το γυρνάς, και γυρνάει ένα γρανάζι το οποίο τεντώνει τη χορδή. Αυτό το γρανάζι στο κέντρο έχει ένα βιδάκι. Λείπει και το γρανάζι και το βιδάκι. Που μπορώ να βρω κάτι που να μπαίνει εκεί για κούρδισμα; Γιατί χορδή μπορώα να βάλω αλλά σιγά μην κουρδιστεί.
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Άλλαξε κλειδί φίλε μου.. Σε οποιοδήποτε κατάστημα με μουσικά είδη που ασχολούνται με κιθάρες θα σε βοηθήσουν .. Δεν θα ειναι και ακριβή διαδικασία .. Οπως καταλαβαίνω μιλαμε για απλή κιθάρα όχι για συστήματά με lock κλειδιά και Floyd rose ...
De@th L0rd Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Έχουμε μια κιθάρα ξεχασένη κάτι αιώνες που της έλειπε μια χορδή. Αποφάσισα να τη βάλη τη χορδή να της πάρω και μια θηκούλα να τη γραντζουνίσω και λίγο επειδή γενικά από μουσική ξέρω και βλέπω ότι λείπει κάτι στο κλειδί. Έτσι όπως είναι το κλειδί, το γυρνάς, και γυρνάει ένα γρανάζι το οποίο τεντώνει τη χορδή. Αυτό το γρανάζι στο κέντρο έχει ένα βιδάκι. Λείπει και το γρανάζι και το βιδάκι. Που μπορώ να βρω κάτι που να μπαίνει εκεί για κούρδισμα; Γιατί χορδή μπορώα να βάλω αλλά σιγά μην κουρδιστεί. Σε οποιοδηποτε καταστημα μουσικων ειδων κ εχοντας τη κιθαρα μαζι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα