Προς το περιεχόμενο

world party

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατι δεν πανε μια βολτα και απο κολομβια να κανουν αστειακια στους ντοπιους να βρεθουνε κρεμασμενοι με τα αντερα βγαλμενα σε κανα δεντρο

Δημοσ.

Το παρακολούθησα αυτές τις μέρες λόγω της εδώ συζήτησης και ομολογώ ότι τη βρήκα διασκεδαστική σαν εκπομπή. Έχει αρκετά κλαρινογαμπρικά στοιχεία αλλά ok. yolo :-D

Δημοσ.

<p>Γιατι δεν πανε μια βολτα και απο κολομβια να κανουν αστειακια στους ντοπιους να βρεθουνε κρεμασμενοι με τα αντερα βγαλμενα σε κανα δεντρο</p>

Πήγανε... Ψαξου!

Δημοσ.

Μπα το Φυσικό τους είναι

Ο Σακης μου είχε κανει συνεντευξη και καλά για συμπαρουσιαστρια στην εκπομπή, μαλακιες

Κανα προγραμμα εσπα ηταν αρχικά και ηταν υποχρεωμένοι να κάνουν τη διαδικασία με συνεντεύξεις κτλ

Με ρωτουσε ποσους φιλους εχω στο φουμπου και να του πω καποιο απο τα στατους μου

Κατι μαλακιες γενικα

Όμορφος είναι όμως και καλο παιδί αλλά κατα ταλλα δεν εχουν εξυπνο χιουμορ, μονο χαζομαρες

Σου είχαν κανει συνέντευξη ? Και δε δεχτηκες εσυ? κανα προγραμμα εσπα εννοεις για την εκπομπη? Αρα στο χαβαλε στα ρωτουσε αυτα?...Εγω να σου πω την αλήθεια τους παρακολουθούσα πολυ στην αρχη.Και μονο το γεγονως οτι η εκπομπη εδειχνε εικονες απο ξενες χωρες με παρακινουσε παρα πολυ να το δω.Μου αρεσε και αυτος ο υποτιθεμενος χαβαλες.Στη πορεια με κουρασαν γιατι τελικα η εκπομπη τους κατεληξε σε ενα επαναλαμβανομενο μοτιβο.Τωρα πλεον δε μπαινω στη διαδικασια...

Δημοσ.

Το ολο consept της εκπομπης ξεκινησε σε ενα αλλο καναλι με αυτους τους δυο και απο οσο γνωριζω πληρωναν οι ιδιοι. Απο τοτε που πηγαν στο alpa   νομιζω οτι οι καραμελες μαζι με το κανα καλυπτουν ολα τα εξοδα. (αυτη τηνν εντυπωση εχω)

Δημοσ.

Να γράφω και εγώ, δεν τους βλέπω απλά άμα τύχει και τρώω να περάσει η ώρα,2ον ο Σάκης έχει λεφτά από γονείς κτλπ και ασχολούνταν με τηλεόραση και τα τις σόου μπιζ,ο άλλος έκανε όνομα γιατί σε αυτόν έκαναν τατουάζ όλοι σχεδόν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, βράδυ δούλευα αλλά δεν τον είχα συναντήσει σε αλλά μαγαζιά κτλπ, μπορεί να μην έτυχε.Τέλος Παοκάρα σε λέω μόνο αυτό φτάνει, άξιος ο μισθός τους

• Like 1
Δημοσ.

αχωνευτοι κλαρινογαμπροι που φροντιζουν να μαθει μεχρι και ο τελευταιος κινεζος τι θα πει ελλληναραςςς. τιποτα λιγοτερο, τιποτα περισσοτερο.

ειδικα αυτη η "μαγκια", το "ρε my friend" και η αντιμετωπιση των ξενων λες και ειμαστε εμεις οι εξυπνοι και οι ξενοι ιθαγενεις, το σιχαινομαι, και το βλεπω δυστυχως απο πολλους δικους μας οταν ταξιδευω. κανενας σεβασμος στη κουλτουρα του αλλου

• Like 2
Δημοσ.

<p>

Θυμάμαι ένα καλοκαίρι το μέγκα έπαιζε σε επανάληψη μια εκπομπή με τον Φερεντίνο που γυρνούσε σε διάφορα μέρη και έπαιρνε συνεντεύξεις κτλ. Πρεπεί να ήταν αρκετά παλιά και στα πολύ νέα του ο Φερεντίνος. Ε λοιπόν τότε είχα πει, να και μια εκπομπή που αξίζει να την βλέπεις κάθε βδομάδα. Όσοι κατάλαβαν ποιά λέω, ας πούνε το όνομα της μια.<br />

<br />

Και ο Αρναούτογλου έκανε κάτι τέτοιο , το "Όμορφος Κόσμος" πριν γίνει πρωινάδικο</p>

Δημοσ.

Ο Σακης μου είχε κανει συνεντευξη και καλά για συμπαρουσιαστρια στην εκπομπή, μαλακιες

Κανα προγραμμα εσπα ηταν αρχικά και ηταν υποχρεωμένοι να κάνουν τη διαδικασία με συνεντεύξεις κτλ

Με ρωτουσε ποσους φιλους εχω στο φουμπου και να του πω καποιο απο τα στατους μου

Κατι μαλακιες γενικα

wait-what-thumb.jpg

αχωνευτοι κλαρινογαμπροι που φροντιζουν να μαθει μεχρι και ο τελευταιος κινεζος τι θα πει ελλληναραςςς. τιποτα λιγοτερο, τιποτα περισσοτερο.

ειδικα αυτη η "μαγκια", το "ρε my friend" και η αντιμετωπιση των ξενων λες και ειμαστε εμεις οι εξυπνοι και οι ξενοι ιθαγενεις, το σιχαινομαι, και το βλεπω δυστυχως απο πολλους δικους μας οταν ταξιδευω. κανενας σεβασμος στη κουλτουρα του αλλου

Αυτη τη μαγκιά των Ελληναράδων, τις εξυπνάδες και την υπεροψία, λίγο πολύ τα έχουν τουρίστες όλων των εθνικοτήτων. Ιάπωνες και λοιποί Ασιάτες λιγότερο, Αμερικανοί ίσως περισσότερο (εξού και το στερεότυπο του "ugly American").

Δημοσ.

Ατάκα σε Ινδό κουρέα : "You Tryfon Samaras".

Ρε φίλε, είναι σίγουρο ότι δεν ξέρει τον Τρύφωνα.Τουλάχιστο κάνε χιούμορ με αμερικάνικο τρόπο, ίσως να καταλάβουν κάτι.Βρες ένα κοινό τόπο, όχι το τι ξέρει η Ελληνίδα νοικοκυρά από το gossip.

• Like 3
Δημοσ.

Γιατι δεν πανε μια βολτα και απο κολομβια να κανουν αστειακια στους ντοπιους να βρεθουνε κρεμασμενοι με τα αντερα βγαλμενα σε κανα δεντρο

Πήγανε... Ψαξου!

όχι μόνο πήγανε, άλλα ο μαυρίδης έβγαλε και γκομενάκι

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

νεκρανασταίνω το topic γιατι έχουμε εξελίξεις ! το world party μπήκε και στη μουσική βιομηχανία!

φσσσσσσσσ!!! 

hqdefault.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...