Προς το περιεχόμενο

world party

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι ρε συ έτσι έχω ακούσει κι εγώ 

και μια αλλη που την ηξερε, γιατί πηγαίναν μαζι κολυμβητηριο πιο μικρες, λέει έκανε σα χαζό κοριτσάκι, καθόταν στα πόδια του ενος και του άλλου και τέτοιες χαζομάρες που κάνουν τα ανώριμα

Δημοσ.

δεν είναι άσχημη , είπαμε .. αλλα αυτό που κάνει είναι μουσική διάρροια κ είναι ενοχλητικό για τα αφτιά μας. 

• Like 1
Δημοσ.

Την εχω δει κι εγω στη σαλαμυκονο πριν καμια τριετια που χα παει σε φιλη κ αυτη ειχε ερθει για live

Μπαζο φτηνιαρα και δε ξερω γω τι αλλο...

Εν τω μεταξυ ειναι απο τεφαα κ παιδια που ηταν μαζι της εχουν πει οτι δε μπορουσε να κανει ουτε τα βασικα

• Like 1
Δημοσ.

Καλα οτι ναναι λετε. Ιατρικα εργαστηρια στη λαρισα σπουδαζε.

Βγαλατε το φτυαρι και οποιον παρει ο χαρος. Ασχημες η στικουδη και η μπαστα. Και ποιες ειναι ωραιες δηλαδη;

• Like 1
Δημοσ.

Μπαζο με την γενική έννοια της λέξης. Σίγουρα οχι τόσο όμορφη όσο προβάλλεται απο τα μεντια. Πολύ αξια της δώσαμε παντως

Δημοσ.

Καλα οτι ναναι λετε. Ιατρικα εργαστηρια στη λαρισα σπουδαζε.

Βγαλατε το φτυαρι και οποιον παρει ο χαρος. Ασχημες η στικουδη και η μπαστα. Και ποιες ειναι ωραιες δηλαδη;

τη να πω, μάλλον οι μισοί εδώ μέσα πηδ@νε τη σαρλιζ θερον. αλλιώς δεν εξηγείται...

Δημοσ.

Το πιο πιθανόν να την τιμουσαμε με σεξακι. Απλα δεν είναι τίποτα σούπερ γυναικάρα. Τωρα βεβαια ειναι και γούστα αυτά

• Like 1
Δημοσ.

Το πιο πιθανόν να την τιμουσαμε με σεξακι. Απλα δεν είναι τίποτα σούπερ γυναικάρα. Τωρα βεβαια ειναι και γούστα αυτά

"να την τιμουσαμε με σεξακι."  <-χαχαχαχα

Σούπερ γυναικάρα άβαφη σχεδόν καμία δεν είναι. Τα παραλέτε όμως νομίζω εδώ μέσα όταν λέτε ότι είναι μπάζο... Δηλαδή κάτι στραβομούτσουνες κοντόχοντρες γκόμενες που κυκλοφορούν τι είναι; Όχι και μπάζο η Στικούδη ρε παιδιά... μην τρελαθούμε.

(Αν και δεν την έχω δει από κοντά, ούτε άβαφη...)

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...