Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια αδερφή που κάθε φορά που την πιάνουν τα τρελά της παίρνει και απο μια γάτα.Έχουμε απο παλιά δυο θηλυκές η μία 15 χρονών και η άλλη κάπου 5-6 που τις είχε αγοράσει απο παλιά και καλώς η κακώς τις έχουμε αγαπήσει τις άτιμες και δεν τις αποχωριζόμαστε,αλλά τώρα μας έσκασε ξαφνικά το σάββατο με ένα αδέσποτο γατάκι(λογικό αφού τώρα δεν υπάρχει μία για να αγοράσει γάτα) και παρόλο τον σαματά που της κάναμε να το αφήσει εκεί που το βρήκε και υποσχέθηκε να το δώσει κάπου ή να το αφήσει απο την κυριακή δυστηχώς το βρίσκει πολύ cute για να το αφησει στο δρόμο και προφανώς τώρα που το έχουμε ταίσει και ασχοληθεί μαζί του και είναι κάπως γουρουνιά να το αφήσουμε στον δρόμο αλλά απο την άλλη σε τέτοιες εποχές άλλοι δεν έχουν να φάνε και άλλοι εκτρέφουμε ζώα(καλά τα έξοδα για φαγητό άμμο κλπ τσόντα).

To the point now

Εδώ είναι φωτογραφίες απο το γατάκι 

https://www.dropbox.com/sh/arornxo9yntknln/AACNgS6UsB55kSYzBPsOKbYNa?dl=0

Φαντάζομαι λογικά δεν θα το θέλει κανείς απλά είπα να δοκιμάσω και εδώ(χαζέψτε τουλάχιστον τις φωτογραφίες για τον χρόνο που σας έφαγα  :P ).

Στην περίπτωση που δεν το θέλει κανείς(θα σπαμάρω forums βέβαια) λογικά θα το κρατήσουμε btw ξέρει κανείς κανά φτηνό κτηνίατρο ή έστω άν πρέπει να αγοράσω κανένα φάρμακο για να το χορηγήσουμε εμείς(η μάνα μου πρώην χειρουργός αλλα φαντάζομαι θα μπορεί να του βαρέσει και καμιά ένεση αν χρεαστεί) μιας που αδέσποτο,αν και πολύ μικρό, λογικά θα έχει τίποτα παράσιτα(Μένω Αθήνα-κατεχάκη 5 λεπτά απο το μετρό)

Αν έχει κανείς εναλλακτικές προτάσεις θα με βοηθούσατε ιδιαίτερα

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας :)

• Like 1
Δημοσ.

Οι φωτογραφίες είναι για γραμματόσημα? :P

Δίκιο έχει η αδερφή, να το κρατήσετε είναι too cute

• Like 3
Δημοσ.

Ε αφού η μια γάτα σας είναι 15 χρονών, σε λίγους μήνες πάλι 2 γάτες θα έχετε.

Δεν ξέρω για μήνες την βλέπω να κρατάει κάποια χρονάκια ακόμα

Οι φωτογραφίες είναι για γραμματόσημα? :P

Δίκιο έχει η αδερφή, να το κρατήσετε είναι too cute

Χαχά είναι απο κινητό με χάλια κάμερα,και οι άλλες γάτες για να τις δώσουμε ήταν και μας ξεμείναν οπότε μας βλέπω να μπαίνουμε σε φαύλο κύκλο με αυτή την ιστορία με τις γάτες... 

Δημοσ.

Πάνω από τις φωτογραφίες, γιατί γράφει "σκύλος"; Και απ' ότι βλέπω, σε όλες κρύβεται η πίσω όψη της γάτας.

CatDog.jpeg

• Like 1
Δημοσ.

Πάνω από τις φωτογραφίες, γιατί γράφει "σκύλος"; Και απ' ότι βλέπω, σε όλες κρύβεται η πίσω όψη της γάτας.

CatDog.jpeg

Λολ δεν έχει κάποιο λάθος απλά επειδή είναι γατούλης του έδωσα το όνομα σκύλος btw μάλλον βρέθηκε άτομο και θα του το δώσουμε αύριο(ελπίζω να μην αλλάξει γνώμη βέβαια)

Δημοσ.

ρε τι ζουζουνι ειναι αυτό...; κριμα να μην εχω χώρο (και χρόνο για να του αφιερώσω)... θα το επαιρνα να αραζει μπροστα στο τζάκι... :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...