ZELDA Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 καλησπέρα σας παιδιά θέλω να αγοράσω ενα δράπανο επώνυμο -ανώνυμο δεν με ενδιαφέρει για τις εξής δουλειές α) Να ανοίγω τρυπες για 6-8-10 mm ούπα β) Να έχει καλό στοκ sds γ) Να μην κοστίζει πανω απο 100 + 20 ευρώ max. δ) Να μπορεί να ανοίγει τρύπα σχετικά εύκολα με ποτηροκορώνα σε τοίχο για να εγκαταστήσω 2 a/c ε) Επίσης εχω δει κάποια δράπανα που έχουν 3 θέσεις δηλαδή πνευματικό - κρουστικό και ακόμη μια θέση που δεν γνωρίζω τι κάνει ζ) Να είναι ελαφρύ και να εχει ανετο grip προτείνετε μου και μια ποτηρο-κορώνα για τρύπα κλιματιστικού.
NikosKallithea Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Σιγα μην παρεις πνευματικο για μια τρυπα 10μμ, ενα κρουστικο των 50-60 ευρω σε κανενα πρακτικερ λιδλ και εισαι οκ
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Το να είναι και δυνατό αλλά και ελαφρύ δε νομίζω ότι γίνεται Σιγα μην παρεις πνευματικο για μια τρυπα 10μμ, ενα κρουστικο των 50-60 ευρω σε κανενα πρακτικερ λιδλ και εισαι οκ Προφανώς και η τρύπα 10mm δεν είναι πρόβλημα για τούβλο, αλλά για μπετό είναι
NikosKallithea Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Ουτε το μπετο ειναι προβλημα, σε τουβλο ανοίγεις και με το κατσαβιδι που λεει ο λογος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα