NovaLacertae Δημοσ. Τετάρτη στις 09:21 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:21 μμ (επεξεργασμένο) Ναι και εγώ δεν περίμενα να μην το έχεις βάλει... Λοιπόν άκου πως έχει η ιστορία, έβαλα σήμερα λίγο νωρίτερα κάπου αλλού το Jimmy Loves Maryann με την Josie Cotton και σκέφτομαι να το βάλω εδώ στο τι ακούτε από τους Looking Glass, αλλά λέω ας κάνω και μια αναζήτηση πρώτα , οπότε μόλις διαπίστωσα ότι δεν έχει μπει εδώ λέω αυτό θα το βάλω οπωσδήποτε στο 60s-70s να το θυμήσω στον Coscas... Θα συνεχίσω και με άλλα δύο πολύ ωραία κομμάτια τους Looking Glass - Rainbow Man Looking Glass - Wooly Eyes Επεξ/σία Τετάρτη στις 09:27 μμ από NovaLacertae 1 1
Coscas Δημοσ. Τετάρτη στις 09:34 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 09:34 μμ 4 minutes ago, NovaLacertae said: Ναι και εγώ δεν περίμενα να μην το έχεις βάλει... Λοιπόν άκου πως έχει η ιστορία, έβαλα κάπου αλλού το Jimmy Loves Maryann με την Josie Cotton και σκέφτομαι να το βάλω εδώ στο τι ακούτε από τους Looking Glass, αλλά λέω ας κάνω και μια αναζήτηση πρώτα , οπότε μολις διαπίστωσα ότι δεν έχει μπει λέω αυτό θα το βάλω οπωσδήποτε στο 60s-70s να το θυμήσω στον Coscas... Θα συνεχίσω και με άλλα δύο πολύ ωραία κομμάτια τους Looking Glass - Rainbow Man Looking Glass - Wooly Eyes Σαν να ποστάρω εγώ! Τα είχα ακούσει παλιά και τα είχα προσέξει. Κομματάρες!!! Πόσα ταλαντούχα "άγνωστα" παιδιά τότε ε; Και τώρα "ξέρουμε" τον κάθε τυχάρπαστο φελλό Αντε να βάλω (μιάς και ξαναμπήκα...Κι' εδώ, όποιος μπαίνει ...βάζει και από ένα αριστούργημα. 60's-70's γαρ ) και άλλο ενα αριστούργημα των Curtiss & Maldoon που θέλω καιρό να μπεί αλλά το ανεβαλα (ίσως λόγω τίτλου...χα χα!) Από εκείνα τα τραγούδια που σου μένουν και τα σιγοτραγουδάς Curtiss & Maldoon - Man from Afghanistan (1971) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα