NovaLacertae Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου Οι Lovin' Spoonful δεν έχουν μπεί στο ''Ροκ 60's - 70's'' περίεργο... ας κάνουμε αρχή με ένα στο κλίμα των ημερών Lovin' Spoonful - Summer In The City The Lovin' Spoonful - Do You Believe in Magic? 1 1
Coscas Δημοσ. 5 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 8 hours ago, NovaLacertae said: Οι Lovin' Spoonful δεν έχουν μπεί στο ''Ροκ 60's - 70's'' περίεργο... ας κάνουμε αρχή με ένα στο κλίμα των ημερών Lovin' Spoonful - Summer In The City The Lovin' Spoonful - Do You Believe in Magic? 8 hours ago, NovaLacertae said: περίεργο... Τώρα το κατάλαβες; Δεν έχουν μπεί εδώ χιλιάδες πασίγνωστα κομμάτια και συγκροτήματα Ισως εσφαλμένα, θεωρησαμε ότι τα ξέρουν όλοι. Μάλλον λάθος. Το πιστεύεις ότι ρώτησα 15άχρονο και δεν ξέρει Beatles και Stones;;; E ρε πού πάμε ρε! Α χα χα! Από την άλλη, άντε τωρα σε νέα γενιά να μιλήσεις έστω γιά τα γνωστά. Θα φας "πόρτα" περιποιημένη. Ας πρόσεχαν. Οσα νέα παιδιά γνωρίζουν κάτι, θα ειναι από τους γονείς. Αντε τώρα οι γονείς να ήταν σκυλάδες...🤣 Και να σκεφτείς ότι οι Lovin' Spoonful, έπρεπε όπως και δήποτε να εχουν μπεί από μένα, γιατί ευθύνονται γιά 1 τραγούδι του παιδικού μου ινδάλματος David Cassidy! Το πρωτάκουσα από Cassidy και ήταν των Lovin' Spoonful Μιλάμε γιά το Daydream. Ξέρεις...από εκείνα τα τραγούδια που ακούμε πρώτα σε διασκευη και τα ΄χουμε συνηθίσει έτσι. Και μας αρέσουν και από πάνω περισσότερο. Αγιάτρευτοι! Χα χα! Δικό μου upload στο YT πρίν 16 χρόνια ε; Ρε πως περνούν τα χρόνια... Ευχαριστώ που μου τους θύμισες! Το είχα ανεβάσει από το δικό μου βινύλιο. ακούς και τα ένδοξα σκράτς ε; (πηδάει και ένα αυλάκι κάπου στο 1:53 Α χα χα!!! ) Νομίζω έχω πετύχει καλό ηχο γιά τόσο αρχαίες εποχές μετατροπής (ούτε που θυμάμαι πως το μετεφερα) David Cassidy - Daydream (1973) 1
NovaLacertae Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου Shadows Of Knight - Gloria Shadows of Knight - Lightbulb Blues 16 ώρες πριν, Coscas είπε Και να σκεφτείς ότι οι Lovin' Spoonful, έπρεπε όπως και δήποτε να εχουν μπεί από μένα, γιατί ευθύνονται γιά 1 τραγούδι του παιδικού μου ινδάλματος David Cassidy! Το πρωτάκουσα από Cassidy και ήταν των Lovin' Spoonful Μιλάμε γιά το Daydream. Ξέρεις...από εκείνα τα τραγούδια που ακούμε πρώτα σε διασκευη και τα ΄χουμε συνηθίσει έτσι. Και μας αρέσουν και από πάνω περισσότερο. Αγιάτρευτοι! Χα χα! Δικό μου upload στο YT πρίν 16 χρόνια ε; Ρε πως περνούν τα χρόνια... Ευχαριστώ που μου τους θύμισες! Το είχα ανεβάσει από το δικό μου βινύλιο. ακούς και τα ένδοξα σκράτς ε; (πηδάει και ένα αυλάκι κάπου στο 1:53 Α χα χα!!! ) Νομίζω έχω πετύχει καλό ηχο γιά τόσο αρχαίες εποχές μετατροπής (ούτε που θυμάμαι πως το μετεφερα) David Cassidy - Daydream (1973) Πωωω! Πριν 16 χρόνια ε; Πάντος ο ήχος στο upload σου, είναι πολύ καλός ακόμα και για τα σημερίνα δεδομένα. 16 ώρες πριν, Coscas είπε Τώρα το κατάλαβες; Δεν έχουν μπεί εδώ χιλιάδες πασίγνωστα κομμάτια και συγκροτήματα Ισως εσφαλμένα, θεωρησαμε ότι τα ξέρουν όλοι. Μάλλον λάθος. Το πιστεύεις ότι ρώτησα 15άχρονο και δεν ξέρει Beatles και Stones;;; E ρε πού πάμε ρε! Α χα χα! Από την άλλη, άντε τωρα σε νέα γενιά να μιλήσεις έστω γιά τα γνωστά. Θα φας "πόρτα" περιποιημένη. Ας πρόσεχαν. Οσα νέα παιδιά γνωρίζουν κάτι, θα ειναι από τους γονείς. Αντε τώρα οι γονείς να ήταν σκυλάδες...🤣 Εντάξει, υπάρχει στο Ινσόμνια το ''Ροκ 60's - 70's'' για να διευρύνει τους μουσικούς ορίζοντες και στους νέους (ηλικιακά και όχι μόνο) επισκέπτες 1 1
NovaLacertae Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου The Rascals - A Beautiful Morning The Rascals - In the Midnight Hour (The Young Rascals) 2
Coscas Δημοσ. 10 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου Τι διαμάντι πάλι ανακάλυψα! Αυτοί οι Ολλανδοί, είχαν κάτι επιτυχίες, αλλά αυτή η 2η πλευρά από 45άρι, είναι όλα τα λεφτά. Πάντα κατά τα προσωπικά μου γούστα Κανουν απίστευτα πράγματα. Γυρίσματα που παραπέμπουν σε ELO. Ολοκληρωμένο τραγούδι με τα όλα του. Διαμαντάκι! Left Side - Gold In New Orleans(1974) 1
Coscas Δημοσ. 14 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 3 "ολόφρεσκα" (με μιά καθυστέρηση 50 χρόνων...χα χα!) τραγούδια Ο ορισμός των χαμένων και underrated διαμαντιών Badge - I Want To Love You (1974) Ψιλοτέλειο και ολοκληρωμένο έπος με τα σόλο του και τα όλα του. Φανταστείτε να είχε και καλή εγγραφή. Και κανάν George Martin παραγωγό... Badge - She's Gone (1974) Μία από τα ίδια. Πού τα βρίσκω ο κιερατάς; 🤣 Αν και όλα έχουν εξήγηση. Eίναι οι πρώην Sheephouse και λογικά εδώ λέγονται Rusty. Αλλά αυτό, είναι μιά άλλη ιστορία... John Moran - Rebel (1974) Y.Γ. Πολλά ευχαριστώ @NovaLacertae γιά τον καταιγισμό likes σε παλιά πόστ εδώ 🙂 1
NovaLacertae Δημοσ. 19 Ιουλίου Δημοσ. 19 Ιουλίου The Babys - Midnight Rendezvous The Babys - Every Time I Think Of You The Babys (John Waite) - Isn't It Time Στις 14/7/2025 στις 11:31 ΜΜ, Coscas είπε Y.Γ. Πολλά ευχαριστώ @NovaLacertae γιά τον καταιγισμό likes σε παλιά πόστ εδώ 🙂 Όποτε έχω χρόνο θα περνάω, εκτός από νέες αναρτήσεις, να κάνω και έναν ''επανέλεγχο'' στο θέμα (καθώς δεν το έχω ψάξει επαρκώς) και φυσικά με την αντίστοιχη ανταμοιβή σε λάικ 1
Coscas Δημοσ. 20 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 15 hours ago, NovaLacertae said: Όποτε έχω χρόνο θα περνάω, εκτός από νέες αναρτήσεις, να κάνω και έναν ''επανέλεγχο'' στο θέμα (καθώς δεν το έχω ψάξει επαρκώς) και φυσικά με την αντίστοιχη ανταμοιβή σε λάικ Διάβασα: " φυσικά με την αντίστοιχη αμοιβή" και λέω "Ωχ! Πάλι θα πληρώνω γιά likes". Α χα χα χα! 🤣🤣🤣 Κατά καιρούς, μπαίνω κι' εγώ στα παλιότερα πόστς και παθαίνω πλάκα στο τι έχει μπεί απ' όλους. Το κακό της εποχής που ζούμε , είναι η υπερπληροφόρηση και η ταχύτητα που δεν μας δίνει χρόνο γιά επεξεργασία της πληροφορίας. Εγώ δεν έχω τέτοια προβλήματα πάντως Runnin' everywhere at such a speed 'Til they find there's no need (there's no need) The Beatles - I'm Only Sleeping (1966) What's the use of worrying? What's the use of hurrying? (No use!) What's the use of anything? Paul McCartney & Wings - Mrs Vandebilt (1973) Επεξ/σία 20 Ιουλίου από Coscas 1
Coscas Δημοσ. 23 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου Και μερικά ακόμα kraut αριστουργηματικά διαμάντια Drum - Warchild (1976) Ainigma - All Things Are Fading (1973) Δύσκολα να πιστέψεις ότι είναι του 1969. Πολύ μπροστά τα άτομα (και γενικά το kraut rock) Club 13-Elegy On The Death Of A Late Famous General (1969) 1
Coscas Δημοσ. 24 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου Κυριολεκτικά διαμάντι!!! Δανέζοι 2,5 λεπτά τραγούδι και στο 1:33 σολάρει κιόλας. Τι να λέμε...Ερωτας! Wall - In The Life (1972) Σήμερα έχουν την τιμητική τους οι Δανοί Πολύ κακή εγγραφή, αλλά αριστουργηματικό Από το 1:33 ATLANTIS - Aftensang (1971) Μία από τα ίδια η εγγραφή, αλλά...γίνεται Moby Dick στο 6:00. Τύφλα να' χει ο John Bonham...(που λέει ο λόγος) Cassiopia - Trip to Havana (1971) 1
Coscas Δημοσ. 25 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου O John Martyn είναι μεγάλο κεφάλαιο στην Ροκ Πρωτογνώρισα έμμεσα δουλειά του από το πολυαγαπημένο May You Never που του το διασκεύασε ο Eric Clapton στο Slowhand Tώρα, δεκαετίες μετά που τον έψαξα, βλέπω ότι επηρέασε όλη αυτην την "ομάδα" των αλληλοεπηρεασμένων (Clapton, JJ Cale, Dire Straits) και ανήκει επάξια στο ίδιο club John Martyn - May You Never (1973) Εδώ βλέπω να έχει επηρεάσει την τεχνοτροπία στο News των Dire Straits John Martyn - Small Hours (1977) Αυτό το ίσως να είναι το καλύτερό του τραγούδι in my opinion Δροσερό, καλοκαιρινό, άνετο, πλήρες Τι τραγούδι! John Martyn - Don't Want To Know (1973) Αλλο ένα υπέροχο τραγούδι που το τραγουδά η γυναίκα του Beverley το 1970 John Martyn - Say What You Can (1970) Κλείνω το μικρό αφιέρωμα μ' αυτό το αλλιώτικο τραγούδι που είναι σαν να βγήκε από το Rumours των Fleetwood Mac John Martyn - Dancing (1977) 1
floyd89gr Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Σ' αυτο το νημα ειναι η θεση του . 💎. Απιστευτο κομματι .. Sweet Wine ft Lena Maria - fires burn Επεξ/σία 27 Ιουλίου από floyd89gr 2 1
NovaLacertae Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου Seals & Crofts - Diamond Girl Seals & Crofts - Summer Breeze 2
Coscas Δημοσ. 28 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου Εχουν πεί το Cocaine. Οχι φυσικά του JJ Cale. Νόμιζα ήταν το traditional. Ομως ούτε αυτό είναι (εκτός από λίγη επιρροή). Δικό τους και τρομερή εκτέλεση Universe - Cocaine (1971) Υπέροχη! Απορώ γιατί δεν την ξέραμε και ξέραμε την Carole King ας πούμε. Πιθανόν σπρώξιμο από το μάρκετινγκ Δανέζα ε; Λένε ότι τραγούδαγε διασκευές, αλλά εγω αυτά τα 3 δικά της τραγουδια τα θεωρώ εξαιρετικά Ann Tholsted - Dreaming (1968) Ann Tholsted - Living Cherry (1968) Ann Tholsted - The Love We Caught (1968) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα