NovaLacertae Δημοσ. Παρασκευή στις 08:39 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:39 μμ (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Coscas είπε ..... και μετά με λες Coskas .... Α χα χα... Σου έκανα και rename εδώ; (πάντως προφέρεται το ίδιο ) ... Βλέπεις υπάρχει και ο δαίμων του τυπογραφείου πληκτρολογίου ... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Ας βάλω και ένα κομμάτι που έβαλα σε ένα άλλο φόρουμ πρόσφατα... Budgie - I Turned To Stone Επεξ/σία Σάββατο στις 12:31 πμ από NovaLacertae 2
Coscas Δημοσ. Σάββατο στις 04:46 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 04:46 μμ (επεξεργασμένο) 20 hours ago, NovaLacertae said: Α χα χα... Σου έκανα και rename εδώ; (πάντως προφέρεται το ίδιο ) Δικιολογίες...☹️ Αλλο το Coscas και άλλο το Cοsκas. Δεν την ακούς την προφορά στο 1ο; Εχει κάτι από Γαλλία. Εσύ μου το εκανες γερμανικο (όχι οτι με χαλάει ) 20 hours ago, NovaLacertae said: ... Βλέπεις υπάρχει και ο δαίμων του τυπογραφείου πληκτρολογίου ... Το έχεις ξαναγράψει αυτό και ξέρεις τι λένε: "2 times making sin, it is not of a wise man" (έσκισε η μετάφραση ε; 🤣 ). Πρόσεχε λοιπον. Ασε που με τόση Ροκ εδώ μέσα , θα έπρεπε να είσαι σοφός πλέον 20 hours ago, NovaLacertae said: Budgie - I Turned To Stone Και μου βάζεις και τραγούδι του 1981...Εχεις ξεφύγει εντελώς!!! Αλλά, επειδή είναι ωραίο τραγούδι, σε συγχωρω και στο επιτρέπω. Με πέτυχες στις καλές μου Και μιάς κι' έβαλες το Happy Together, ας βάλω άλλο ένα τραγούδι που σάρωνε κι' αυτο τοτε στα ραδιόφωνα Σύνθεση Eddy Grant ε; The Equals - Viva Bobby Joe (1969) Αυτό το διαμαντάκι, μάλλον δεν το εχω βάλει εδώ ποτέ Lonnie & The Legends - I Cried (1966) Ούτε αυτό έχει μπει ποτέ. Μιλάμε γιά αριστούργημα!!! The Fourmyula - I Know Why (1968) On 13/08/2025 at 21:45, NovaLacertae said: Βλέπω ότι και από Tommy James & The Shondells έχει μπει μόνο ένα κομμάτι τους (από εσένα) οπότε λέω να ακούσουμε άλλα τρία Tommy James & The Shondells - I Think We`re Alone Now Tommy James & The Shondells - Some Kind of Love Tommy James & The Shondells - I Like the Way Ακου @NovaLacertae τι κομμάτι τους είχα βάλει στο παλιό φόρουμ Ισως το καλύτερό τους για μένα. Τα ξεχνάω ρε γμτ γιατί δεν τα έχω σε βινύλια... Tommy James & The Shondells - I'm Alive (1969) Επεξ/σία Σάββατο στις 04:54 μμ από Coscas 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα