Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ισοτητα των δυο φιλων δεν υπαρχει ! Οι γυναικες εχουν περισσοτερα δικαιωματα/ελευθεριες και κανουν παιχνιδι.

Ξερω οτι η κατασταση στην Ελλαδα δεν ειναι τοσο ασχημη και ελπιζω να μην γινει ποτε.

Διηγηθείτε παρομοια περιστατικα (αν ξερετε η ζησατε). Η αδικια ειναι οτι χειροτερο.

EDIT:

Λοιπον. Αυτο το θεμα το ανοιξα οχι για να κανω συζητηση με γυναικες που ηρθαν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα και τα αυτονοητα. Το θεμα το ανοιξα να ξυπνησω λιγακι καποιους αντρες, για να μην φτασουμε την πολυ-εξελιγμενη χωρα που λεγετε Αμερικη.... Ειδατε το βιδεακι? ειδατε τι δυναμη και το θρασος που εχουν?? Ποιος ανδρας τολμαει να τα κανει αυτα??? Οι αντρες πηραν καμερες για να αποδειξουν την αθωοτητα τους! haha!

Μην βλεπετε τις γυναικες σαν θυματα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Η γυναικες στον κοσμο αυτο μαθαινουν να λενε ψεματα και να παιζουν θεατρο απο την κουνια. Δραμα και ναζια. Οσο πιο πολυ δυναμη τους δοσεις τοσο θα σε πατανε χωρις ελεος και θα σε φτυνουν και απο πανω γιατι δεν ησουν αρκετα αντρας. Και ολο αυτο γιατι ξερουν οτι οι νομοι ειναι υπερ τους (αφου ειναι θυματα τα καημενα).

Λογικη και ειλικρινεια απαιτειται εαν θελεις ουσιαστικα και σοβαρα να λυσης ενα προβλημα (τα συμφεροντα δεν εχουν χωρο). Το 99% των γυναικων στον δυτικο κοσμο δεν εχει καμια επαφη με τα αυτα τα χαρακτηριστικα. Ετσι τους φτιαχνει το συστημα για να χαλιναγωγηση την αχαλιναγωγητη φυση του αντρα και να το κανει μουλαρι.

Επεξ/σία από doubtful
  • Like 1
  • Απαντ. 245
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναι υπαρκτα σκηνικα αλλα όσο περπαταμε τη νυχτα και φοβομαστε αν πετυχουμε αντρα η αντροπαρεα και ειμαστε μονες, οσο κοιτα ο εργοδοτης το δαχτυλο να δει αν φοραμε βερα πριν μας προσλαβει και οσο φερουμε ευθυνη γιατι τα ηθελε ο κωλος μας αν πεσουμε θυμα παρενοχλησης, οχι, δεν εχουμε ισοτητα, και σιγουρα δεν εχουμε περισσοτερα δικαιωματα.

• Like 18
Επισκέπτης
Δημοσ.

Κάνεις πλάκα έτσι; Οποιοσδήποτε ασχολείται με τα δικαιώματα των γυναικών γνωρίζει ότι είναι λιγότερα από των ανδρών, παγκοσμίως. Στις Δυτικές χώρες σαφώς τα πράγματα είναι καλύτερα. Π.χ γιατί τα διευθυντικά στελέχη είναι κατεξοχήν άνδρες, όταν πολλές έχουν περισσότερα πτυχία, προυπηρεσία κτλ; Γιατί ακούμε για παρενοχλήσεις γυναικών συνεχώς;

Στο μόνο κομμάτι που παραδέχομαι ότι οι γυναίκες υπερτερούν (μιλώντας πάντα για την Ελλάδα) είναι στην κηδεμονία των παιδιών σε περίπτωση διαζυγίου.

Δημοσ.

Θα απαντήσω σοβαρά αν και ξέρω πως θα το μετανιώσω

Το να παραπονιούνται οι γυναίκες για την ισότητα στο δυτικό κόσμο είναι αυτό που λέει ο σοφός λαός "κλαίνε οι χήρες κλαίνει και οι παντρεμένες"

• Like 17
Δημοσ.

Παιδιά όταν λέμε «δικαιώματα» δεν εννοούμε πάντα ότι είναι κάτι γραμμένο σε νομικό κείμενο... υπάρχουν και οι άγραφοι νόμοι.

Θα πω ένα παράδειγμα για να καταλάβετε τι εννοώ:

Πρώην εργοδότης μου είχε 1 γυναίκα υπάλληλο και 1 άνδρα. Η γυναίκα έπαιρνε €500/μήνα και ο άνδρας δούλευε τσάμπα (ήθελε πρακτική για την πτυχιακή του).

Μια μέρα η κοπέλα είχε προβλήματα με το αγόρι της και ο εργοδότης προσπάθησε να την παρηγορήσει/καθησυχάσει (μην πάει ο νους σας στο πονηρό). Μια άλλη μέρα που το παιδί είχε πρόβλημα με την κοπέλα του, του λέει ο εργοδότης με αυστηρό ύφος «δεν με νοιάζει αν δεν γ@μησες καλά χτες, εμένα με νοιάζει να βγάζεις την δουλειά».

Τα συμπεράσματα δικά σας.

• Like 9
Επισκέπτης
Δημοσ.

Παιδιά όταν λέμε «δικαιώματα» δεν εννοούμε πάντα ότι είναι κάτι γραμμένο σε νομικό κείμενο... υπάρχουν και οι άγραφοι νόμοι.

Θα πω ένα παράδειγμα για να καταλάβετε τι εννοώ:

Πρώην εργοδότης μου είχε 1 γυναίκα υπάλληλο και 1 άνδρα. Η γυναίκα έπαιρνε €500/μήνα και ο άνδρας δούλευε τσάμπα (ήθελε πρακτική για την πτυχιακή του).

Μια μέρα η κοπέλα είχε προβλήματα με το αγόρι της και ο εργοδότης προσπάθησε να την παρηγορήσει/καθησυχάσει (μην πάει ο νους σας στο πονηρό). Μια άλλη μέρα που το παιδί είχε πρόβλημα με την κοπέλα του, του λέει ο εργοδότης με αυστηρό ύφος «δεν με νοιάζει αν δεν γ@μησες καλά χτες, εμένα με νοιάζει να βγάζεις την δουλειά».

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Τα δικαιώματα είναι γραπτοί νόμοι. Το ότι παραγόρησε την κοπέλα ο πρώην εργοδότης σου δεν λέει κάτι. Δηλαδή όταν παρηγορούνται άνδρες υπάλληλοι, έχει κάποια διαφορά; Αυτό έχει να κάνει με τον άνθρωπο κυρίως και όχι με τον αν ο υπάλληλος είναι γυναίκα ή άνδρας.

Δημοσ.

Ζητείται κοπέλα για......βάλτε ό,τι θέλετε

Αν έχεις βυζιά, οι πόρτες ανοίγουν πιο εύκολα

• Like 4
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ζητείται κοπέλα για......βάλτε ό,τι θέλετε

Αν έχεις βυζιά, οι πόρτες ανοίγουν πιο εύκολα

Αυτό είναι ελευθερία ή μήπως σεξισμός λέω εγώ;

Δημοσ.

Τα δικαιώματα είναι γραπτοί νόμοι. Το ότι παραγόρησε την κοπέλα ο πρώην εργοδότης σου δεν λέει κάτι. Δηλαδή όταν παρηγορούνται άνδρες υπάλληλοι, έχει κάποια διαφορά; Αυτό έχει να κάνει με τον άνθρωπο κυρίως και όχι με τον αν ο υπάλληλος είναι γυναίκα ή άνδρας.

Δηλαδή τα double standards στο περιστατικό που ανέφερα δεν τα βλέπεις; Εσύ το εγκρίνεις σαν γυναίκα και σαν άνθρωπος να μιλάει στον άνδρα σαν να είναι αναλώσιμο σκουπίδι και την κοπέλα να την έχει στα ώπα-ώπα; Ποιόν άνθρωπο μου λες; Για τον ίδιο άνθρωπο μιλάμε όπου φέρεται διαφορετικά ανάλογα ποιόν/ποιά έχει απέναντι του! Αυτό δηλαδή δεν είναι κατάφωρη παραβίαση ανθρωπίνων δικαιώματων μόνο και μόνο επειδή δεν είναι γραπτό;

Και πρόσεξε, αυτό είναι από τα πιο light περιστατικά... υπάρχουν και πιο χοντρά περιστατικά όπου η γυναίκα δίνει σεξ για να κερδίσει εύνοια. Μην μου πεις ότι δεν συμβαίνει αυτό. Υπάρχουν και γυναίκες διευθυντικά στελέχη που έχουν ανέβει με αυτό τον τρόπο. Από την άλλη δεν ξέρω πολλούς άνδρες να έχουν κάνει κάτι τέτοιο.

• Like 4
Δημοσ.

Και πρόσεξε, αυτό είναι από τα πιο light περιστατικά... υπάρχουν και πιο χοντρά περιστατικά όπου η γυναίκα δίνει σεξ για να κερδίσει εύνοια. Μην μου πεις ότι δεν συμβαίνει αυτό. Υπάρχουν και γυναίκες διευθυντικά στελέχη που έχουν ανέβει με αυτό τον τρόπο. Από την άλλη δεν ξέρω πολλούς άνδρες να έχουν κάνει κάτι τέτοιο.

Διάβασε τα λόγια σου δυο-τρεις φορές. Αν δεν το δεις, η μάχη είναι χαμένη.

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Δηλαδή τα double standards στο περιστατικό που ανέφερα δεν τα βλέπεις; Εσύ το εγκρίνεις σαν γυναίκα και σαν άνθρωπος να μιλάει στον άνδρα σαν να είναι αναλώσιμο σκουπίδι και την κοπέλα να την έχει στα ώπα-ώπα; Ποιόν άνθρωπο μου λες; Για τον ίδιο άνθρωπο μιλάμε όπου φέρεται διαφορετικά ανάλογα ποιόν/ποιά έχει απέναντι του! Αυτό δηλαδή δεν είναι κατάφωρη παραβίαση ανθρωπίνων δικαιώματων μόνο και μόνο επειδή δεν είναι γραπτό;

Άνδρες που έχουν κάνει σεξ για να γίνουν διευθυντικά στελέχη όχι, αλλά για να γίνουν τραγουδιστές, ηθοποιοί ναι. Και που κολλάει αυτό με τα δικαιώματα/ελευθερίες των γυναικών; Το ότι κάποιες κάνουν κάτι τέτοιο είναι προφανώς κατακριτέο, αλλά και άσχετο με το θέμα καθώς και οι άνδρες αν θέλετε μπορείτε να κάνετε σεξ για να αναλιχθείτε δεν σας εμποδίζει κανείς .

Δεν ήξερα ότι όταν έχει κάποιος double standards έχει σχέση με το αν οι γυναίκες έχουν περίσσοτερα δικαιώματα. Το ότι του είπε κάτι τέτοιο, που προφανώς ήταν προσβλητικό και απαράδεκτο, δεν ήταν παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων sorry.

Αντίστοιχα, πολλοί άνδρες εργοδότες παρενοχλούν σεξουαλικά γυναίκες υπαλλήλους. Δεν ξέρω γυναίκες που το κάνουν.

Δημοσ.

1) Άνδρες που έχουν κάνει σεξ για να γίνουν διευθυντικά στελέχη όχι, αλλά για να γίνουν τραγουδιστές, ηθοποιοί ναι.

2) Δεν ήξερα ότι όταν έχει κάποιος double standards έχει σχέση με το αν οι γυναίκες έχουν περίσσοτερα δικαιώματα.

3) Το ότι του είπε κάτι τέτοιο, που προφανώς ήταν προσβλητικό και απαράδεκτο, δεν ήταν παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων sorry.

4) Αντίστοιχα, πολλοί άνδρες εργοδότες παρενοχλούν σεξουαλικά γυναίκες υπαλλήλους. Δεν ξέρω γυναίκες που το κάνουν.

1) Προφανώς εννοείς σεξ με άλλους άνδρες, όχι με γυναίκες και μόνο στην showbiz.

2) Φυσικά και είναι double standards/σεξισμός να χειρίζεσαι διαφορετικά τους ανθρώπους ανάλογα με το φύλο τους.

3) Ενώ αν έλεγε στην κοπέλα «δεν με νοιάζει αν κακογ@μήθηκες χτες, εγώ την δουλειά θέλω να βγάζεις» ούτε εκεί θα ήταν παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ε; Κάτι μου λέει ότι οι φεμινίστριες θα είχαν άλλη γνώμη...

4) Ισχύει αυτό που λες (οι περισσότεροι άνδρες είναι λιγούρια και κάποιες γυναίκες το εκμεταλλεύονται αυτό), αλλά επίσης ισχύει (πιο σπάνια βεβαίως) γυναίκες αφεντικίνες (συνήθως μεγάλης ηλικίας) να πηγαίνουν με άνδρες υπαλλήλους... όπως επίσης υπάρχουν και (σπάνια) περιστατικά βιασμού ανδρών από γυναίκες. Μην τα βλέπουμε όλα μονόπλευρα.

Δημοσ.

Άνδρες που έχουν κάνει σεξ για να γίνουν διευθυντικά στελέχη όχι, αλλά για να γίνουν τραγουδιστές, ηθοποιοί ναι. Και που κολλάει αυτό με τα δικαιώματα/ελευθερίες των γυναικών; Το ότι κάποιες κάνουν κάτι τέτοιο είναι προφανώς κατακριτέο, αλλά και άσχετο με το θέμα καθώς και οι άνδρες αν θέλετε μπορείτε να κάνετε σεξ για να αναλιχθείτε δεν σας εμποδίζει κανείς .

Δεν ήξερα ότι όταν έχει κάποιος double standards έχει σχέση με το αν οι γυναίκες έχουν περίσσοτερα δικαιώματα. Το ότι του είπε κάτι τέτοιο, που προφανώς ήταν προσβλητικό και απαράδεκτο, δεν ήταν παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων sorry.

Αντίστοιχα, πολλοί άνδρες εργοδότες παρενοχλούν σεξουαλικά γυναίκες υπαλλήλους. Δεν ξέρω γυναίκες που το κάνουν.

Θα στο πω απλα, νομιζω εχεις χαθει και δεν καταλαβαινεις τι σου λεει ο αλλος. Δεν βγαζουν νοημα αυτα που λες. Γυναικα εισαι. σωστα?

Δημοσ.

Ας μην το κάνουμε VS... απλά να παραδεχτούμε το τι γίνεται/ισχύει στην πραγματικότητα και για τα 2 φύλα, όχι μόνο αυτά που μας συμφέρουν.

Αν είναι να αραδιάζουμε νομικούρες/τυπικούρες, τι νόημα έχει; Να αρχίσω να λέω κι εγώ τι λέει το Σύνταγμα περί ισονομίας των πολιτών και κατά πόσο ισχύει αυτό στην πραγματικότητα... νομίζω έγινα αντιληπτός.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...