Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μπράβο σε αυτό το ύψος.

Παίζει ρόλο το ύψος; Ιδέα δεν είχα

• Απαντ. 245
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παίζει ρόλο το ύψος; Ιδέα δεν είχα

Ξέρω ότι θέλει περισσότερο χρόνο εχμμ ,λόγω των πιο μακριών ποδιών. Βέβαια, αυτό ισχύει αν θέλεις να το μάθεις μεγάλος (εμένα μου πήρε περίπου 3.5 χρόνια για να το κάνω) και βέβαια αν το πηγαίνεις σιγά-σιγά και σταδιακά. Βέβαια, αν το μάθεις ως παιδάκι τότε και όταν θα ψηλώσεις δεν θα έχεις μεγάλο πρόβλημα, αν κάνεις ασκήσεις ευλιγισίας κοκ

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ξέρω ότι θέλει περισσότερο χρόνο εχμμ ,λόγω των πιο μακριών ποδιών. Βέβαια, αυτό ισχύει αν θέλεις να το μάθεις μεγάλος (εμένα μου πήρε περίπου 3.5 χρόνια για να το κάνω) και βέβαια αν το πηγαίνεις σιγά-σιγά και σταδιακά. Βέβαια, αν το μάθεις ως παιδάκι τότε και όταν θα ψηλώσεις δεν θα έχεις μεγάλο πρόβλημα, αν κάνεις ασκήσεις ευλιγισίας κοκ

Με έκανες να το γκουγκλαρω αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό

Από την άλλη δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει το μήκος των ποδιών. Στους μηρούς και στη λεκάνη δεν είναι το θέμα;

ή κάνω λάθος;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Με έκανες να το γκουγκλαρω αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό

Από την άλλη δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει το μήκος των ποδιών. Στους μηρούς και στη λεκάνη δεν είναι το θέμα;

ή κάνω λάθος;

Είναι, σωστά το λες. Αλλά και πάλι δυσκολευέσαι περισσότερο.

Δημοσ.

Ο doubtful θα λείψει για 15 μέρες, μην του απευθύνεστε καθώς δε θα μπορεί να απαντήσει.

Οι υπόλοιποι συνεχίστε, παρακαλώ, την συζήτηση χωρίς χαρακτηρισμούς.

Δημοσ.

Η κοινωνία γενικά σε γαμάει εάν δεν είσαι το "κατάλληλο" φύλο,αλλά γενικά οι άντρες το περνάν στο ντούκου πολύ περισσότερο από τις γυναίκες διότι είναι "ντροπή" να γκρινιάζεις για τέτοια θέματα...

Αυτό είναι που ενοχλεί περισσότερο από όλα. Υπάρχουν στάνταρ που κάθε φύλλο δεν μπορεί να σπάσει έτσι εύκολα τα οποία είναι εντελώς εκνευριστικά. Παράδειγμα μου τη σπάει που η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών δεν ασχολούνται με τα κοινά και ζουν στον δικό τους κόσμο. Επίσης με εκνευρίζει απίστευτα αυτό που λες ότι οι άντρες πρέπει να υπομένουν πολλά μόνο και μόνο επειδή θωρείτε "γκρίνια" αν παραπονεθούν για κάτι που φανερά τους ρίχνει. 

Τα παραπάνω είναι απλά παραδείγματα μέσα από μια θάλασσα από διάφορες αντιλήψεις και συμπεριφορές που υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν για πάρα πολύ καιρό ακόμα όσο κανένας δεν θα θέλει ουσιαστικά να αλλάξει κάτι. 

Δημοσ.

Αυτό είναι που ενοχλεί περισσότερο από όλα. Υπάρχουν στάνταρ που κάθε φύλλο δεν μπορεί να σπάσει έτσι εύκολα τα οποία είναι εντελώς εκνευριστικά. Παράδειγμα μου τη σπάει που η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών δεν ασχολούνται με τα κοινά και ζουν στον δικό τους κόσμο. Επίσης με εκνευρίζει απίστευτα αυτό που λες ότι οι άντρες πρέπει να υπομένουν πολλά μόνο και μόνο επειδή θωρείτε "γκρίνια" αν παραπονεθούν για κάτι που φανερά τους ρίχνει. 

Τα παραπάνω είναι απλά παραδείγματα μέσα από μια θάλασσα από διάφορες αντιλήψεις και συμπεριφορές που υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν για πάρα πολύ καιρό ακόμα όσο κανένας δεν θα θέλει ουσιαστικά να αλλάξει κάτι. 

γιατι με βαση τις τελευταιες εξελιξεις ειδαμε κατα ποσο εχει δυναμη ο απλος πολιτης. αλλα ας μην το γυρισουμε στα πολιτικα. 

θα στο δωσω ομως οτι ακομα και σημερα υπαρχουν καλουπια και νορμες για το καθε φυλλο.  εχει βρεθει πολλες φορες σε σημειο να θελω να βρισω φιλη μου οταν μου πεταει την ατακα «εσυ δεν μετρας, δεν εισαι νορμα γυναικα»

Δημοσ.

Γελάω πάντως με την παραδοσιακή ατάκα αρκετών ανδρών:

Αν σου κάνει καμάκι ο Μπραντ Πιτ είναι ωραία, αν σου κάνω εγώ είναι σεξισμός ε;;;; :-P

Στερεότυπα υπάρχουν και αυτό είναι το πρόβλημα. Όταν η δύση σου προβάλει μόνο το ωραίο γυναικείο ή ανδρικό σώμα ως το ιδανικό και όχι την αξία της γυναίκας ή του άνδρα, κάποιοι επηρεάζονται και αντιμετωπίζουν τη γυναίκα ή τον άνδρα ανάλογα με την εξωτερική του εμφάνιση. Σαν ξερολούκουμα.

Ως χώρα που βρίσκεται στο μεταίχμιο της Δύσης και της Ανατολής, έχοντας επιρροές από τον πατριαρχικό ανατολίτικο τύπο οικογένειας, τα ποσοστά κακοποίησης γυναικών είναι μικρότερα σε σχέση με δυτικές χώρες και ειδικά των ΗΠΑ.  Βέβαια εδώ έχουμε το φαινόμενο του «μας προκαλεί». Περιπτώσεις που μέρος ανδρών αλλά και γυναικών τάσσονται υπέρ των ενήλικων «παλικαριών» που επηρεάστηκαν από τις προτροπές της τάδε 16χρονης (βλέπε Ρέθυμνο με τον θάνατο μιας κοπέλας από αλκόολ) και προσπάθησαν να την αποπλανήσουν (κατά την άποψη των, τους αποπλάνησε)

• Like 1
Δημοσ.

Επισης για να πας σε σχολη αξιωματικων στρατου ή αστυνομιας περνας αγωνισματα.

Ομως οι γυναικες εχουν πολυ πιο ευκολα αγωνισματα σε σχεση με τους αντρες. Για ατομα τα οποια προοριζονται για την ιδια δουλεια ειναι απαραδεκτο και καταπατει καθε δικαιωμα ισοτητας.

Περνα τα αγωνισματα που περνανε και οι ανδρες και να πας αστυνομια. Και εννοειται στην αστυνομια οχι μονο γραφειακι ή καμια τροχαια αλλα ομονοια βραδυ περιπολο, ματ κλπ...

Μάλλον δεν είσαι και τόσο ενημερωμένος. Τα αθλήματα είναι ακριβώς τα ίδια για άντρες/γυναίκες και σε στρατό και σε αστυνομία με το πλεονέκτημα να το έχουν οι άντρες καθώς οι γυναίκες έκ φύσεως δεν έχουν τις ίδιες αντοχές για το χιλιάρι και την ίδια δύναμη για τη σφαίρα. Όταν έκανα κι εγώ προπονήσεις σε 3 μήνες περίπου έπιασα τα όρια, αγύμναστος τελείως ενώ οι κοπέλες που ήταν μαζί μετά από 2 χρόνια προπόνησης, τον τελευταίο καιρό άρχισαν να τα πιάνουν.

Ναι απο οτι βλεπω στα αθληματα πρεπει να το αλλαξαν. Κατεβασαν και τα ορια για να μην κοβεται η ''ισοτητα''...

Αλλο.

Οι αντρες πρεπει να εχουν υψος τουλαχιστον 1,70 και οι γυναικες 1,60.

Ποιος ο λογος αυτης της διακρισης?

Τεσπα το ρεζουμε ειναι πως οι γυναικες σε αυτες τις δουλειες ειναι απλα φυρα. Απο την στιγμη που δεν ειναι δυνατον να αξιοποιηθουν οπως ολοι και να κανουν οτι δουλεια απαιτειται επρεπε να υπαρχει τουλαχιστον ποσοστωση οπως υπηρχε παλια...

Αυτό με το ύψος ισχύει μόνο στο στρατό, στην αστυνομία όχι. Πριν κάποια χρόνια δικαιώθηκε κοπέλα από το ΣτΕ επειδή κινήθηκε νομικά για προκήρυξη ΕΦ με θέμα το ύψος. Η απόφαση ήταν ότι επειδή ο μέσος όρος ύψους των γυναικών είναι 1.60 τότε αδικούνται οι περισσότερες. Προσωπικά και εγώ διαφωνώ με αυτή την απόφαση.

Θα πω το άλλο πάντως, για να μην πω όλες τουλάχιστον η πλειοψηφία των γυναικών αναφέρει ότι είναι αδικημένες στα περί ισότητας αλλά όταν τις πεις να γίνει υποχρεωτική και η στρατιωτική θητεία και για αυτές σου αλλάζουν θέμα...

Δημοσ.

10 σελίδες και ακόμα να δω woman logic meme?

Να ρωτήσω και εγώ κάτι που το έχω γενικά απορία? Η διαφορά σε έναν άντρα και μια γυναίκα έχει να κάνει με τις ορμόνες?Και αν ναι οι ορμόνες επηρεάζουν τις αποφάσεις μας την κάθε δεδομένη στιγμή ή στον δυτικό κόσμο μάθαμε να τις ελέγχουμε?

Επισκέπτης
Δημοσ.

10 σελίδες και ακόμα να δω woman logic meme?

Να ρωτήσω και εγώ κάτι που το έχω γενικά απορία? Η διαφορά σε έναν άντρα και μια γυναίκα έχει να κάνει με τις ορμόνες?Και αν ναι οι ορμόνες επηρεάζουν τις αποφάσεις μας την κάθε δεδομένη στιγμή ή στον δυτικό κόσμο μάθαμε να τις ελέγχουμε?

Μόλις μας αποκάλυψες πως ποτέ δεν είχες μακροπρόθεση σχέση :P

(hint περίοδος)

Δημοσ.

Μια που λέμε για ανθρώπινα δικαιώματα και σωστή συμπεριφορά ω αγάμητοι  αγαπητοί συμφορουμίτες μα σοβαρά εν έτη 2015 προς 16' υπάρχουν άνθρωποι που κρίνουν άλλους, φέρονται και ομιλούν βάσει του φύλου; της ηλικίας; του χρώματος; του επαγγέλματος-κατά συνέπειαν και της ευκαταστασίας; της εξουσίας ή της κοινωνικής τάξης;;;

Κριτήριο συμπεριφοράς σε έναν άνθρωπο, είναι ο ίδιος ο άνθρωπος. Η ψυχή του, αυτό που τον αποτελεί και παραμένει αθάνατο -και δεν το πάω σε θρησκείες και χαρδαβέλικη φάση, σκουλικοτροφή θα γίνουμε όλοι αλλά ο άνθρωπος ζεί και μετά θάνατον στις καρδιές των άλλων, όταν τον θυμούνται γνωστοί αυτού και άγνωστοι, φίλοι και εχθροί και απολαμβάνουν τα έργα του. Δηλαδή το τι τους πρόσφερε, τις στιγμές που ήτανε μαζί, από μία βίλα με πισίνα κληρονομιά με γκαράζ και μερσεντές και δυο καράβια έως μια απλή και όμορφη αναμνηστική φωτογραφία, αντικειμενικά ασήμαντη αλλά και ανεκτίμητη, ανυπολογίστου αξίας για κάποιους.

Οπότε σεξιστές και φεμινίστριες ή ζείτε σε άλλη χρονολογικά εποχή, ή σε άλλη γεωγραφικά. Ανατολή μεριά. Λυπάμαι.

• Like 3
Δημοσ.

Μια που λέμε για ανθρώπινα δικαιώματα και σωστή συμπεριφορά ω αγάμητοι  αγαπητοί συμφορουμίτες μα σοβαρά εν έτη 2015 προς 16' υπάρχουν άνθρωποι που κρίνουν άλλους, φέρονται και ομιλούν βάσει του φύλου; της ηλικίας; του χρώματος; του επαγγέλματος-κατά συνέπειαν και της ευκαταστασίας; της εξουσίας ή της κοινωνικής τάξης;;;

Κριτήριο συμπεριφοράς σε έναν άνθρωπο, είναι ο ίδιος ο άνθρωπος.

Oλη την ωρα αυτο κανουν  :-D

Για αυτο και η ερωτηση 'τι κανεις ' , 'που βρισκεσαι αυτον τον καιρο ' που ειναι η κλασσικη οταν συναντας καποιον δεν αφορα φυσικα τον ιδιο αλλα το επαγγελμα του 

Εντελως βαρετη  εχει γινει η ανθρωποτητα , προβλεψιμη μεχρι αηδιας  :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...