Tragic! Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Αν εσύ θεωρείς σχέση (των καφρων πλέον) ανθρώπων το τυπικό γεια/καλημερα/καληνύχτα που κάθε άλλο παρα ουσιαστικά λέγεται μεταξύ αγνωστων τότε λυπάμαι αλλα κάποιος έχει πρόβλημα και αυτός δεν ειμαι εγώ.
WorLogik Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Οταν ακουω γυναικες (και αντρες αλλα με διαφορα γυναικες) να πετανε κατι λεξεις οπως σεξισμος κτλ κτλ, αυτο το βιδεο μου ερχετε στο μυαλο. Σε λιγο καιρο ουτε διαλογο δεν θα μπορουμε να κανουμε. Και αν αυτο δεν ειναι περιορισμος ανθρωπινων δικαιωματων και σκλαβια τοτε δεν ξερω τι ειναι. Ξυπνηστε λιγο να δειτε προς τα που βαδιζετε. 1
defacer Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Σε λιγο καιρο ουτε διαλογο δεν θα μπορουμε να κανουμε. Και αν αυτο δεν ειναι περιορισμος ανθρωπινων δικαιωματων και σκλαβια τοτε δεν ξερω τι ειναι. Ξυπνηστε λιγο να δειτε προς τα που βαδιζετε. Γάμησέ τα, που'ναι οι παλιές καλές εποχές που μπορούσες να πεις κάποιον "αράπη" χωρίς να θέλει κανείς να σου περιορίσει τα ανθρώπινα δικαιώματα. With great power comes great responsibility. If you shit on your responsibility, society will eventually shit on your power. -- εγώ, μόλις τώρα Η κατάσταση έχει όντως παραγίνει. Πήγαινε αύριο στη δουλειά και ξεκίνα να αποκαλείς κάποιο συνάδελφό σου "λούλη" να δεις, έτοιμοι είναι να σε περιορίσουν οι κερατάδες. Δύσκολοι καιροί σου λέω λούλη. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2015 από defacer 1
parlapipas25 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Οταν ακουω γυναικες (και αντρες αλλα με διαφορα γυναικες) να πετανε κατι λεξεις οπως σεξισμος κτλ κτλ, αυτο το βιδεο μου ερχετε στο μυαλο. https://www.youtube.com/watch?v=X5YDVCAEMXE Σε λιγο καιρο ουτε διαλογο δεν θα μπορουμε να κανουμε. Και αν αυτο δεν ειναι περιορισμος ανθρωπινων δικαιωματων και σκλαβια τοτε δεν ξερω τι ειναι. Ξυπνηστε λιγο να δειτε προς τα που βαδιζετε. Τσαμπα ασχολεισαι εδω μεσα. 1
Tragic! Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Γάμησέ τα, που'ναι οι παλιές καλές εποχές που μπορούσες να πεις κάποιον "αράπη" χωρίς να θέλει κανείς να σου περιορίσει τα ανθρώπινα δικαιώματα. With great power comes great responsibility. If you shit on your responsibility, society will eventually shit on your power. -- εγώ, μόλις τώρα Η κατάσταση έχει όντως παραγίνει. Πήγαινε αύριο στη δουλειά και ξεκίνα να αποκαλείς κάποιο συνάδελφό σου "λούλη" να δεις, έτοιμοι είναι να σε περιορίσουν οι κερατάδες. Δύσκολοι καιροί σου λέω λούλη. Μη λες ανοησίες. Μιλώντας άσχημα στο παλικάρι καταπατας τα δικαιώματα του. Αυτο δεν πρέπει να γίνεται, καθώς κατά τα λεγόμενα του αυτά πρεπουν σε γυναίκες, αραπάδες, λουληδες και λοιπούς υπάνθρωπους. Αυτός ειναι Έλλην Χριστιανός Ορθόδοξος -οχι σαν τα μούτρα σου. Προδότη ε προδότη.
defacer Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Βασικά αν ήθελα να είμαι σωστός θα έπρεπε να συζητήσουμε αν στο συγκεκριμένο βίντεο το πρόβλημα είναι πως ντεμεκ τα παιδιά είναι της διπλανής πόρτας ενώ φέρονται λες και είναι κατα τόπους αυτιστικοί ("OMG ΤΙ ΕΙΠΕΣ; ΘΙΧΤΗΚΑ!!... αλλά δεν πειράζει, συνέχισε"). Το θέμα δεν είναι πως κάποιος "μιλάει άσχημα" ή πως χρησιμοποιεί "κακές λέξεις" (και γω χρησιμοποίησα μια πριν λίγο, δοκίμασε να μου την πεις σχετικά) αλλά το context. Μπορεί κανείς να φέρεται "απρεπώς" όταν ξέρει πως βρίσκεται σε περιβάλλον όπου δε θα παρεξηγηθεί. Και ο πιο politically correct φίλος μου, επειδή δεν είναι μαριονέτα όπως στο βίντεο, δε θα με κακολογήσει όταν είμαστε μεταξύ μας και τον πω καθυστερημένο για κάποιο λόγο (παρόλο που πολύ δύσκολα θα το έκανα, έχω προπονήσει τον εαυτό μου να προτιμάει ισοδύναμες αλλά όχι τόσο loaded λέξεις). Μπορεί κανείς να φέρεται άσχημα όταν είναι σε κλειστό περιβάλλον. Αν τη βρίσκεις να είσαι σεξιστής, ρατσιστής ή οτιδήποτε άλλο στον κύκλο σου και αυτοί το ανέχονται, ποιός είμαι εγώ να κρίνω πώς τη βρίσκετε μεταξύ σας. Μπορεί ακόμα να φέρεται και σα μαλάκας δημοσίως και να μη δίνει δεκάρα. Δε νομίζω ότι μας λείπουν τα παραδείγματα. Αυτό που δε μπορεί πλέον, και μάλλον η δυσκολία διαχείρισής του είναι που ζορίζει τα παιδιά, είναι το να φέρεται σα μαλάκας δημοσίως και οι γύρω να το προσπερνάνε σα να μη τρέχει τίποτα. 1
Yperaspisths Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Eγω προσπαθώ να καταλάβω τις φεμινίστριες αντιρατσίστριες που κατακεραυνώνουν τους ''φασίστες'' Ελληναράδες που είναι κατα των λαθρομεταναστών απο το Αφγανιστάν το Πακισταν κ.τ.λ. Κάποιος να τις ενημερώσει οτι ο μέσος Πακιστανός και Αφγανός θεωρεί τις γυναίκες κάτι ανώτερο απο τις κατσαρίδε. Οι περισσότερες γυναίκες φοράνε μπούργκες ενω ακόμα και σε πλούσιες Μουσουλμανικές χώρες(Σαουδ. Αραβία) δεν τους επιτρέπετε να οδηγούν. Θα πίστευε κανείς οτι κατα των λαθρομεταναστών θα ήταν αυτές πρώτα ,αλλά αυτες υποστηρίζουν την πολυπολυτισμικότητα και την ανεκτικότητα. Παλι κάποιος να τις ενημερώσει οτι ο πολιτισμός των Μουσουλμάνων περιστρέφεται γυρω απο το ΙΣΛΑΜ και δημοκρατία δεν υπάρχει σχεδον σε καμία Μουσουλμανική χώρα και ακολουθούνται πιστά όσα γράφονται στο Κοράνι. Η λαθρομετανάστευση θα τελειώσει οριστικά την τριτοκοσμική μπανανία που λέγεται Ελλαδέξ
_hopelesscase_ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 αλλά αυτες υποστηρίζουν την πολυπολυτισμικότητα και την ανεκτικότητα. Τι δεν καταλαβαινεις;
WorLogik Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 οτι νανε... ο καθένας με τον πονο του. αδυνατον να μεινουμε στο θεμα. τεσπα. @defacer εγω λουλης εσυ ομως ο ορισμος του ψευτοκουλτουριαρη. Το βιδεακι που ειδες λεγετε ηθοποιια. Αλλα αν δεν καταλαβες αυτο το τοσο αυτονοητο ειλικρινα δεν υπαρχει λογος να ασχοληθει κανεις μαζι σου. Αν δεν θελετε να δειτε ολο το βιδεακι δειτε τα πρωτα τρια λεπα και απο 20 - 21 για να παρετε μια ιδεα του προς τα που βαδιζετε. https://www.youtube.com/watch?v=4Hp9hG9vrFA 1
Runner25 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μια που λέμε για ανθρώπινα δικαιώματα και σωστή συμπεριφορά ω αγάμητοι αγαπητοί συμφορουμίτες μα σοβαρά εν έτη 2015 προς 16' υπάρχουν άνθρωποι που κρίνουν άλλους, φέρονται και ομιλούν βάσει του φύλου; της ηλικίας; του χρώματος; του επαγγέλματος-κατά συνέπειαν και της ευκαταστασίας; της εξουσίας ή της κοινωνικής τάξης;;; Κριτήριο συμπεριφοράς σε έναν άνθρωπο, είναι ο ίδιος ο άνθρωπος. Η ψυχή του, αυτό που τον αποτελεί και παραμένει αθάνατο -και δεν το πάω σε θρησκείες και χαρδαβέλικη φάση, σκουλικοτροφή θα γίνουμε όλοι αλλά ο άνθρωπος ζεί και μετά θάνατον στις καρδιές των άλλων, όταν τον θυμούνται γνωστοί αυτού και άγνωστοι, φίλοι και εχθροί και απολαμβάνουν τα έργα του. Δηλαδή το τι τους πρόσφερε, τις στιγμές που ήτανε μαζί, από μία βίλα με πισίνα κληρονομιά με γκαράζ και μερσεντές και δυο καράβια έως μια απλή και όμορφη αναμνηστική φωτογραφία, αντικειμενικά ασήμαντη αλλά και ανεκτίμητη, ανυπολογίστου αξίας για κάποιους. Οπότε σεξιστές και φεμινίστριες ή ζείτε σε άλλη χρονολογικά εποχή, ή σε άλλη γεωγραφικά. Ανατολή μεριά. Λυπάμαι. σιγα ρε σπαλιαρα κατουρα και λιγο, εσυ γ@μικουλα
LongTom Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=4Hp9hG9vrFA Όπως σωστά αναφέρει το βίδεο,αυτά τα κινήματα των "φεμινιστών" έχουν και εδώ πολύ εξουσία,όπως στο ΗΒ. Είναι καρκίνος του σύγχρονου πολιτισμού και έχουν δυσανάλογη εξουσία σε σχέση με το πόσους υποστηρικτές έχουν. Κανένας λογικός άνθρωπος που έχω συναντήσει δεν ασπάζεται τις υπέρτατες πίπες που πετάνε αυτές οι μαλακισμένες και οι pusywhiped λακέδες των. Παρόλα αυτά έχουν επιβάλει νόμους,βασισμένους σε ψέμματα/μισές αλήθειες και urban myths,που ξεπερνούν τα όρια του ρατσισμού,μόνο και μόνο επειδή φωνάζουν/κράζουν/εκβιάζουν το σύστημα έτσι ώστε να πέφτει και κρατική χρηματοδότηση και να τους δίνεται εξουσία. Όλα αυτά επειδή το σύστημα(και η κοινωνία γενικότερα) θέλει να προστατέψει την ελευθερία του λόγου(σωστό σαν ιδέα) και αυτές οι κομπλεξικές μαλακισμένες(+οι ευνούχοι των) το εκμεταλλεύονται στο έπακρο. Ευτυχώς βλέπω ότι υπάρχει ολοένα και περισσότερη αντίδραση στις άκρως σεξιστικές/ρατσιστικές μαλακίες των εν λόγω γυναικών και έτσι ελπίζω σε μερικά χρόνια να πέσουν στην κατηγορία/δυνατότητα επιρροής των ακρο-δεξιών/φασιστικών/ναζιάρικων κομμάτων που τους αξίζει. 4
Τοξοβόλος_U__K Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Κάποιος να τις ενημερώσει οτι ο μέσος Πακιστανός και Αφγανός θεωρεί τις γυναίκες κάτι ανώτερο απο τις κατσαρίδε ε, μα τι ο μέσος κάτοικος του Πακιστάν,μιας χώρας κοντά στα 200 εκ. θεωρεί τις γυναίκες κατσαριδοειδές.Πάντως θέλω να νομίζω πως ο μέσος Έλληνας δεν είναι μέσα στο ισλαμοφοβικό στερεότυπο όπως το παραπάνω διότι χάνω την ελπίδα μου επικίνδυνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα