Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι, εχει αγριεψει η κατασταση. παντου εχει αγριεψει, οχι μονο με τις γυναικες.

την περασμενη ειπα να σχολιασω για πρωτη φορα στο φεμινιστικο site themarysue.com, πιο πολυ για να δω ποσο γρηγορα θα φαω ban η βρισιδι η και τα δυο.

απο προηγουμενη εμπειρια στο geek site io9.com, στο οποιο το moderation αλλα και μεγαλο μερος της αρθρογραφιας γινεται κυριως απο γυναικες, ηξερα οτι οι γυναικες-moderators εχουν "ειδικη"

μεταχειριση προς τους αντρες.

αφορμη σταθηκε το Suicide Squad και η κριτικη της Cara Delevingne για τον σεξιστικο τροπο με τον οποιο αντιμετωπιζονται οι γυναικειοι χαρακτηρες στις αλλες superhero ταινιες, αλλα φυσικα οχι στην δικια της.

στα ποστς μου, χαρακτηρισα την ηθοποιο-μοντελο υποκριτρια, την δηλωση της ακυρη, και πως το Suicide Squad θα γινει το αγαπημενο θεμα των SJW οταν βγει η ταινια

το αποτελεσμα ειναι να με βριζει μια γυναικα-μελος επι 10 ποστς συνεχεια,το ποστ μου με την λεξη SWJ να γινει report, και μετα απο λιγο να φαω και ban. οπως και περιμενα πως θα γινει.

ποιος ειπε πως οι γυναικες δεν μπορουν να ψυχολογηθουν και ειναι απροβλεπτες;  :-D

υγ. αμαν τι μιλφαρα ειναι αυτη η δικαστινα στο βιντεο;

• Απαντ. 245
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ε, μα τι ο μέσος κάτοικος του Πακιστάν,μιας χώρας κοντά στα 200 εκ. θεωρεί τις γυναίκες κατσαριδοειδές.Πάντως θέλω να νομίζω πως ο μέσος Έλληνας δεν είναι μέσα στο ισλαμοφοβικό στερεότυπο όπως το παραπάνω διότι χάνω την ελπίδα μου επικίνδυνα.

E ναι μωρέ είμαι ρατσιστής και στο Πακισταν και Αφγανιστάν έχουν δημοκρατία και οι γυναίκες αντιμετωπίζονται ως ισότιμα μέλη της κοινωνίας... Μπορείς να μιλήσεις με στοιχεία;  Διάβασε λοιπόν τα δικά μου. Απο το 1956 επίσημα ονομάζεται Ισλαμική ''δημοκρατία'' του Πακισταν. Δεν θα κάτσω να σου αναλύσω τι σημαίνει ΙΣΛΑΜ. Για παράδειγμα ο μέσος αντιρατσιστής θα πει ''ναουμ και στις σταυροφορίες τα ίδια κάναμε ,άρα ας τα κάνουν και αυτοί τα ίδια'' και ''νταξ και εμεις είμαστε χριστιανοταλιμπάν στην Ελλάδα''. Α ναι; Ορίστε λοιπον μερικά στοιχεία για την κοινωνία του Πακιστάν και για τον μέσο Πακιστανό

''

Women’s Rights in Pakistan: failed by a culture of intolerance and impunity

“Women face substantial, systemic challenges in Pakistan. And most fundamental is the question of violence. One of the key problems is that there is a very fragmented legal framework for violence against women. Moreover, there are no proper mechanisms on the ground for proper enforcement. For instance, the burden of prosecution always remains on the shoulders of the victim. If this is a marginalised, disempowered woman, how much effort can she really give to that kind of litigation? A lot of cases end up getting withdrawn as the victim is simply too tired.''

http://theelders.org/article/womens-rights-pakistan-failed-culture-intolerance-and-impunity

Regarding the worst abuses of women's rights, Jahangir cited domestic violence as being high on the list, saying that there were laws that almost justified that kind of violence in Pakistan. "For example we have a law under which a victim of rape runs the risk of being accused of adultery herself and it is not just theoretical because everyday we see through our work hundreds of women sitting in prisons where they have made allegations of rape themselves but find themselves involved in the legal system," she explained.

One of the most horrific crimes against women, she said was the fact that they are killed because they do not conform to behaviour set out by society. "I would say that in about 99 percent of these cases nobody is brought to justice," she added. 

"There is a law in our country where the victims can forgive the murderer and as it is usually the relatives who kill the woman, as happens all the time," she added, saying that there had been one or two cases which have gone to the Supreme Court, but were still awaiting a decision.

Δημοσ.

ναι, εχει αγριεψει η κατασταση. παντου εχει αγριεψει, οχι μονο με τις γυναικες.

την περασμενη ειπα να σχολιασω για πρωτη φορα στο φεμινιστικο site themarysue.com, πιο πολυ για να δω ποσο γρηγορα θα φαω ban η βρισιδι η και τα δυο.

απο προηγουμενη εμπειρια στο geek site io9.com, στο οποιο το moderation αλλα και μεγαλο μερος της αρθρογραφιας γινεται κυριως απο γυναικες, ηξερα οτι οι γυναικες-moderators εχουν "ειδικη"

μεταχειριση προς τους αντρες.

αφορμη σταθηκε το Suicide Squad και η κριτικη της Cara Delevingne για τον σεξιστικο τροπο με τον οποιο αντιμετωπιζονται οι γυναικειοι χαρακτηρες στις αλλες superhero ταινιες, αλλα φυσικα οχι στην δικια της.

στα ποστς μου, χαρακτηρισα την ηθοποιο-μοντελο υποκριτρια, την δηλωση της ακυρη, και πως το Suicide Squad θα γινει το αγαπημενο θεμα των SJW οταν βγει η ταινια

το αποτελεσμα ειναι να με βριζει μια γυναικα-μελος επι 10 ποστς συνεχεια,το ποστ μου με την λεξη SWJ να γινει report, και μετα απο λιγο να φαω και ban. οπως και περιμενα πως θα γινει.

ποιος ειπε πως οι γυναικες δεν μπορουν να ψυχολογηθουν και ειναι απροβλεπτες;  :-D

υγ. αμαν τι μιλφαρα ειναι αυτη η δικαστινα στο βιντεο;

Γιατί πας εκεί;

Είναι σαν να πας στο stormfront(ή οιαδήποτε άλλο ναζιάρικο φόρουμ)και να λες ότι είσαι μαύρος γκέι κομμουνιστής.

Γουστάρεις να σε βρίζουν οι ηλίθιοι/ες και να μπανιάρεσαι;

Επίσης η ξανθιά-βυζαρού μιλφάρα ήταν καθηγήτρια σε πανεπιστήμιο εάν δεν απατώμαι.

Δημοσ.

E ναι μωρέ είμαι ρατσιστής

κ ταυτόχρονα δεν το χεις με τα πυκνά νοήματα να συμπληρώσω.Αναφέρθηκες στον Πακιστανικό λαό συλλήβδην.Όλοι μας γνωρίζουμε  πόσο πίσω σε θέμα ισότητας είναι το Πακιστανικό κράτος.Η γενικευτική παπαριά όμως που θέλει τον μέσο Πακιστανό μισογύνη απλά υποδαυλίζει κ αυτοματίζει ισλαμοφοβικές υστερίες κ στερεότυπα.Άλλο η κρατική μηχανή κ άλλο ένας ολόκληρος λαός.

Δημοσ.

κ ταυτόχρονα δεν το χεις με τα πυκνά νοήματα να συμπληρώσω.Αναφέρθηκες στον Πακιστανικό λαό συλλήβδην.Όλοι μας γνωρίζουμε  πόσο πίσω σε θέμα ισότητας είναι το Πακιστανικό κράτος.Η γενικευτική παπαριά όμως που θέλει τον μέσο Πακιστανό μισογύνη απλά υποδαυλίζει κ αυτοματίζει ισλαμοφοβικές υστερίες κ στερεότυπα.Άλλο η κρατική μηχανή κ άλλο ένας ολόκληρος λαός.

Όταν μεγαλώνεις σε μια κοινωνία χωρίς δημοκρατία όπου δεν υπάρχει σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα δεν μπορείς να γίνεις δημοκράτης. Δεν είναι ο μέσος Πακιστανός μισογύνης γιατί είναι μελαμψός ,αλλά γιατί μεγάλωσε σε μια κοινωνία όπου η γυναίκα θεωρείται κατώτερο είδος ,όπου αυτός που κλέβει πρέπει να τιμωρηθεί με βάση το Ισλαμικό δίκαιο κ.τ.λ

Εσυ μπορεί να θεωρείς οτι όπως στην Ελλάδα υπάρχουν καλοί και κακοί άνθρωποι ,έτσι και στο Πακιστάν συμβαίνει το ίδιο. ''ε 100εκ άνδρες υπάρχουν, άρα 50-60εκ θα είναι υπερ των gay και κάποιοι εναντίον''.  Δυστυχώς για σένα η πραγματικότητα είναι διαφορετική και η συντριπτική πλειοψηφία των Πακιστανών και των Αφγανών είναι ρατσιστές μισογύνηδες, αυταρχικοί και βίαιοι. Γι'αυτο και καμία γυναίκα αντιρατσίστρια δεν παει να ζήσει στο Πακιστάν ,γιατί ξέρει οτι μόλις ξεστομίσει τις αντιρατσιστικές ανοησίες της θα την σφάξουν στο γόνατο. Εκατοντάδες φεμινίστριες έχουν πεθάνει σε αυτές τις κοινωνίες

Δημοσ.

Όταν μεγαλώνεις σε μια κοινωνία χωρίς δημοκρατία όπου δεν υπάρχει σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα δεν μπορείς να γίνεις δημοκράτης. 

Αυτό μου θυμίζει το εαν μεγαλώσεις σε στρέητ οικογένεια δεν μπορείς να γίνεις γκέι.

η συντριπτική πλειοψηφία των Πακιστανών και των Αφγανών είναι ρατσιστές μισογύνηδες, αυταρχικοί και βίαιοι.

Μην είναι κ ο Τσάκ Νόρις να πούμε

Δημοσ.

Eγω προσπαθώ να καταλάβω τις φεμινίστριες αντιρατσίστριες που κατακεραυνώνουν τους ''φασίστες'' Ελληναράδες που είναι κατα των λαθρομεταναστών απο το Αφγανιστάν το Πακισταν κ.τ.λ. Κάποιος να τις ενημερώσει οτι ο μέσος Πακιστανός και Αφγανός θεωρεί τις γυναίκες κάτι ανώτερο απο τις κατσαρίδε. Οι περισσότερες γυναίκες φοράνε μπούργκες ενω ακόμα και σε πλούσιες Μουσουλμανικές χώρες(Σαουδ. Αραβία) δεν τους επιτρέπετε να οδηγούν.

Θα πίστευε κανείς οτι κατα των λαθρομεταναστών θα ήταν αυτές πρώτα ,αλλά αυτες υποστηρίζουν την πολυπολυτισμικότητα και την ανεκτικότητα. Παλι κάποιος να τις ενημερώσει οτι ο πολιτισμός των Μουσουλμάνων περιστρέφεται γυρω απο το ΙΣΛΑΜ και δημοκρατία δεν υπάρχει σχεδον σε καμία Μουσουλμανική χώρα και ακολουθούνται πιστά όσα γράφονται στο Κοράνι.  

Η λαθρομετανάστευση θα τελειώσει οριστικά την τριτοκοσμική μπανανία που λέγεται Ελλαδέξ

Κατ αρχήν τι εννοείς είναι 'κατά των λαθρομεταναστών'; Οτι δεν θα πρέπει να τους επιτρέπουμε την είσοδο στη χώρα; Οτι δεν θα πρέπει να τους προσφέρεται άσυλο; Οτι θα πρέπει να τους πετάμε στη θάλασσα; Οτι θα πρέπει να τους στέλνουμε πίσω από εκεί που ήρθαν; Το ζήτημα είναι πολύ σύνθετο για ένα απλό 'είμαι κατά'.

Δεν καταλαβαίνω από την άλλη πως ταίριαξες στο μυαλό σου τις προσταγές του κορανίου με το δικαίωμα στη ζωή και την ελευθερία που διεκδικούν απαξάπαντες ανεξαρτήτως θρησκείας και το πολιτικό άσυλο που αιτούνται όσοι γλιτώνουν από τις εμπόλεμες ζώνες της Συρίας και του Αφγανιστάν.

Τέλος, εάν κάτι σώσει αυτές τις γυναίκες και αυτούς τους λαούς εν γένει από τους βάρβαρους κανόνες που ακόμα υπακούν, φαντάζομαι γνωρίζεις και εσύ οτι θα ήταν η εκπάιδευση και μόρφωσή τους: ακόμα ένας λόγος λοιπόν να υπερασπίζεσαι τα δικαιώματα τους σε αυτό το παγκόσμιο πρόβλημα της μετανάστευσης. Και επειδή μιλάμε για εκατομμύρια ανθρώπους που υποφέρουν τη στιγμή που εσύ ξύνεις το αριστερό σου, το να εκφράζεις μια άποψη τόσο πρόχειρα και ελαφρά είναι περίπου εξοργηστικό.
Δημοσ.

Κατ αρχήν τι εννοείς είναι 'κατά των λαθρομεταναστών'; Οτι δεν θα πρέπει να τους επιτρέπουμε την είσοδο στη χώρα; Οτι δεν θα πρέπει να τους προσφέρεται άσυλο; Οτι θα πρέπει να τους πετάμε στη θάλασσα; Οτι θα πρέπει να τους στέλνουμε πίσω από εκεί που ήρθαν; Το ζήτημα είναι πολύ σύνθετο για ένα απλό 'είμαι κατά'.

Δεν καταλαβαίνω από την άλλη πως ταίριαξες στο μυαλό σου τις προσταγές του κορανίου με το δικαίωμα στη ζωή και την ελευθερία που διεκδικούν απαξάπαντες ανεξαρτήτως θρησκείας και το πολιτικό άσυλο που αιτούνται όσοι γλιτώνουν από τις εμπόλεμες ζώνες της Συρίας και του Αφγανιστάν.

Τέλος, εάν κάτι σώσει αυτές τις γυναίκες και αυτούς τους λαούς εν γένει από τους βάρβαρους κανόνες που ακόμα υπακούν, φαντάζομαι γνωρίζεις και εσύ οτι θα ήταν η εκπάιδευση και μόρφωσή τους: ακόμα ένας λόγος λοιπόν να υπερασπίζεσαι τα δικαιώματα τους σε αυτό το παγκόσμιο πρόβλημα της μετανάστευσης. Και επειδή μιλάμε για εκατομμύρια ανθρώπους που υποφέρουν τη στιγμή που εσύ ξύνεις το αριστερό σου, το να εκφράζεις μια άποψη τόσο πρόχειρα και ελαφρά είναι περίπου εξοργηστικό.

Whats in it for me? τι κερδος εχω εγω τωρα απο το να μην υποφερουν αυτοι ερχομενοι στην ευρωπη?

Οπου εγω βαλε εσενα η το γειτονα.. Αλλα μη μου πεις αισθανομαι καλυτερα, ειμαι καλυτερος ανθρωπος/ χριστιανος κτλπ

Απτο αμτικειμενικο μετρησιμο κερδος

• Like 1
Δημοσ.

Οτι και εσύ όπως πάει το πράγμα στην Ελλάδα, έχεις σχεδόν γίνει το ίδιο με 'αυτούς' πως σου κάνει σαν απάντηση;

Δημοσ.

Στους πρόσφυγες είμαστε υποχρεωμένοι να προσφέρουμε άσυλο. Δεν αναφέρομαι σε αυτούς που προέρχονται απο την Συρία. Όμως ουτε στο Πακιστάν έχει πόλεμο ,ούτε στην Αλβανία, ουτε στην Γεωργία, ούτε στην Νιγηρία. Αυτοί είναι οικονομικοί μετανάστες και η χώρα έχει κάθε δικαίωμα να κλείσει τα σύνορα. Δεν χρειάζεται να βυθίζεις τα πλοία. Φτιάχνεις ωραιότατα κέντρα φιλοξενίας σε ακατοίκητα νησιά και τους παρέχεις νερό, φαγητό και ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης και τους στέλνεις ξανα πίσω όταν αποφασίσουν να σουν πουν απο που ήρθαν. Η κυβέρνηση του Τσίμπλα κάνει κάτι άλλο. Αφήνει ανοιχτά τα σύνορα και προσεύχεται οι δουλέμποροι να τους πάνε σε άλλες χώρες της Ευρώπης για να μην μείνουν στην Ελλάδα. Ελα όμως που η Αυστρία και άλλες χώρες μας βάζουν ήδη χέρι γιατι είμαστε ξέφραγκο αμπέλι. Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Εκατομμύρια λαθρομετανάστες θα μας έρθουν και θα γεμίσει σκηνές όλη η Ελλάδα. Σύμφωνα με μελέτες της ΕΕ 500εκ άνθρωποι θέλουν να πάνε στην Ευρώπη.

Και εσυ και ο φίλος απο πιο πάνω ονειρεύεστε ουτοπίες. Προφανώς και εγω θέλω όλοι οι άνθρωποι να έχουν φαγητό, στέγη ,τροφή, να μην υπάρχει παγκόσμια φτώχεια, να μην υπάρχει εγκληματικότητα και όλοι να ζούμε την σοσιαλιστική ουτοπία. Και ο Τσίμπλας και οι νεοκομμουνιστές τα ίδια πίστευαν. Θα διαπραγματεύονταν σκληρά, θα άλλαζαν την Ευρώπη,θα διέγραφαν τα δάνεια, θα έδιναν τροφή και στέγη σε εκατομμύρια Ελληνες και μετανάστες, θα έδιναν 1500ε κατώτατο μισθό(επ λάθος, αυτό το υπόσχεται ο Κουτσούμποφ). Έλα όμως που η πραγματικότητα είναι σκληρή και ο Τσίπρας τελικά πήρε χειρότερα μέτρα και απο τον Σαμαρά.

Ο κόσμος δεν αλλάζει με ευχολόγια και σίγουρα η λογική των ανοιχτών συνόρων θα Ισλαμοποιήσει την Ευρώπη. Ήδη στην Γαλλία υπάρχουν γκέτο ,όπως και στην Αγγλία και στην Νορβηγία και στην Σουηδία. Αν θες να προσαρμοστουν οι μετανάστες και να γίνουν πραγματικά μέλη σε μια δυτική κοινωνία θα πρέπει να είναι λίγοι σε αριθμό ώστε να μην έχουν δυνατότητα να γκετοποιηθούν ενω το κράτος θα έχει και τα χρήματα ώστε να τους βοηθήσει με επιδόματα και παροχές.

• Like 2
Δημοσ.

Οτι και εσύ όπως πάει το πράγμα στην Ελλάδα, έχεις σχεδόν γίνει το ίδιο με 'αυτούς' πως σου κάνει σαν απάντηση;

Επειδη το ξερω και επειδη ενας απο τους λογους που εχω γιναι το ιδιο με "αυτους" ειναι η ανεκτικοτητα μου απεναντι τους και τις οποιεσδηποτε μικρο/χοντρο παρανομιες τους δε ψηνομαι καθολου για να συνεχισω να "τους" ανεχομαι

• Like 1
Δημοσ.

Ωρες ωρες σκεφτομαι να ανοιξω ενα θρεντ με γκαλοπ ποιοι ειναι οι πιο γραφικοι αλλα φοβαμαι οτι θα σβηστει.

Στις υποψηφιοτητες θελω να βαλω:ποδηλατες,φεμινιστριες,ομοφυλοφυλους,ποζερια,χιπστερ,κοματοσκυλα,σκυλουδες,μεταλαδες.

Οι vegan στην απ εξω γιατι τους παω.

Ζητω μια χαρη απο τους μοντς να βοηθησουν διοτι προκειται για κοινωνικο πειραμα.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Το διαβατηριο μου ενας απο τους λογους που μου το κοιτανε καλα καλα ειναι επειδη το εχει παρει καθε καρυδιας καρυδι. Και δε ψηνομαι. Χαρακτηριστικο παραδειγμα στη βιεννη τυπισα 50αρα (μαλλον ρωσοφαση) κραταγε στα χερια της ελληνικο διαβατηριο κατι της λεω στα ελληνικα δε καταλαβαινε τιποτα με τα πολλα μου λεει οοοο no greek just greek id χαζογελοντας..

Δημοσ.

Ο βιασμός της λογικής απο πολλούς δήθεν αντιρατσιστές με κουράζει. Όταν έλεγα οτι ο Τσίπρας οχι μόνο δεν θα αλλάξει την Ευρώπη ,αλλά θα διαλύσει την Ελλάδα, με έλεγαν Γερμανοτσολιά και φασίστα. Δεν χρειάζεται να είσαι μέντιουμ για να καταλάβεις οτι ποτέ η Ευρώπη δεν θα διέγραφε τα χρέη της Ελλάδας και ποτέ δεν θα υποχωρούσε. 

Δεν χρειάζεται να είσαι μέντιουμ για να προβλέψεις οτι η τεράστια εισροή λαθρομεταναστών θα διαλύσει και την Ελλάδα και την Ευρώπη. Ανοιχτά συνορα θέλετε; Όλοι είμαστε το ίδιο και δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε Πακιστάν και Ευρώπη; Οκ λοιπόν. Ανοιχτά σύνορα και νομιμοποίηση όλων. Μετά όμως μην κλαίγεστε οταν στο επόμενο gay pride σας σφάζουν με κονσερβοκούτια οι Μουσουλμάνοι.

Η Ελλάδα έτσι και αλλιώς δεν θα επιστρέψει ποτε στην δεκαετία του 80 όπου κοιμόμασταν με ανοιχτές τις πόρτες. Η είσοδος των Αλβανών που ήρθαν να φάνε ''πσωμάκι'' και να δουλέψουν τίμια γιατι οι κοπρίτες Έλληνες δεν πήγαιναν στην οικοδομή οδήγησε στο να έχει και η κουτσή Μαρία καλάσνικοφ και σε 1 δολοφονία κάθε μέρα. Σε μια χώρα που ο κλέφτης Ρωχάμης ήταν ο πιο αδίστακτος κακοποιός.

Ας είναι λοιπόν. Όλοι οι κατατρεγμένοι του κόσμου ελάτε να σας διαβάσει ο Λαφαζάνοφ το κεφάλαιο του Μαρξ ώστε να ξεχάσετε το Κοράνι και να γίνεται όλοι εργάτες. Ελάτε να ζήσουμε τον σοσιαλιστικό παράδεισο.

• Like 2
Δημοσ.

Ωρες ωρες σκεφτομαι να ανοιξω ενα θρεντ με γκαλοπ ποιοι ειναι οι πιο γραφικοι αλλα φοβαμαι οτι θα σβηστει.

Στις υποψηφιοτητες θελω να βαλω:ποδηλατες,φεμινιστριες,ομοφυλοφυλους,ποζερια,χιπστερ,κοματοσκυλα,σκυλουδες,μεταλαδες.

Άνοιξε κ ένα για

σεξιστές,ομοφοβικούς,τρανσφοβικούς,ρατσιστές,ισλαμοφοβικούς,αντισημητικούς,αντιτσιγγανιστές,εθνικιστές,

νεοναζί,βλαχάρες,φαλοκράτες.Κάτι μου λέει πως βγάζεις μέχρι κ thesis πάνω στην γραφικότητα.

Α,σκέψου κ ένα γκάλοπ για τα μπάζα γενικής φύσεως αν κ είναι υπερκατηγορία από μόνοι τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...