Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 245
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ειπαμε γιατι το εχουμε πληρωσει και το πληρωνουμε με διαφορους τροπους ως μελη της εε

Εμενα παμτως αν ημουν (οριτζιναλ) αγγλος δε θα μου αρεσε καθολου ενας μεταναστης (εστω κ με πολιτις πλεον) να κανει ακτιβισμο γι ανα φερει κ αλλους μεταναστες στην αγγλια. Αν το εκανε ενας αγγλος θα με ενοχλουσε ισως αλλα πολυ λιγοτερο.

Τα μεγαλα πνευματα τουλαχιστον καταλαβαιπνονται

O άνθρωπος μιλούσε για πρόσφυγα, όχι μετανάστη.

Δημοσ.

Εμενα παμτως αν ημουν (οριτζιναλ) αγγλος δε θα μου αρεσε καθολου ενας μεταναστης (εστω κ με πολιτις πλεον) να κανει ακτιβισμο γι ανα φερει κ αλλους μεταναστες στην αγγλια. Αν το εκανε ενας αγγλος θα με ενοχλουσε ισως αλλα πολυ λιγοτερο.

Δεν πειράζει.Εμένα είναι τιμή μου να προσπαθώ να φέρνω LGBT πρόσφυγες στο UK από το να τους αφήνω στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Η μονη τους ιδιεταιροτητα ειναι οτι ειναι στρακια? (αν ειναι κιολας πραγματι)

Κατα τα αλλα ειναι νομοταγεις δουλεφταραδες φιλανθρωποι καλοσυνατοι κτλπ?

Δημοσ.

Επισης και οι δυο παρεες υποστηριζαν οτι η κατασταση στη συρια ειναι κομπλε, μονο σε καποια μερη ειναι επικινδυνα. 

Η κατάσταση στη Συρία ειναι κομπλέ; Δεν υπάρχει αμβιβολία: Όλα αυτά τα κατεβάζεις από τη στομάχα σου. 

Αφού έχεις τόσο ακραίες απόψεις, διάβασε λιγάκι πριν ξεστομίσεις τις βλακείες σου. Και αδαής και ακραίος πάει πολύ.

http://www.bbc.com/news/world-middle-east-26116868

Δημοσ.

Η μονη τους ιδιεταιροτητα ειναι οτι ειναι στρακια? (αν ειναι κιολας πραγματι)

Κατα τα αλλα ειναι νομοταγεις δουλεφταραδες φιλανθρωποι καλοσυνατοι κτλπ?

τι είναι ''στράκια''? 

Δημοσ.

τι είναι ''στράκια''? 

Πιαστράκια;

Η κατάσταση στη Συρία ειναι κομπλέ; Δεν υπάρχει αμβιβολία: Όλα αυτά τα κατεβάζεις από τη στομάχα σου. 

Αφού έχεις τόσο ακραίες απόψεις, διάβασε λιγάκι πριν ξεστομίσεις τις βλακείες σου. Και αδαής και ακραίος πάει πολύ.

Ναι, μπουκάρουν στο σπίτι σου και σε σκοτώνουν για πλάκα. Πολύ κομπλεδιά φάση ναούμ.

Δημοσ.

http://data.unhcr.org/syrianrefugees/regional.php

Αν ειχε καμια αξια ο ορκος μου θα μπορουσα να ορκιστω οτι μου ειπαν οτι γενικα η συρια ειναι οκ (ηταν κ σουνιτες βεβαια) μονο καποια σημεια της/περιοχες εχουν ισις. Κ οι δυο παρεες ε

Αυτο συναδει με το γεγονος οτι ο ισις εχει μεν μεγαλη εκταση περιοχων συμφωνα με τους χαρτες που κυκλοφορουν αλλα ο πλυθισμος τους ηταν (απο πριν) περιορισμενος. Το μεγαλυτερο μερος των συρρων εμενε/μενει σε μερη που ελεγχονται απ τον ασαδ. Αυτα πληροφοριακα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν ειχε καμια αξια ο ορκος μου θα μπορουσα να ορκιστω οτι μου ειπαν οτι γενικα η συρια ειναι οκ (ηταν κ σουνιτες βεβαια) μονο καποια σημεια της/περιοχες εχουν ισις. Κ οι δυο παρεες ε

Αυτο συναδει με το γεγονος οτι ο ισις εχει μεν μεγαλη εκταση περιοχων συμφωνα με τους χαρτες που κυκλοφορουν αλλα ο πλυθισμος τους ηταν (απο πριν) περιορισμενος. Το μεγαλυτερο μερος των συρρων εμενε/μενει σε μερη που ελεγχονται απ τον ασαδ. Αυτα πληροφοριακα.

Γιατί νομίζεις ότι τα μέλη της ISIS, δεν σκοτώνουν ομόθρησκους;

Δημοσ.

Μονο καποια μερη της συριας εχουν ισις. Ξυπνα. Δεν ειναι οτι θελουν να γλυτωσουν τη ζωη τους, αυτο θα μπορουσαν να το κανουν κ εντος συριας η σε καποια αλλη γειτωνικη χωρα αν τους πεφτει πιο κοντα. Και με μεγαλυτερη πιθανοτητα επιβιωσης απο αυτη που εχουν περνοντας οτι περνανε μεχρι να φτασουν στο βορα. Αυτο που γινεται ειναι οτι βρισκουν την ευκαιρια λογω της καταστασης κ ερχονται στην ευρωπη για μια καλυτερη ζωη (οπως την εχει αυτη στο μυαλο τους ο καθενας)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μονο καποια μερη της συριας εχουν ισις. Ξυπνα. Δεν ειναι οτι θελουν να γλυτωσουν τη ζωη τους, αυτο θα μπορουσαν να το κανουν κ εντος συριας η σε καποια αλλη γειτωνικη χωρα αν τους πεφτει πιο κοντα. Και με μεγαλυτερη πιθανοτητα επιβιωσης απο αυτη που εχουν περνοντας οτι περνανε μεχρι να φτασουν στο βορα. Αυτο που γινεται ειναι οτι βρισκουν την ευκαιρια λογω της καταστασης κ ερχονται στην ευρωπη για μια καλυτερη ζωη (οπως την εχει αυτη στο μυαλο τους ο καθενας)

Ναι, να πάνε στους άλλους καλούς γείτονες. Και εσύ αν ήσουν εκεί και σε σφάζανε και ξέρεις ότι δεν πρόκειται να βρεις υποστήριξη από τις άλλες αραβικες χώρες, στην Ευρώπη θα πήγαινες. Επίσης, δεν κινδυνεύουν μόνο από την ISIS οι Σύριοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...