Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

1) Προφανώς εννοείς σεξ με άλλους άνδρες, όχι με γυναίκες και μόνο στην showbiz.

Φυσικά και είναι double standards/σεξισμός να χειρίζεσαι διαφορετικά τους ανθρώπους ανάλογα με το φύλο τους.

2) Ενώ αν έλεγε στην κοπέλα «δεν με νοιάζει αν κακογ@μήθηκες χτες, εγώ την δουλειά θέλω να βγάζεις» ούτε εκεί θα ήταν παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ε; Κάτι μου λέει ότι οι φεμινίστριες θα είχαν άλλη γνώμη...

3) Ισχύει αυτό που λες (οι περισσότεροι άνδρες είναι λιγούρια και κάποιες γυναίκες το εκμεταλλεύονται αυτό), αλλά επίσης ισχύει (πιο σπάνια βεβαίως) γυναίκες αφεντικίνες (συνήθως μεγάλης ηλικίας) να πηγαίνουν με άνδρες υπαλλήλους... όπως επίσης υπάρχουν και (σπάνια) περιστατικά βιασμού ανδρών από γυναίκες. Μην τα βλέπουμε όλα μονόπλευρα.

1)Ναι, αυτό εννοώ, δεν έχει καμία διαφορά, επειδή κάνουν sex με άτομο του ίδιου φύλου.

2)Αν το έλεγε αυτό σε μια κοπέλα απλώς θα ήταν μ@λ@κ@ς όπως ήταν και στη περίπτωση του νεαρου, πρακτικώς όμως δεν παραβιάζει κανένα δικαίωμα.

3)Προφανώς και υπάρχουν περιστατικά βιασμών ανδρών, το 95% όμως είναι γυναικών.

Θες να μου πεις ότι εμείς φταίμε που παρενοχλόυμαστε; Really?

• Απαντ. 245
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Π.χ γιατί τα διευθυντικά στελέχη είναι κατεξοχήν άνδρες, όταν πολλές έχουν περισσότερα πτυχία, προυπηρεσία κτλ;

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_women_CEOs_of_Fortune_500_companies

Δεν θα το έλεγα αυτό όταν επίσης υπάρχουν και σε μικρότερες εταιρίες γυναίκες που είναι διευθυντικά στελέχη.... Εγώ τώρα έβαλα μόνο πολυεθνικές

Δημοσ.

Κατι που ειναι απο την φυση του ποιο αδυναμο για διαφορους λογους θα το προστατεψεις με καποιους κανονες για παν ενδεχομενο τωρα αμα η αλλη ειναι πουτανακι και χρησιμοποιει την σεξουαλικοτητα της για να κερδιζει εξουσια και χρημα ειναι δικο της προβλημα αυτη κανει ζημια στην ψυχη της.Χαλαρωστε ρε με τις γυναικες μην τρωτε σκαλωματα.

Δημοσ.

Και επίσης ένα μεγάλο πρόβλημα της Δυτικής κοινωνίας είναι ότι πολλές δεν ξεχωρίζουν τον φεμινισμό από το femi-nazi και μετά τα κανουν χειρότερα....

Ένα ακόμα από τις Δυτικές φεμινίστριες είναι ότι χέστηκαν για τις γυναίκες του τρίτου κόσμου...

Επισκέπτης
Δημοσ.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_women_CEOs_of_Fortune_500_companies

Δεν θα το έλεγα αυτό όταν επίσης υπάρχουν και σε μικρότερες εταιρίες γυναίκες που είναι διευθυντικά στελέχη.... Εγώ τώρα έβαλα μόνο πολυεθνικές

Δεν ήξερα ότι το 5.2% θεωρείται μεγάλο ποσοστό.

Δημοσ.

Θες να μου πεις ότι εμείς φταίμε που παρενοχλόυμαστε; Really?

Εξαρτάται. Υπάρχουν εμφανίσιμες γυναίκες που το βάζουν σκοπό να κερδίσουν την εύνοια του αφεντικού με το να παρουσιάζονται στο πρώτο ραντεβού για συνέντευξη με ένα βαθύ ντεκολτέ και μίνι φούστα... καλώς ή κακώς οι γυναίκες έλκονται από την εξουσία και οι άνδρες από την ομορφιά. Γι' αυτό γίνεται αυτό το αλισβερίσι, πάντα με αμοιβαία συναίνεση (δεν μιλάμε για βιασμό).

Εξαιρέσεις σαφώς και υπάρχουν παντού.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εξαρτάται. Υπάρχουν εμφανίσιμες γυναίκες που το βάζουν σκοπό να κερδίσουν την εύνοια του αφεντικού με το να παρουσιάζονται στο πρώτο ραντεβού για συνέντευξη με ένα βαθύ ντεκολτέ και μίνι φούστα... καλώς ή κακώς οι γυναίκες έλκονται από την εξουσία και οι άνδρες από την ομορφιά. Γι' αυτό γίνεται αυτό το αλισβερίσι, πάντα με αμοιβαία συναίνεση (δεν μιλάμε για βιασμό).

Εξαιρέσεις σαφώς και υπάρχουν παντού.

Ξέρεις όταν παρενοχλείσαι, εξ'ορισμού δεν το προκαλλείς ο ίδιος.

Δημοσ.

Ξέρεις όταν παρενοχλείσαι, εξ'ορισμού δεν το προκαλλείς ο ίδιος.

Μάλλον δεν καταλαβαινόμαστε, οπότε δεν έχει νόημα η συζήτηση.

Δημοσ.

Δεν ήξερα ότι το 5.2% θεωρείται μεγάλο ποσοστό.

Μιλάμε όμως για κολοσσούς εταιρίες που έχουν τεράστιο impact όποτε δεν παίζει τόσο ρόλο.... Σκέψου ότι υπάρχουν και μικρότερες εταιρίες με 50 - 100 - 200 άτομα και ανήκουν σε γυναίκες.

Και εγώ ανέφερα μόνο την θέση CEO στην εταιρία σκέψου πόσα τμήματα θα υπάρχουν σε κάθε εταιρία που θα τα μανατζάρουν γυναίκες.

Δημοσ.

Ειναι υπαρκτα σκηνικα αλλα όσο περπαταμε τη νυχτα και φοβομαστε αν πετυχουμε αντρα η αντροπαρεα και ειμαστε μονες, οσο κοιτα ο εργοδοτης το δαχτυλο να δει αν φοραμε βερα πριν μας προσλαβει και οσο φερουμε ευθυνη γιατι τα ηθελε ο κωλος μας αν πεσουμε θυμα παρενοχλησης, οχι, δεν εχουμε ισοτητα, και σιγουρα δεν εχουμε περισσοτερα δικαιωματα.

Κατσε ρε κοπελια. Δηλαδη αν δεν φορας βερα και καποιος κανει κινηση (γιατι του αρεσεις) ξαφνικα σε παρενοχλει??? Οταν βγαινεις εξω να βρεις γκομενο πως περιμενεις να κανει κινηση?? με διαστημοπλοιο η με σηματα μορς???

Χωρις να το καταλαβεις ηρθες στα λογια μου. Πιστευετε οτι ειστε ανωτερες απο τους ανδρες !!! Ισοτητα???

Αν εσυ κανεις κινηση να γνωρισεις εναν ανδρα (που δεν κανεις ποτε γιατι πιστευεις οτι εισαι ανωτερη) δεν τρεχει απολυτος τιποτα αλλα το αντιθετο ξαφνικα θεωρειτε παρενοχληση??? Η μηπως "παρενοχληση" οποτε μας βολευει?? (οπως δειχνει πολλη σωστα το βιδεακι).

Για μια ακομα φορα αποδεικνυεται οτι σας παρεχεται περισσοτερα δικαιωματα και ελευθεριες (αδικα) απο το ιδιο το συστημα οταν την ιδια πραξη ως γυναικα (αλλα αναλογα πως σε βολευει) μπορεις να την πεις *παρενοχληση* η *επαφη των δυο φυλλων*.

Οπως ειπα. Οι νομοι ειναι υπερ των γυναικων. Και δυστυχως οι ανδρες εχουμε πεσει πολλη χαμηλα. Σας εχουμε δωσει πολλη αξια χωρις να ειστε αξιες.

• Like 5
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μιλάμε όμως για κολοσσούς εταιρίες που έχουν τεράστιο impact όποτε δεν παίζει τόσο ρόλο.... Σκέψου ότι υπάρχουν και μικρότερες εταιρίες με 50 - 100 - 200 άτομα και ανήκουν σε γυναίκες.

Και εγώ ανέφερα μόνο την θέση CEO στην εταιρία σκέψου πόσα τμήματα θα υπάρχουν σε κάθε εταιρία που θα τα μανατζάρουν γυναίκες.

Επειδή γνωρίζω από εταιρείες κολοσσούς, ότι και να λέτε τις θέσεις VP, Senior VP, CEO και γενικά executive τις κατέχουν κατ' εξοχήν άνδρες και αυτά είναι στατιστικά δεδομένα.

Κατσε ρε κοπελια. Δηλαδη αν δεν φορας βερα και καποιος κανει κινηση (γιατι του αρεσεις) ξαφνικα σε παρενοχλει??? Οταν βγαινεις εξω να βρεις γκομενο πως περιμενεις να κανει κινηση?? με διαστημοπλοιο η με σηματα μορς???

Χωρις να το καταλαβεις ηρθες στα λογια μου. Πιστευετε οτι ειστε ανωτερες απο τους ανδρες !!! Ισοτητα???

Αν εσυ κανεις κινηση να γνωρισεις εναν ανδρα (που δεν κανεις ποτε γιατι πιστευεις οτι εισαι ανωτερη) δεν τρεχει απολυτος τιποτα αλλα το αντιθετο ξαφνικα θεωρειτε παρενοχληση??? Η μηπως "παρενοχληση" οποτε μας βολευει?? (οπως δειχνει πολλη σωστα το βιδεακι).

Για μια ακομα φορα αποδεικνυεται οτι σας παρεχεται περισσοτερα δικαιωματα και ελευθεριες (αδικα) απο το ιδιο το συστημα οταν την ιδια πραξη ως γυναικα (αλλα αναλογα πως σε βολευει) μπορεις να την πεις *παρενοχληση* η *επαφη των δυο φυλλων*.

Οπως ειπα. Οι νομοι ειναι υπερ των γυναικων. Και δυστυχως οι ανδρες εχουμε πεσει πολλη χαμηλα. Σας εχουμε δωσει πολλη αξια χωρις να ειστε αξιες.

Έτσι βρίσκεις εσύ γκόμενα, αρχίζοντας τα σφυρίγματα στο δρόμο ή την πέφτεις στην ψύχρα σε κάποια που δε γνωρίζεις ή αρχίζεις τα σεξιστικά σχόλια, γιατί προφανώς τέτοιους είδους ''κινήσεις'' εννοούσε η κοπέλα.

Δημοσ.

Επειδή γνωρίζω από εταιρείες κολοσσούς, ότι και να λέτε τις θέσεις VP, Senior VP, CEO και γενικά executive τις κατέχουν κατ' εξοχήν άνδρες και αυτά είναι στατιστικά δεδομένα.

you dont get it!!! Δεν είπα δεν είναι, είπα ότι υπάρχουν πλέον και γυναίκες παντού σε όλες τις θέσεις και αυτό που λες δεν ισχύει.....

Δημοσ.

you dont get it!!! Δεν είπα δεν είναι, είπα ότι υπάρχουν πλέον και γυναίκες παντού σε όλες τις θέσεις και αυτό που λες δεν ισχύει.....

Μα ρε συ ακόμα δεν υπάρχει ποσοστό 95% γυναικών σε θέσεις CEO. :P Αυτός είναι ο «καημός»...

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι βρίσκεις εσύ γκόμενα, αρχίζοντας τα σφυρίγματα στο δρόμο ή την πέφτεις στην ψύχρα σε κάποια που δε γνωρίζεις ή αρχίζεις τα σεξιστικά σχόλια, γιατί προφανώς τέτοιους είδους ''κινήσεις'' εννοούσε η κοπέλα.

Θα μπορουσα να σου απαντησω με πολλους τροπους και παραδειγματα αλλα δεν αξιζει γιατι προφανως εσυ η ιδια ΔΕΝ μπαινεις στην διαδικασια να σκεφτεις.

Οσο για την σωματικη και λεκτικη εκφραση. Δηλαδη πως ειναι το σωστο, πως το λαθος, μοδερνο, μη, κτλ τκλ δεν θα μπω στη διαδικασια να κανω σχολιο γιατι ειναι ενα τεραστιο θεμα απο μονο του.

Δημοσ.

Μα ρε συ ακόμα δεν υπάρχει ποσοστό 95% γυναικών σε θέσεις CEO. :P Αυτός είναι ο «καημός»...

Δεν έχεις άδικο!

Είχα διαβάσει κάποτε η εταιρία american apparel από την αρχή της ύπαρξης της έκανε προκλητικές διαφημίσεις και τότε οι φεμινίστριες είχαν οργανώσει άπειρες πορείες εναντίον αυτής της εταιρίας και του CEO - ιδρυτή τον κατηγορούσαν για τα πάντα όποτε ο άνθρωπος παραιτήθηκε από την θέση του και έκανε αυτό που καμιά φεμινίστρια δεν ήθελε έβαλε στην θέση του γυναικά οπότε η καινούργια CEO συνέχισε την δουλειά της με τις προκλητικές διαφημίσεις και λοιπά και οι φεμινίστριες άπλα το βούλωσαν. Θέλω να πω ότι πριν όταν ήταν άντρας το θεωρούσαν σεξιστικό και φτηνό άλλα όταν ανέλαβε γυναικά ήταν οκ.

• Like 9

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...