Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί δυστυχώς όταν έχεις περάσει τα 45 (αρκετά) δεν είναι εύκολο να πας σε άλλη εταιρεία.

Σε αυτό συμφωνώ αν μιλάμε για τέτοια ηλικία είχα την εντύπωση ότι μιλάς για πολύ μικρότερες anyway....

• Απαντ. 245
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καταρχήν οι μαλακίες για λιγότερες πληρωμές-glass cieling-STEM-field bias/sexism κ.ο.κ που λεν-γράφουν οι φεμινίστριες του τελευταίου κύματος-γενεάς δεν ισχύουν στον Δυτικό κόσμο/είναι παραποιημένα στοιχεία με inherent bias(βλέπε πληρωμές/STEM),ή έστω δεν ισχύουν όχι μόνο για τις γυναίκες.

Σε ορισμένες καταστάσεις οι γυναίκες δέχονται σεξισμό,αλλά το ίδιο παθαίνουν και οι άντρες.

Η κοινωνία γενικά σε γαμάει εάν δεν είσαι το "κατάλληλο" φύλο,αλλά γενικά οι άντρες το περνάν στο ντούκου πολύ περισσότερο από τις γυναίκες διότι είναι "ντροπή" να γκρινιάζεις για τέτοια θέματα...

Επίσης οι άντρες γενικά αποτελούν το 30-55% θυμάτων ενδοικογενειακής βίας-βιασμών-σεξισμού-gender-specific legislation,ακόμη και σε προοδευτικές χώρες όπως η γειτονική Σουηδία.

Αλλά ποτέ κανένας δεν έκανε διαδηλώσεις για το θέμα,γιατί η κοινωνική απαίτηση για τους άντρες είναι Shut up and be a man...

Προσωπικά ποτέ δεν μπορώ να καταλάβω και νιώθω μαλάκας όταν προσλαμβάνουν εδώ/κάπου μια γυναίκα μόνο και μόνο επειδή έχει μνι και όχι επειδή είναι άξια,επειδή η νομοθεσία απαιτεί ποσόστωση στις γυναίκες.Αυτό και εάν δεν είναι σεξιστικό και για τους δύο.

Οι γυναίκες θεωρούνται ανίκανες να νικήσουν μια θέση fair&square και οι άντρες παίρνουν το πουλί διότι δεν είναι γυναίκες.

Βέβαια εάν πάμε στα μουσλίμια-αφρική-άπω ανατολή η κατάσταση είναι αρκετά διαφορετική,αλλά το νήμα είναι για την Δύση.

Γενικά πιστεύω ότι οι "κλασσικές" κοινωνίες είναι ρατσιστικές προς όλους,όλοι είναι "σκλαβωμένοι" σε νόρμες και σεξισμούς μιας άρρωστης κοινωνίας.

Αυτό πρέπει να αλλάξει,η αντιμετώπιση των ρόλων των φύλων σε μια κοινωνία,όχι η αύξηση των γυναικείων δικαιωμάτων/απαιτήσεων προς τους άντρες μονομερώς.

• Like 2
Δημοσ.

Και πρόσεξε, αυτό είναι από τα πιο light περιστατικά... υπάρχουν και πιο χοντρά περιστατικά όπου η γυναίκα δίνει σεξ για να κερδίσει εύνοια. Μην μου πεις ότι δεν συμβαίνει αυτό. Υπάρχουν και γυναίκες διευθυντικά στελέχη που έχουν ανέβει με αυτό τον τρόπο. Από την άλλη δεν ξέρω πολλούς άνδρες να έχουν κάνει κάτι τέτοιο.

Μηπως, λεω τωρα εγω, επειδη η γυναικα αντιμετωπιζεται ως αντικειμενο? Που εφοσον ειναι ομορφη χρησιμοποιειται αναλογα για να ανεβει ιεραρχικα? Απλα σκεψου, ποσες φορες ερχομαστε σε επαφη με γυναικες επαγγελματιες, πολιτικους, καλλιτεχνες. Το πρωτο πραγμα που σχολιαζουν ολοι ακομη και στη σκεψη τους ειναι αν ειναι ομροφη η ασχημη. Ουτε αν ειναι ικανη, ουτε αν ειναι εξυπνη.

Εδώ ας πούμε δεν σε πειράζει που είναι περισσότερες γυναίκες από άντρες.... μόνο σε ότι είναι High class έχεις θέμα.

Σοβαρα τωρα? Αληθεια? Μα αυτο δεν ειναι διακριση υπερ των γυναικων φιλε μου, απλα εχει απηχηση σε γυναικες πιο πολυ!!! Αν θελει ανδρας να γινει νηπιοκομος δεν εχει παρα να περασει στη σχολη και να γινει!

Κατσε ρε κοπελια. Δηλαδη αν δεν φορας βερα και καποιος κανει κινηση (γιατι του αρεσεις) ξαφνικα σε παρενοχλει??? Οταν βγαινεις εξω να βρεις γκομενο πως περιμενεις να κανει κινηση?? με διαστημοπλοιο η με σηματα μορς???

Χωρις να το καταλαβεις ηρθες στα λογια μου. Πιστευετε οτι ειστε ανωτερες απο τους ανδρες !!! Ισοτητα???

Αν εσυ κανεις κινηση να γνωρισεις εναν ανδρα (που δεν κανεις ποτε γιατι πιστευεις οτι εισαι ανωτερη) δεν τρεχει απολυτος τιποτα αλλα το αντιθετο ξαφνικα θεωρειτε παρενοχληση??? Η μηπως "παρενοχληση" οποτε μας βολευει?? (οπως δειχνει πολλη σωστα το βιδεακι).

Για μια ακομα φορα αποδεικνυεται οτι σας παρεχεται περισσοτερα δικαιωματα και ελευθεριες (αδικα) απο το ιδιο το συστημα οταν την ιδια πραξη ως γυναικα (αλλα αναλογα πως σε βολευει) μπορεις να την πεις *παρενοχληση* η *επαφη των δυο φυλλων*.

Οπως ειπα. Οι νομοι ειναι υπερ των γυναικων. Και δυστυχως οι ανδρες εχουμε πεσει πολλη χαμηλα. Σας εχουμε δωσει πολλη αξια χωρις να ειστε αξιες.

Μιλησα για φλερτ στο δρομο ανθρωπε μου? Για συνεντευξεις στη δουλεια μιλησα! Παντα μα παντα και ειδικα σε μεγαλες εταιρειες το τσσκαρουν αυτο και πολλες φορες χωρις καμια διακριτικοτητα. Τωρα πως καταλαβες οτι αναφερομαι γενικα στο φλερτ, δεν ξερω....

Δημοσ.

Ειναι υπαρκτα σκηνικα αλλα όσο περπαταμε τη νυχτα και φοβομαστε αν πετυχουμε αντρα η αντροπαρεα και ειμαστε μονες, οσο κοιτα ο εργοδοτης το δαχτυλο να δει αν φοραμε βερα πριν μας προσλαβει και οσο φερουμε ευθυνη γιατι τα ηθελε ο κωλος μας αν πεσουμε θυμα παρενοχλησης, οχι, δεν εχουμε ισοτητα, και σιγουρα δεν εχουμε περισσοτερα δικαιωματα.

Κλασσικά καθημερινά φαινόμενα στην ζωή μιας γυναίκας.

Ίσως στο Ιράκ ή σε καμιά χώρα της Κεντρικής Αφρικής.

Θα απαντήσω σοβαρά αν και ξέρω πως θα το μετανιώσω

Το να παραπονιούνται οι γυναίκες για την ισότητα στο δυτικό κόσμο είναι αυτό που λέει ο σοφός λαός "κλαίνε οι χήρες κλαίνει και οι παντρεμένες"

Όταν ο άλλος καπηλεύεται τον φεμινισμό (γιατί αυτό γίνεται  ως επί το πλείστον) χάνει αυτομάτως το δίκαιο του και αποτελεί τουλάχιστον περίγελο.

Ακόμα και μέσα στην οικογένεια πατάνε πάνω στον φεμινισμό για να λουφάρουν και αναγκάζομαι να τα κάνω όλα εγώ.

Enough is enough with the jokes.  :shock:  :-(

• Like 2
Δημοσ.
Κλασσικά καθημερινά φαινόμενα στην ζωή μιας γυναίκας.

Ίσως στο Ιράκ ή σε καμιά χώρα της Κεντρικής Αφρικής.

Α, μονο στο Ιρακ και στην Αφρικη.

Οταν βγεις απ το σπιτι, βαλε κανα γυαλακι ηλιου γιατι θα σε στραβωσει το φως.

Την καλημερα μου !

Δημοσ.

Ειναι υπαρκτα σκηνικα αλλα όσο περπαταμε τη νυχτα και φοβομαστε αν πετυχουμε αντρα η αντροπαρεα και ειμαστε μονες, οσο κοιτα ο εργοδοτης το δαχτυλο να δει αν φοραμε βερα πριν μας προσλαβει και οσο φερουμε ευθυνη γιατι τα ηθελε ο κωλος μας αν πεσουμε θυμα παρενοχλησης, οχι, δεν εχουμε ισοτητα, και σιγουρα δεν εχουμε περισσοτερα δικαιωματα.

Έχεις δει αντίστοιχα πολλούς άντρες να περπατάνε μόνοι τους το βράδυ στην Αθήνα; Μήπως απλώς υπάρχει μεγάλη εγκληματικότητα στην Αθήνα; Γιατί τόσο οι γυναίκες, όσο και οι άντρες μια χαρά περπατάμε μόνοι το βράδυ στο Ηράκλειο π.χ. 

Όσο για το δεύτερο σκέλος, δεν έχεις άδικο στο ότι τα περιστατικά που αφορούν σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο εργασίας αφορούν κυρίως γυναίκες, αλλά:

1) Υπάρχουν νόμοι για την προστασία τους

2) Οι περισσότερες περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης μαθητών από καθηγητές, αφορούν πλέον γυναίκες καθηγήτριες. Θέλεις να μου πεις πως αντιμετωπίζονται; Θέλεις τώρα να μου πεις τι θα γινόταν αν ήταν άντρες;

Κάνεις πλάκα έτσι; Οποιοσδήποτε ασχολείται με τα δικαιώματα των γυναικών γνωρίζει ότι είναι λιγότερα από των ανδρών, παγκοσμίως. Στις Δυτικές χώρες σαφώς τα πράγματα είναι καλύτερα. Π.χ γιατί τα διευθυντικά στελέχη είναι κατεξοχήν άνδρες, όταν πολλές έχουν περισσότερα πτυχία, προυπηρεσία κτλ; Γιατί ακούμε για παρενοχλήσεις γυναικών συνεχώς;

Στο μόνο κομμάτι που παραδέχομαι ότι οι γυναίκες υπερτερούν (μιλώντας πάντα για την Ελλάδα) είναι στην κηδεμονία των παιδιών σε περίπτωση διαζυγίου.

Ίσως γιατί οι περισσότερες γυναίκες έχουν άλλες προτεραιότητες; Υπάρχουν γυναίκες διευθυντικά στελέχη. Άρα δεν απαγορεύεται. 

Για τις παρενοχλήσεις γυναικών δες λίγο παραπάνω.

Μόνο η κηδεμονία των παιδιών; Γιατί και στην εγκυμοσύνη μια χαρά υπερτερούν. Αν μείνω έγκυος και θέλω να κάνω έκτρωση, ο σύντροφος μου, δε μπορεί να κάνει τίποτα, όσο κι αν θέλει να γίνει πατέρας. Αν μείνω έγκυος και θέλω να το κρατήσω, ο σύντροφος μου θα πρέπει να πληρώνει τουλάχιστον μέχρι τα 18, όσο κι αν δεν θέλει να είναι πατέρας.

Και πρόσεξε, αυτό είναι από τα πιο light περιστατικά... υπάρχουν και πιο χοντρά περιστατικά όπου η γυναίκα δίνει σεξ για να κερδίσει εύνοια. Μην μου πεις ότι δεν συμβαίνει αυτό. Υπάρχουν και γυναίκες διευθυντικά στελέχη που έχουν ανέβει με αυτό τον τρόπο. Από την άλλη δεν ξέρω πολλούς άνδρες να έχουν κάνει κάτι τέτοιο.

Νομίζεις πως υπάρχουν πολλές εταιρίες (ανοιχτές), οι οποίες έχουν διευθυντικά στελέχη που το κύριο προτέρημα τους είναι το να κάθονται στο αφεντικό;

• Like 2
Δημοσ.

Έχεις δει αντίστοιχα πολλούς άντρες να περπατάνε μόνοι τους το βράδυ στην Αθήνα; Μήπως απλώς υπάρχει μεγάλη εγκληματικότητα στην Αθήνα; Γιατί τόσο οι γυναίκες, όσο και οι άντρες μια χαρά περπατάμε μόνοι το βράδυ στο Ηράκλειο π.χ. 

Όσο για το δεύτερο σκέλος, δεν έχεις άδικο στο ότι τα περιστατικά που αφορούν σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο εργασίας αφορούν κυρίως γυναίκες, αλλά:

1) Υπάρχουν νόμοι για την προστασία τους

2) Οι περισσότερες περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης μαθητών από καθηγητές, αφορούν πλέον γυναίκες καθηγήτριες. Θέλεις να μου πεις πως αντιμετωπίζονται; Θέλεις τώρα να μου πεις τι θα γινόταν αν ήταν άντρες;

Κι εγω κυκλοφορω μια χαρα στην Αθηνα αλλα δεν σου κρυβω πως απογευμα στη Σοφοκλεους ψιλοφοβαμαι. Ειχα την εντυπωση πως το Ηρακλειο ειναι καλη περιοχη και ηρεμη, διορθωσε με αν κανω λαθος.

Το οτι υπαρχουν νομοι που προστατευουν ειναι πολυ θετικο και χαιρομαι γι αυτο. Και η παρενοχληση αγοριων απο γυναικες ειναι εξισου κατακριτεα για εμενα. Ειχα την εντυπωση οτι και γι αυτο επιβαλλονται κυρωσεις στην υπαιτια καθηγητρια.

Γενικα, στον δυτικο κοσμο ειμαστε ψιλοκαλα, αποκτησαμε καποια δικαιωματα, σιγα σιγα αποκταμε κι αλλα. Καλο ειναι να μη θεωρουμε ομως τα αυτονοητα ως ειδικα γυναικεια προνομια.

Καποιες γυναικες δεν ονειρευομαστε παιδια και οικογενεια με την κλασσικη εννοια,αλλα μια καριερα και εντονη ζωη γενικοτερα, ας το αποδεχτει αυτο οι κοινωνια χωρις να κολλαει ταμπελες.

Δεν θεωρω πως πρεπει να χαριζονται τα παντα στις γυναικες οπως δεν πρεπει και στους αντρες, αλλα κατσε και σκεψου , η διαδικασια να κανεις παιδι τι σημαινει για μια γυναικα και τι για εναν αντρα. Αν ο αντρας θελει παιδι υπαρχουν κ αλλοι τροποι ν αποκτησει, δεν γινεται να γεννησει η γυναικα με το στανιο. Ιγουρα ομως υπαρχουν περιπτωσεις γυναικων που εκμεταλλευονται το θεμα της διατροφης του παιδιου. Οπως αντιστοιχα πατεραδες που κανουν ζωαρα κ η μανα με το παιδι να πεινανε. Σε καθε φυλο υπαρχουν παπαρες και σωστοι ανθρωποι, και αυτους κρινω, οχι τα φυλα ως φυλα.

Ίσως γιατί οι περισσότερες γυναίκες έχουν άλλες προτεραιότητες; Υπάρχουν γυναίκες διευθυντικά στελέχη. Άρα δεν απαγορεύεται. 

Για τις παρενοχλήσεις γυναικών δες λίγο παραπάνω.

Μόνο η κηδεμονία των παιδιών; Γιατί και στην εγκυμοσύνη μια χαρά υπερτερούν. Αν μείνω έγκυος και θέλω να κάνω έκτρωση, ο σύντροφος μου, δε μπορεί να κάνει τίποτα, όσο κι αν θέλει να γίνει πατέρας. Αν μείνω έγκυος και θέλω να το κρατήσω, ο σύντροφος μου θα πρέπει να πληρώνει τουλάχιστον μέχρι τα 18, όσο κι αν δεν θέλει να είναι πατέρας.

Νομίζεις πως υπάρχουν πολλές εταιρίες (ανοιχτές), οι οποίες έχουν διευθυντικά στελέχη που το κύριο προτέρημα τους είναι το να κάθονται στο αφεντικό;

Κι εγω κυκλοφορω μια χαρα στην Αθηνα αλλα δεν σου κρυβω πως απογευμα στη Σοφοκλεους ψιλοφοβαμαι. Ειχα την εντυπωση πως το Ηρακλειο ειναι καλη περιοχη και ηρεμη, διορθωσε με αν κανω λαθος.

Το οτι υπαρχουν νομοι που προστατευουν ειναι πολυ θετικο και χαιρομαι γι αυτο. Και η παρενοχληση αγοριων απο γυναικες ειναι εξισου κατακριτεα για εμενα. Ειχα την εντυπωση οτι και γι αυτο επιβαλλονται κυρωσεις στην υπαιτια καθηγητρια.

Γενικα, στον δυτικο κοσμο ειμαστε ψιλοκαλα, αποκτησαμε καποια δικαιωματα, σιγα σιγα αποκταμε κι αλλα. Καλο ειναι να μη θεωρουμε ομως τα αυτονοητα ως ειδικα γυναικεια προνομια.

Καποιες γυναικες δεν ονειρευομαστε παιδια και οικογενεια με την κλασσικη εννοια,αλλα μια καριερα και εντονη ζωη γενικοτερα, ας το αποδεχτει αυτο οι κοινωνια χωρις να κολλαει ταμπελες.

Δεν θεωρω πως πρεπει να χαριζονται τα παντα στις γυναικες οπως δεν πρεπει και στους αντρες, αλλα κατσε και σκεψου , η διαδικασια να κανεις παιδι τι σημαινει για μια γυναικα και τι για εναν αντρα. Αν ο αντρας θελει παιδι υπαρχουν κ αλλοι τροποι ν αποκτησει, δεν γινεται να γεννησει η γυναικα με το στανιο. Ιγουρα ομως υπαρχουν περιπτωσεις γυναικων που εκμεταλλευονται το θεμα της διατροφης του παιδιου. Οπως αντιστοιχα πατεραδες που κανουν ζωαρα κ η μανα με το παιδι να πεινανε. Σε καθε φυλο υπαρχουν παπαρες και σωστοι ανθρωποι, και αυτους κρινω, οχι τα φυλα ως φυλα.

Δημοσ.

Αυτό είναι το point. Δεν έχει σημασία το φύλο, αλλά το πόση εγκληματικότητα υπάρχει σε κάθε περιοχή. Προσωπικά δεν έχω αισθανθεί ποτέ φόβο στο Ηράκλειο. 

Το θέμα είναι τι κυρώσεις επιβάλλονται σε μια καθηγήτρια και τι κυρώσεις σ' έναν καθηγητή. Επίσης είναι θέμα και το πως αντιμετωπίζει γενικότερα ο κόσμος τον καθένα τους.

Μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο, τι εννοείς όταν λες κάποια δικαιώματα; Υπάρχει κάτι που μπορούν να κάνουν οι άντρες, αλλά απαγορεύεται δια νόμου να το κάνουν οι γυναίκες;

Πάντα θα υπάρχουν ταμπέλες ρε συ. Πάλι δεν έχει να κάνει τόσο με το φύλο, όσο με τις κοινωνικές συμβάσεις.

Βασικά, σόρρυ, αλλά δεν καταλαβαίνω τη διαφορά. Όσοι τρόποι υπάρχουν να γίνει ένας άντρας πατέρας, τόσοι υπάρχουν για να γίνει μια γυναίκα μητέρα. Και ναι, συμφωνώ απόλυτα πως δεν μπορεί να γίνει μια γυναίκα μητέρα με το στανιό. Δεν μπορεί κι ένας άντρας όμως να γίνει πατέρας με το στανιό. 

Το πρόβλημα μου δεν είναι η διατροφή. Το πρόβλημα μου είναι πως ενώ η γέννηση ενός παιδιού επηρεάζει τη ζωή δύο ανθρώπων, αποφασίζει μόνο ένας. Κι αν αποφασίσει υπερ του να γεννήσει, ο άλλος είναι υποχρεωμένος να πληρώνει. Αν αποφασίσει υπερ του να μην γεννήσει, ο άλλος είναι επίσης υποχρεωμένος να το δεχτεί. Με λίγα λόγια, σ' αυτό το θέμα οι άντρες έχουν μόνο υποχρεώσεις και απολύτως κανένα δικαίωμα.

Δημοσ.

Ισχύουν σε πολλές περιπτώσεις τα double standards.

Οι γυναίκες εκμεταλλεύονται βέβαια πολλές φορές το σύστημα και ζητάνε ειδική μεταχείριση. Δηλαδή επιζητούν την ισότητα μόνο εκεί που τους συμφέρει. όχι μόνο στην δουλειά αλλά και στην προσωπική τους ζωή.

Σίγουρα υπάρχει προκατάληψη σε ορισμένες θέσεις εργασίας.

Αν είχα εταιρεία και μου ερχόταν γυναίκα για νταλικιέρης ή άντρας για αισθητικός θα μου έκανε εντύπωση γιατί είναι μειοψηφία ή γιατί δεν θα ήμουν σίγουρος για την καταλληλότητά τους.

Σε περίπτωση CEO νομίζω ότι ζητάνε κάποιον με αντίστοιχη εμπειρία και γνώσεις, δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο το φύλο στο 90% των περιπτώσεων.

Δεν νομίζω ότι θα ρισκάρει κάποιος το κύρος της εταιρείας του παίρνοντας κάποιον μη αποτελεσματικό απλά επειδή είναι άντρας.

Οι γυναίκες στην εξουσία συνήθως είναι πολύ πιο σκληρές από τους άντρες, μάλλον γιατί το χρησιμοποιούν ως μηχανισμό άμυνας-υπεραναπλήρωσης.

Το γιατί οι γυναίκες σε γενικές γραμμές έχουν χαμηλότερους μισθούς ή μεγαλύτερη ανεργία, δεν είναι μόνο θέμα προκατάληψης. Εφόσον έχουν και άλλες διεξόδους εκτός της καριέρας (οικογένεια) μπορούν να το επιδιώξουν και αυτό, τουλάχιστον ένα μέρος τους.

Είναι πιο δύσκολο για άντρα να παντρευτεί μια πλούσια για να τον συντηρεί, γι' αυτό και είναι και πιο σπάνιο. Αν μπορούσαν όμως, θα το έκαναν και αυτοί!

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς και τους έχω. Πάρα πολλοι άνδρες είναι καταπληκτικοί με τα παιδιά. Ως μέλος της BPW δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω περισσότερο. Οι γυναίκες θεωρητικώς έχουμε πιο πολύ τα χαρακτηριστικά του leader από ότι οι άνδρες, το έχω συζητήσει το θέμα και με καθηγητή (τον Μπουραντά αν γνωρίζεις ποιος είναι). Οι άνδρες είστε περισσότερο chiefs παρά leaders. Διοικείται με την ''τρομοκρατία'' για να το πω ξεκάθαρα. Επίσης, η γυναίκα θυσιάζει περισσότερα πράγματα για να φτάσει ψηλά (π.χ παιδιά). Από που έχεις βγάλει το συμπέρασμα ότι θέλουμε η θέση να μας έρθει στρωμένη και έτοιμη;

Η επιχειρηματολογία σου δεν έχει να κάνει με ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες μεταξύ αντρών και γυναικών.

Αντίθετα βασίζεσαι στην άποψη ότι οι γυναίκες είναι καλύτερες από τους άντρες σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, οπότε και δικαιωματικά έπρεπε να κατέχουν περισσότερες "υψηλού επιπέδου/κύρους/μισθού" θέσεις εργασίας από ότι τώρα.

Σκέφτεσαι με ακριβώς τον ίδιο τρόπο που κατηγορείς τους άντρες ότι σκέφτονται, αλλά από την ανάποδη....

Επίσης, επειδή αναφέρεσαι στα χαρακτηριστικά ενός ηγέτη, ή είσαι ηγέτης ή δεν είσαι. Δεν έχει νόημα να λές ποιός έχει περισσότερα χαρακτηριστικά.

Ο πραγματικός ηγέτης εμπνέει και κερδίζει τον κόσμο γύρω του. Είναι φτιαγμένος να ηγηθεί και θα ηγηθεί κάποια στιγμή στη ζωή του.

• Like 2
Δημοσ.

Να πω την δική μου εμπειρία: Δούλευα σε πολυεθνική. Στο τοπ λεβελ ήταν άντρες. Από κάτω όμως, επειδή συνήθως έπαιζε γκομενικό ή φόβος για τα άλλα αρσενικά, ήταν φουλ γυναίκες. Σε μιντ λεβελ και χαι λεβελ εννοώ. 

Αξιοκρατία φουλ.

Συνεχίστε....

• Like 1
Δημοσ.

Να πω την δική μου εμπειρία: Δούλευα σε πολυεθνική. Στο τοπ λεβελ ήταν άντρες. Από κάτω όμως, επειδή συνήθως έπαιζε γκομενικό ή φόβος για τα άλλα αρσενικά, ήταν φουλ γυναίκες. Σε μιντ λεβελ και χαι λεβελ εννοώ. 

Αξιοκρατία φουλ.

Συνεχίστε....

Να υποθέσω πως ήσουν low level;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...