Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγω κυκλοφορω μια χαρα στην Αθηνα αλλα δεν σου κρυβω πως απογευμα στη Σοφοκλεους ψιλοφοβαμαι. Ειχα την εντυπωση πως το Ηρακλειο ειναι καλη περιοχη και ηρεμη, διορθωσε με αν κανω λαθος.

Το οτι υπαρχουν νομοι που προστατευουν ειναι πολυ θετικο και χαιρομαι γι αυτο. Και η παρενοχληση αγοριων απο γυναικες ειναι εξισου κατακριτεα για εμενα. Ειχα την εντυπωση οτι και γι αυτο επιβαλλονται κυρωσεις στην υπαιτια καθηγητρια.

Γενικα, στον δυτικο κοσμο ειμαστε ψιλοκαλα, αποκτησαμε καποια δικαιωματα, σιγα σιγα αποκταμε κι αλλα. Καλο ειναι να μη θεωρουμε ομως τα αυτονοητα ως ειδικα γυναικεια προνομια.

Καποιες γυναικες δεν ονειρευομαστε παιδια και οικογενεια με την κλασσικη εννοια,αλλα μια καριερα και εντονη ζωη γενικοτερα, ας το αποδεχτει αυτο οι κοινωνια χωρις να κολλαει ταμπελες.

Δεν θεωρω πως πρεπει να χαριζονται τα παντα στις γυναικες οπως δεν πρεπει και στους αντρες, αλλα κατσε και σκεψου , η διαδικασια να κανεις παιδι τι σημαινει για μια γυναικα και τι για εναν αντρα. Αν ο αντρας θελει παιδι υπαρχουν κ αλλοι τροποι ν αποκτησει, δεν γινεται να γεννησει η γυναικα με το στανιο. Ιγουρα ομως υπαρχουν περιπτωσεις γυναικων που εκμεταλλευονται το θεμα της διατροφης του παιδιου. Οπως αντιστοιχα πατεραδες που κανουν ζωαρα κ η μανα με το παιδι να πεινανε. Σε καθε φυλο υπαρχουν παπαρες και σωστοι ανθρωποι, και αυτους κρινω, οχι τα φυλα ως φυλα.

Οχ καλα.... εσυ νομιζεις στον δυτικο κοσμο ΑΠΟΚΤΑΣ δικαιωματα.. :lol: :lol: :lol: Η αγνοια χτυπησε κοκκινο. 9999.Μολις εχασα καθε λογο να συνεχισω να ασχολουμε μαζι σου.

Και για να σε διαφωτισω επετρεψε μου να σου πω το εξης.

Σημερα ο δυτικος κοσμος ειναι πιο σκλαβομενος απο ποτε. Οσο περισσοτεροι νομοι βγαινουν τοσο περισσοτερο περιοριζονται τα δικαιωματα των ανθρωπων.

• Like 2
  • Απαντ. 245
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μιντ λεβελ

Είχες ερωτική σχέση με κάποιο top level executive ή έχεις κάνει αλλαγή φύλου και δεν φοβόντουσαν τον ανταγωνισμό τα top αρσενικά;

Δημοσ.

Είχες ερωτική σχέση με κάποιο top level executive ή έχεις κάνει αλλαγή φύλου και δεν φοβόντουσαν τον ανταγωνισμό τα top αρσενικά;

Ελα κόψε τις σαχλαμάρες....

Δημοσ.

Ελα κόψε τις σαχλαμάρες....

Μόνος σου λες τις σαχλαμάρες.. Για να είσαι straight άντρας και mid level, τότε προφανώς οι προαγωγές και οι προσλήψεις στην εταιρία σου, δεν γίνονταν με βάση το σεξ και τον ανδρικό ανταγωνισμό, αλλά με βάση τα προσόντα. Γιατί αν γίνονταν με βάση το σεξ ή τον ανδρικό ανταγωνισμό, τότε θα έπρεπε αναγκαστικά να ισχύει αυτό που έχεις κάνει quote.

Δημοσ.

Μόνος σου λες τις σαχλαμάρες.. Για να είσαι straight άντρας και mid level, τότε προφανώς οι προαγωγές και οι προσλήψεις στην εταιρία σου, δεν γίνονταν με βάση το σεξ και τον ανδρικό ανταγωνισμό, αλλά με βάση τα προσόντα. Γιατί αν γίνονταν με βάση το σεξ ή τον ανδρικό ανταγωνισμό, τότε θα έπρεπε αναγκαστικά να ισχύει αυτό που έχεις κάνει quote.

Είπα αυτό που έβλεπα. Δεν έχω όρεξη να σε πείσω. Ο κανόνας ήταν αυτός. Τώρα αν εσύ δεν καταλαβαίνεις την διαφορά του είναι κάτι σύνηθες, τον να ισχύει ΚΑΘΟΛΙΚΑ και απαρέγκλιτα, δεν φταίω εγώ...

Δημοσ.

Oι γυναίκες ΠΑΝΤΑ κερδίζουν την επιμέλεια τέκνων.

Αν ένας άντρας βιάσει μια γυναίκα τότε να του κοπούν τα @@ αλλά αν μια γυναικα βιάσει έναν άνδρα όλοι γελάνε (το ίδιο ισχύει και για το ξύλο).

Αν μια γυναίκα κουνήσει λίγο την ουρά της θα βρει 500 λιγούρηδες να της κάνουν τη χάρη ενώ ένας άνδρας όσο και να προσπαθήσει...

Για έναν αρρωστημένο λόγο θέλουν να έχουν μόνο δικαιώματα και όχι υποχρεώσεις,π.χ ισότητα μεν αλλά να πληρώνει ο άνδρας το λογαριασμό γιατί εγώ είμαι γυναίκα.

Προφανώς στο παραπάνω ισχύει πως πολλές θέλουν να κάνουν τις ίδιες δουλειές με τους άνδρες αλλά πάντα όταν αυτές αφορούν ceo και μεγαλοστελέχη.Για σκουπιδιάρηδες,οικοδόμους,βοθρατζίδες ούτε λόγος

Ένα θέμα να ανοίξει μια γυναίκα στο insomnia θα έχει πολλές απαντήσεις και αν τύχει και ανεβάσει καμιά εικόνα της θα έχει 1000 like σε αντίθεση πάντα με τους άντρες.

Ναι οι γυναίκες τελικά είναι το αδύναμο φύλλο ενώ τα ποσοστά αυτοκτονιών ειναι συντριπτικά υπέρ των ανδρών.

Seems legit.

• Like 5
Δημοσ.

Είπα αυτό που έβλεπα. Δεν έχω όρεξη να σε πείσω. Ο κανόνας ήταν αυτός. Τώρα αν εσύ δεν καταλαβαίνεις την διαφορά του είναι κάτι σύνηθες, τον να ισχύει ΚΑΘΟΛΙΚΑ και απαρέγκλιτα, δεν φταίω εγώ...

Δεν υπάρχει σύνηθες όταν πρόκειται για το ίδιο γκρουπ ανθρώπων. Ο λευκός ρατσιστής δεν θεωρεί γενικά κατώτερους τους μαύρους, αλλά υπάρχουν κι ένας-δυο που τους θεωρεί ίσους.

Εφόσον υπάρχουν mid και high level άντρες executives, τότε δεν ισχύουν αυτά που περιγράφεις. 

Δημοσ.

Εξαρτάται. Υπάρχουν εμφανίσιμες γυναίκες που το βάζουν σκοπό να κερδίσουν την εύνοια του αφεντικού με το να παρουσιάζονται στο πρώτο ραντεβού για συνέντευξη με ένα βαθύ ντεκολτέ και μίνι φούστα... καλώς ή κακώς οι γυναίκες έλκονται από την εξουσία και οι άνδρες από την ομορφιά. Γι' αυτό γίνεται αυτό το αλισβερίσι, πάντα με αμοιβαία συναίνεση (δεν μιλάμε για βιασμό).

Εξαιρέσεις σαφώς και υπάρχουν παντού.

για τον πουτσο δουλεια δηλαδη. κυριολεκτικα και μεταφορικα. καλυτερα να ειμαι ανεργη.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον. Αυτο το θεμα το ανοιξα οχι για να κανω συζητηση με γυναικες που ηρθαν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα και τα αυτονοητα. Το θεμα το ανοιξα να ξυπνησω λιγακι καποιους αντρες, για να μην φτασουμε την πολυ-εξελιγμενη χωρα που λεγετε Αμερικη.... Ειδατε το βιδεακι? ειδατε τι δυναμη και το θρασος που εχουν?? Ποιος ανδρας τολμαει να τα κανει αυτα???

Μην βλεπετε τις γυναικες σαν θυματα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Η γυναικες στον κοσμο αυτο μαθαινουν να λενε ψεματα και να παιζουν θεατρο απο την κουνια. Δραμα και ναζια. Οσο πιο πολυ δυναμη τους δοσεις τοσο θα σε πατανε χωρις ελεος και θα σε φτυνουν και απο πανω γιατι δεν ησουν αρκετα ανδρας. Και ολο αυτο γιατι ξερουν οτι οι νομοι ειναι υπερ τους (αφου ειναι θυματα τα καημενα).

Λογικη και ειλικρινεια απαιτειται εαν θελεις ουσιαστικα και σοβαρα να λυσης ενα προβλημα (τα συμφεροντα δεν εχουν χωρο). Το 99% των γυναικων στον δυτικο κοσμο δεν εχει καμια επαφη με τα αυτα τα χαρακτηριστικα. Ετσι τους φτιαχνει το συστημα για να χαλιναγωγηση την αχαλιναγωγητη φυση του αντρα και να το κανει μουλαρι.

Oι γυναίκες ΠΑΝΤΑ κερδίζουν την επιμέλεια τέκνων.

Αν ένας άντρας βιάσει μια γυναίκα τότε να του κοπούν τα @@ αλλά αν μια γυναικα βιάσει έναν άνδρα όλοι γελάνε (το ίδιο ισχύει και για το ξύλο).

Αν μια γυναίκα κουνήσει λίγο την ουρά της θα βρει 500 λιγούρηδες να της κάνουν τη χάρη ενώ ένας άνδρας όσο και να προσπαθήσει...

Για έναν αρρωστημένο λόγο θέλουν να έχουν μόνο δικαιώματα και όχι υποχρεώσεις,π.χ ισότητα μεν αλλά να πληρώνει ο άνδρας το λογαριασμό γιατί εγώ είμαι γυναίκα.

Προφανώς στο παραπάνω ισχύει πως πολλές θέλουν να κάνουν τις ίδιες δουλειές με τους άνδρες αλλά πάντα όταν αυτές αφορούν ceo και μεγαλοστελέχη.Για σκουπιδιάρηδες,οικοδόμους,βοθρατζίδες ούτε λόγος

Ένα θέμα να ανοίξει μια γυναίκα στο insomnia θα έχει πολλές απαντήσεις και αν τύχει και ανεβάσει καμιά εικόνα της θα έχει 1000 like σε αντίθεση πάντα με τους άντρες.

Ναι οι γυναίκες τελικά είναι το αδύναμο φύλλο ενώ τα ποσοστά αυτοκτονιών ειναι συντριπτικά υπέρ των ανδρών.

Seems legit.

Πολυ σωστα παραδειγματα. Αλλα αν κατσεις να σκεφτεις ειναι απειρα.

• Like 1
Δημοσ.

Λογικη και ειλικρινεια απαιτειται εαν θελεις ουσιαστικα και σοβαρα να λυσης ενα προβλημα (τα συμφεροντα δεν εχουν χωρο). Το 99% των γυναικων στον δυτικο κοσμο δεν εχει καμια επαφη με τα αυτα τα χαρακτηριστικα.

Γενίκευση, το όπλο κάθε μισογύνη.

• Like 4
Δημοσ.

Λοιπον. Αυτο το θεμα το ανοιξα οχι για να κανω συζητηση με γυναικες που ηρθαν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα και τα αυτονοητα. Το θεμα το ανοιξα να ξυπνησω λιγακι καποιους αντρες, για να μην φτασουμε την πολυ-εξελιγμενη χωρα που λεγετε Αμερικη.... Ειδατε το βιδεακι? ειδατε τι δυναμη και το θρασος που εχουν?? Ποιος ανδρας τολμαει να τα κανει αυτα???

Μην βλεπετε τις γυναικες σαν θυματα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Η γυναικες στον κοσμο αυτο μαθαινουν να λενε ψεματα και να παιζουν θεατρο απο την κουνια. Δραμα και ναζια. Οσο πιο πολυ δυναμη τους δοσεις τοσο θα σε πατανε χωρις ελεος και θα σε φτυνουν και απο πανω γιατι δεν ησουν αρκετα ανδρας. Και ολο αυτο γιατι ξερουν οτι οι νομοι ειναι υπερ τους (αφου ειναι θυματα τα καημενα).

Λογικη και ειλικρινεια απαιτειται εαν θελεις ουσιαστικα και σοβαρα να λυσης ενα προβλημα (τα συμφεροντα δεν εχουν χωρο). Το 99% των γυναικων στον δυτικο κοσμο δεν εχει καμια επαφη με τα αυτα τα χαρακτηριστικα. Ετσι τους φτιαχνει το συστημα για να χαλιναγωγηση την αχαλιναγωγητη φυση του αντρα και να το κανει μουλαρι.

κοιτα να δεις, βρηκες ενα περιστατικο σεξιστικης συμπεριφορας κατα ενος αντρα. προφανως και υπαρχουν αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να αρχισουμε να κλεινουμε τις γυναικες μεσα στα σπιτια. με την ιδια λογικη να μπαγλαροσουμε και ολους του λιγουριδες γτ ειναι κατα δυναμην βιαστες.

σεξιστικες συμπεριφορες υπαρχουν και προς τα δυο φυλλα. δεν κερδιζουμε τπτ φωναζοντας μονο για τα δικαιωματα των γυναικων ή μονο για τα δικαιωματα των αντρων. αν εχεις προβλημα με το πως σε βλεπει η κοινωνια, απαιτησε καποια πραματα αντι να γκρινιαζεις απλα σε ενα φορουμ.

• Like 3
Δημοσ.

Πάλι καλά που δεν τσουβαλιάζεις κιόλας...Sorry ψηλέ, δεν έχεις καμία διαφορά από τις σημερινές φεμινίστριες. Μάντεψε τι είναι τόσο οι άντρες, όσο και οι γυναίκες...

Μπράβο, άνθρωποι. Με ξεχωριστές προσωπικότητες και βιώματα.

Επίσης, η φράση "έτσι τους φτιάχνει το σύστημα" είναι όλα τα λεφτά. 

• Like 2
Δημοσ.

Δεν υπάρχει σύνηθες όταν πρόκειται για το ίδιο γκρουπ ανθρώπων. Ο λευκός ρατσιστής δεν θεωρεί γενικά κατώτερους τους μαύρους, αλλά υπάρχουν κι ένας-δυο που τους θεωρεί ίσους.

Εφόσον υπάρχουν mid και high level άντρες executives, τότε δεν ισχύουν αυτά που περιγράφεις. 

Όργανο και το μπουζούκι, όργανο και ο αστυνομικός. 

Ότι πεις...

Δημοσ.

Πάλι καλά που δεν τσουβαλιάζεις κιόλας...Sorry ψηλέ, δεν έχεις καμία διαφορά από τις σημερινές φεμινίστριες. Μάντεψε τι είναι τόσο οι άντρες, όσο και οι γυναίκες...

Μπράβο, άνθρωποι. Με ξεχωριστές προσωπικότητες και βιώματα.

Επίσης, η φράση "έτσι τους φτιάχνει το σύστημα" είναι όλα τα λεφτά. 

Οι γυναικες απο τη φυση τους δεν ειναι ετσι αλλα ετσι τους φτιαχνει το συστημα. Κυριολεκτικα σαν ποιοντα.

Δεν εχω κατι αλλο να πω οτι ειπα πιο πανω φτανει και περισσευει + το βιδεακι που μυλαει απο μονο του. Απο εκει και περα ο καθενας βλεπει οτι του συμφερει.

Δημοσ.

Όργανο και το μπουζούκι, όργανο και ο αστυνομικός. 

Ότι πεις...

Όχι.

Όλοι οι executives της εταιρίας που δούλευες είτε έκαναν σεξ με τις γυναίκες υφισταμένους τους και γι' αυτό τις προωθούσαν, είτε τις προωθούσαν γιατί φοβόντουσαν τον αντρικό ανταγωνισμό. But once every blue moon, ένα τίμιο αρσενικό κατάφερνε είτε να προσληφθεί, είτε να πάρει προαγωγή. 

Το μεγαλύτερο ποσοστό των top executives παγκοσμίως είναι άντρες και γι' αυτό φταίει ο μισογυνισμός και η πατριαρχική κοινωνία που ζούμε. Φυσικά και υπάρχουν γυναίκες top executives, αλλά αυτό δε δείχνει πως δεν ισχύουν αυτά που λέμε. Αυτές είναι οι εξαιρέσεις.

Βρες τις διαφορές.

Οι γυναικες απο τη φυση τους δεν ειναι ετσι αλλα ετσι τους φτιαχνει το συστημα. Κυριολεκτικα σαν ποιοντα.

Δεν εχω κατι αλλο να πω οτι ειπα πιο πανω φτανει και περισσευει + το βιδεακι που μυλαει απο μονο του. Απο εκει και περα ο καθενας βλεπει οτι του συμφερει.

Ρε φίλε, κι εγώ γυναίκα είμαι, κι εγώ μέσα στο σύστημα μεγάλωσα, αλλά δεν είμαι έτσι. Όπως δεν είναι έτσι και πάρα πολλές άλλες γυναίκες. Είναι σαν να λες πως όλοι οι άντρες είναι μισογύνηδες, όλοι οι λευκοί ρατσιστές, όλοι οι Γερμανοί ναζί και όλοι οι Έλληνες τεμπέληδες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...