Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Όλοι να κάνουμε like στον Porg γιατί1. Απάντησε σοβαρά 2. Να τον ενθαρρύνουμε έτσι ώστε να συνεχίσει να απαντάει σοβαρά 3. το βίντεο απεικονίζει μια μεγάλη εικόνα-αλήθεια για την κατάσταση των γυναικών που επικρατεί στον δυτικό κόσμο. Στην Ελλάδα μπορεί να είναι αρκετά έως πολύ διαφορετικά (ακόμα) αλλά στις πολύ ανεπτυγμένες χώρες αρκετές φορές υπερβάλλουν για την 'ανισότητα'Τουλάχιστον από δυτικοποιημένους άνδρες, οι περιπτώσεις gender discrimination είναι σπάνιες
andaluz Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 http://www.plannedparenthood.org/planned-parenthood-illinois/patient-resources/mens-health-services/vasectomy-male-permanent-sterilization 1
crom261 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 . Η μη ύπαρξη πλήρους ισότητας όμως είναι παράβαση των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Ε αυτο λεμε εδω. Πως παραβιαζονται τα ανθρωπινα δικαιωματα των ανδρων. Πως δεν υπαρχει ισοτητα αλλα οι γυναικες εχουν περισσοτερα δικαιωματα απο τους αντρες. Και να προσθεσω και εγω αλλο ενα απο τα χιλιαδες παραδειγματα. Οι αντρες υποχρεουνται να πανε στρατο ενω οι γυναικες οχι. Αυτην την διακριση εις βαρος των ανδρων την θεωρω λογικοτατη βεβαια. Η γυναικα δεν μπορει να ανταπεξελθει στις συνθηκες στρατου και ισως πολεμου κλπ... Η γυναικα ομως δεν μπορει να ανταπεξελθει και αλλου, αλλα εκει της δινουν τα ιδια δικαιωματα με τον αντρα γιατι βολευει! Π.χ. στην αστυνομια ή στις στρατιωτικες σχολες. Μπορει η γυναικα να εξασκησει το συγκεκριμενο επαγγελμα οπως αντρας? Φυσικα και οχι. Εκει ομως υπαρχει η περιφημη ισοτητα και εχουν μαζευτει ολες και τα ξυνουν στα γραφεια γιατι ειναι ανικανες να κανουν οποιαδηποτε αλλη δουλεια. Ισοτητα επομενως οχι μονο οταν μας βολευει. 'Η θα πας κυρια μου και στρατο ή αν δεν θες να πας, δεν θα πας και στις αστυνομικες και στρατιωτικες σχολες... Αλλα μονα ζυγα δικα μας.... Αυτη ειναι η ισοτητα των γυναικων... 3
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Ε αυτο λεμε εδω. Πως παραβιαζονται τα ανθρωπινα δικαιωματα των ανδρων. Πως δεν υπαρχει ισοτητα αλλα οι γυναικες εχουν περισσοτερα δικαιωματα απο τους αντρες. Και να προσθεσω και εγω αλλο ενα απο τα χιλιαδες παραδειγματα. Οι αντρες υποχρεουνται να πανε στρατο ενω οι γυναικες οχι. Αυτην την διακριση εις βαρος των ανδρων την θεωρω λογικοτατη βεβαια. Η γυναικα δεν μπορει να ανταπεξελθει στις συνθηκες στρατου και ισως πολεμου κλπ... Η γυναικα ομως δεν μπορει να ανταπεξελθει και αλλου, αλλα εκει της δινουν τα ιδια δικαιωματα με τον αντρα γιατι βολευει! Π.χ. στην αστυνομια ή στις στρατιωτικες σχολες. Μπορει η γυναικα να εξασκησει το συγκεκριμενο επαγγελμα οπως αντρας? Φυσικα και οχι. Εκει ομως υπαρχει η περιφημη ισοτητα και εχουν μαζευτει ολες και τα ξυνουν στα γραφεια γιατι ειναι ανικανες να κανουν οποιαδηποτε αλλη δουλεια. Ισοτητα επομενως οχι μονο οταν μας βολευει. 'Η θα πας κυρια μου και στρατο ή αν δεν θες να πας δεν θα πας και στις αστυνομικες και στρατιωτικες σχολες... Καλά δεν περίμενα να υπάρχει τέτοιος σεξισμός σε αυτό το φόρουμ. Σε άλλες χώρες οι γυναίκες πάνε στρατό, στην Ελλάδα απλώς έτυχε να μην πηγαίνουμε. Γιατί οι περισσότεροι άνδρες ανταπεξέρχεστε μια χαρά στο στρατό, που παίρνετε μαζί 3ds,ps3 κτλ, άλλοι το παίζετε σαλεμένοι ή τραυματισμένοι για να πάρετε απαλλαγή και όσοι έχετε μέσο έρχεστε Αθήνα (ή σε άλλες πόλεις) και κάθεστε. Επίσης, θες να μου πεις ότι οι άνδρες αστυνομικοί σε γραφεία δεν τα ξύνουν; Όσο για τις γυναίκες που είναι στρατιωτικοί, προφανώς είναι πάρα πολύ καλές στη δουλειά τους, γιατί αλλιώς δεν θα τελείωναν Ικάρων, Ευελπίδων κτλ (το ίδιο ισχύει και για τους άνδρες βέβαια). Επίσης, δεν ήξερα ότι η στρατιωτική θητεία στην Ελλάδα σε καθιστά ικανό να πας σε σχολές αξιωματικών του στρατού ή της αστυνομίας.
crom261 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Να σε παρουμε αστυνομια στα ματ τοτε και να σε βαλουμε αναμεσα σε οπαδους ολυμπιακου παναθηναικου που πλακωνονται... Να βγαλεις το μαντηλακι και να κλαψεις.... 2
Lucifer Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 crom261, σαν ΑΝΤΡΑ ΠΡΟΣ ΑΝΤΡΑ στο λέω, όσο μιλάς, τόσο γίνεται εμφανές γιατί εστιάζεις αποκλειστικά στα σωματικά προσόντα και αφήνεις το κεφάλι απ' έξω. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Να σε παρουμε αστυνομια στα ματ τοτε και να σε βαλουμε αναμεσα σε οπαδους ολυμπιακου παναθηναικου που πλακωνονται... Να βγαλεις το μαντηλακι και να κλαψεις.... Πίστεψε με δεν θα είχα απολύτως κανένα πρόβλημα με βάση τα σωματικά μου προσόντα. Δεν είμαι καμία μι μου άπτου, ανυπεράσπιστη κοπελίτσα. Αλλά εσείς αυτό προσπαθείτε να περάσετε για το σύνολο του γυναικείου πληθυσμού, ότι είμαστε ανήμπορες και αδύναμες. Και μετά δεν θέλετε να σας λέμε και σεξιστές.
crom261 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Επίσης, δεν ήξερα ότι η στρατιωτική θητεία στην Ελλάδα σε καθιστά ικανό να πας σε σχολές αξιωματικών του στρατού ή της αστυνομίας. Επισης για να πας σε σχολη αξιωματικων στρατου ή αστυνομιας περνας αγωνισματα. Ομως οι γυναικες εχουν πολυ πιο ευκολα αγωνισματα σε σχεση με τους αντρες. Για ατομα τα οποια προοριζονται για την ιδια δουλεια ειναι απαραδεκτο και καταπατει καθε δικαιωμα ισοτητας. Περνα τα αγωνισματα που περνανε και οι ανδρες και να πας αστυνομια. Και εννοειται στην αστυνομια οχι μονο γραφειακι ή καμια τροχαια αλλα ομονοια βραδυ περιπολο, ματ κλπ... Πίστεψε με δεν θα είχα απολύτως κανένα πρόβλημα με βάση τα σωματικά μου προσόντα. Τοτε να πας εφοσον πληρουνται τα απο πανω... crom261, σαν ΑΝΤΡΑ ΠΡΟΣ ΑΝΤΡΑ στο λέω, όσο μιλάς, τόσο γίνεται εμφανές γιατί εστιάζεις αποκλειστικά στα σωματικά προσόντα και αφήνεις το κεφάλι απ' έξω. Εστιαζω στα σωματικα γιατι σε καποιες δουλειες τα σωματικα παιζουν πολυ μεγαλο ρολο και δεν μπορεις να τα παραβλεψεις. Δεν μπορει το καθε κοριτσακι να περναει αστυνομια οταν εκ φυσεως δεν μπορει να ανταπεξελθει σε μεγαλο μερος της απαιτουμενης δουλειας... 4
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Επισης για να πας σε σχολη αξιωματικων στρατου ή αστυνομιας περνας αγωνισματα. Ομως οι γυναικες εχουν πολυ πιο ευκολα αγωνισματα σε σχεση με τους αντρες. Για ατομα τα οποια προοριζονται για την ιδια δουλεια ειναι απαραδεκτο και καταπατει καθε δικαιωμα ισοτητας. Περνα τα αγωνισματα που περνανε και οι ανδρες και να πας αστυνομια. Και εννοειται στην αστυνομια οχι μονο γραφειακι ή καμια τροχαια αλλα ομονοια βραδυ περιπολο, ματ κλπ... Τοτε να πας εφοσον πληρουνται τα απο πανω... Τα αγωνίσματα για στρατό (δεν γνωρίζω για τις αστυνομικές σχολές) είναι ακριβώς τα ίδια για γυναίκες/άνδρες, το ίδιο ισχύει και για τις επιδόσεις. Ποιος σου είπε ότι θέλω να πάω αστυνομία ή μάλλον ήθελα να γίνω αστυνομικός; Εγώ συγκεκριμένα τα περνάω πανεύκολα τα αθλήματα, γιατί κάνω πρωταθλητισμό πάρα πολλά χρόνια και οποισδήποτε γενικά ασχολείται με τον αθλητισμό τα περνάει ανεξαρτήτου αν είναι γυναίκα ή άνδρας.
thomasG4 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Επισης για να πας σε σχολη αξιωματικων στρατου ή αστυνομιας περνας αγωνισματα. Ομως οι γυναικες εχουν πολυ πιο ευκολα αγωνισματα σε σχεση με τους αντρες. Για ατομα τα οποια προοριζονται για την ιδια δουλεια ειναι απαραδεκτο και καταπατει καθε δικαιωμα ισοτητας. Περνα τα αγωνισματα που περνανε και οι ανδρες και να πας αστυνομια. Και εννοειται στην αστυνομια οχι μονο γραφειακι ή καμια τροχαια αλλα ομονοια βραδυ περιπολο, ματ κλπ... Τοτε να πας εφοσον πληρουνται τα απο πανω... Εστιαζω στα σωματικα γιατι σε καποιες δουλειες τα σωματικα παιζουν πολυ μεγαλο ρολο και δεν μπορεις να τα παραβλεψεις. Δεν μπορει το καθε κοριτσακι να περναει αστυνομια οταν εκ φυσεως δεν μπορει να ανταπεξελθει σε μεγαλο μερος της απαιτουμενης δουλειας... Απο τη στιγμή που τα αθλήματα που δίνουν οι γυναίκες είναι τα ίδια με τους άνδρες για την εισαγωγή στις σχολές αστυνομίας και στις στρατιωτικές σχολές, από που προκύπτει ότι οι γυναίκες δεν έχουν το σώμα για να αντεπεξέλθουν;
doubtful Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δες σχολιο που εγραψε η κοπελα ως "απαντηση". Θεεε μου..... Σορι που θα στο πω basketballfan αλλα εισαι να ανικανει να κανεις την οποιδηποτε ΛΟΓΙΚΗ σηζητηση οπως το 99% των γυναικων. Ο ανθρωπος δεινει ενα παραδειγμα και αν το διαβασεις βγαζει νοημα. Εσυ ομως συνεχιζεις να λες ΟΤΙ ΝΑΝΕ! γυναικες... 1+1 = 3 Ολα τα μεταφραζετε οπως σας βολευει και δυστηχως σαν εδωσαν αυτο το τοσο αδικο δικαιωμα. Δεν σου φταιμε εμεις λοιπον. Μαθε να κανεις διαλογο, μην λες οτι θες και μετα περιμενεις να σε παρουν και στα σοβαρα. Τιτλοι οπως *σεξισμος* και τα παρομοια ειναι για τους αμορφωτους οι οποιοι ειναι ανικανοι να κανουν συζητηση η απλος να εξηγησουν το οτιδηποτε. Σας εγκατεστησαν κατι τετοιες ηλιθιες λεξεις στο μυαλο και τις χρησιμοποιειται οπου νανε σαν 10χρονα. Απο τη στιγμή που τα αθλήματα που δίνουν οι γυναίκες είναι τα ίδια με τους άνδρες για την εισαγωγή στις σχολές αστυνομίας και στις στρατιωτικές σχολές, από που προκύπτει ότι οι γυναίκες δεν έχουν το σώμα για να αντεπεξέλθουν; εισαι τοσο χαζος οσο δειχνεις ρε μεγαλε?? σοβαρα τωρα?? μου εχεις και τη φωτο του Bruce Lee.... 2
crom261 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Ναι απο οτι βλεπω στα αθληματα πρεπει να το αλλαξαν. Κατεβασαν και τα ορια για να μην κοβεται η ''ισοτητα''... Αλλο. Οι αντρες πρεπει να εχουν υψος τουλαχιστον 1,70 και οι γυναικες 1,60. Ποιος ο λογος αυτης της διακρισης? Τεσπα το ρεζουμε ειναι πως οι γυναικες σε αυτες τις δουλειες ειναι απλα φυρα. Απο την στιγμη που δεν ειναι δυνατον να αξιοποιηθουν οπως ολοι και να κανουν οτι δουλεια απαιτειται επρεπε να υπαρχει τουλαχιστον ποσοστωση οπως υπηρχε παλια...
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δες σχολιο που εγραψε η κοπελα ως "απαντηση". Θεεε μου..... Σορι που θα στο πω basketballfan αλλα εισαι να ανικανει να κανεις την οποιδηποτε ΛΟΓΙΚΗ σηζητηση οπως το 99% των γυναικων. Ο ανθρωπος δεινει ενα παραδειγμα και αν το διαβασεις βγαζει νοημα. Εσυ ομως συνεχιζεις να λες ΟΤΙ ΝΑΝΕ! γυναικες... 1+1 = 3 Ολα τα μεταφραζετε οπως σας βολευει και δυστηχως σαν εδωσαν αυτο το τοσο αδικο δικαιωμα. Δεν σου φταιμε εμεις λοιπον. Μαθε να κανεις διαλογο, μην λες οτι θες και μετα περιμενεις να σε παρουν και στα σοβαρα. Τιτλοι οπως *σεξισμος* και τα παρομοια ειναι για τους αμορφωτους οι οποιοι ειναι ανικανοι να κανουν συζητηση η απλος να εξηγησουν το οτιδηποτε. Σας εγκατεστησαν κατι τετοιες ηλιθιες λεξεις στο μυαλο και τις χρησιμοποιειται οπου νανε σαν 10χρονα. εισαι τοσο χαζος οσο δειχνεις ρε μεγαλε?? σοβαρα τωρα?? μου εχεις και τη φωτο του Bruce Lee.... Πρώτον, δεν σε πρόσβαλα. Γιατί εσύ κάνεις διάλογο θέλεις να μου πεις; Υ.Γ Εγώ είμαι η αμόρφωτη, αλλά και εσύ προφανώς δεν έμαθες ούτε ορθογραφία ούτε τονισμό στο δημοτικό. Ναι απο οτι βλεπω στα αθληματα πρεπει να το αλλαξαν. Κατεβασαν και τα ορια για να μην κοβεται η ''ισοτητα''... Αλλο. Οι αντρες πρεπει να εχουν υψος τουλαχιστον 1,70 και οι γυναικες 1,60. Ποιος ο λογος αυτης της διακρισης? Γιατί μήπως ο Μ.Ο είναι χαμηλότερος; Στην Ελλάδα ο Μ.Ο του ύψους είναι 1.77 για άνδρες και 1.65 για τις γυναίκες, άρα είναι λογικό να είναι και διαφορετικά τα minimum ύψη.
thomasG4 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 εισαι τοσο χαζος οσο δειχνεις ρε μεγαλε?? σοβαρα τωρα?? μου εχεις και τη φωτο του Bruce Lee.... Bruce Lee λέει.... χαχαχαχαχα πεθαίνω Όσο για τα υπόλοιπα no comment
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα