Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί μήπως ο Μ.Ο είναι χαμηλότερος; Στην Ελλάδα ο Μ.Ο του ύψους είναι 1.77 για άνδρες και 1.65 για τις γυναίκες, άρα είναι λογικό να είναι και διαφορετικά τα minimum ύψη.

Για ατομα τα οποια προοριζονται για την ΙΔΙΑ δουλεια το θεωρεις φυσιολογικο να υπαρχουν διαφορετικα ορια? Φυσικα και δεν εχει καμια λογικη. Ειναι απλα μια ακομα διακριση υπερ των γυναικων.

• Like 3
  • Απαντ. 245
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρώτον, δεν σε πρόσβαλα. Γιατί εσύ κάνεις διάλογο θέλεις να μου πεις;

Υ.Γ Εγώ είμαι η αμόρφωτη, αλλά  και εσύ προφανώς δεν έμαθες ούτε ορθογραφία ούτε τονισμό στο δημοτικό.

Γιατί μήπως ο Μ.Ο είναι χαμηλότερος; Στην Ελλάδα ο Μ.Ο του ύψους είναι 1.77 για άνδρες και 1.65 για τις γυναίκες, είναι λογικό και για τα 2 φύλλα να το χαμηλώνουν λίγο.

Μαζι σου???? ΠΩΣ ακριβως θα γινει αυτο??? με τα ποδια???? γιατι με τα λογια ΔΕΝ το εχεις. Οπως ειπα, εισαι ανικανη να ακολουθησεις λογικο διαλογο. Το απεδειξες πιο πανω.

Για ατομα τα οποια προοριζονται για την ΙΔΙΑ δουλεια το θεωρεις φυσιολογικο να υπαρχουν διαφορετικα ορια? Φυσικα και δεν εχει καμια λογικη. Ειναι απλα μια ακομα διακριση υπερ των γυναικων.

Ελλειψη λογικης φιλε, μην το ψαχνεις. Ατομα που ΔΕΝ μπορουν να κανουν λογικη συζητηση ΔΕΝ ασχολησε μαζι τους. θα σε τρελανουν.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Πες μου γιατί δεν βρίσκεις φυσιολογικό που έχουν το όριο λιγότερο για τις γυναίκες, αφού ο Μ.Ο είναι χαμηλότερος. Πρακτικά, όταν έχεις περάσει τα αθλήματα δεν νομίζω ότι υπάρχει διαφορά στο αν είσαι 1.65 ή 1.70. Αντίστοιχα, για τις γυναίκες ζητούν λιγότερο ΔΜΣ, δεν το θεωρώ όμως παράλογο, αφού στο Μ.Ο οι γυναίκες είμαστε πιο μικρόσωμες. Παράλογο θα ήταν να βάλουν το όριο 1.70 για τις γυναίκες και 1.80 για τους άνδρες, όταν ο Μ.Ο και για τους 2 στην Ελλάδα είναι μικρότερος.

Μαζι σου???? ΠΩΣ ακριβως θα γινει αυτο??? με τα ποδια???? γιατι με τα λογια ΔΕΝ το εχεις. Οπως ειπα, εισαι ανικανη να ακολουθησεις λογικο διαλογο. Το απεδειξες πιο πανω.

Το όριο τους ύψους εννούσα ότι είναι χαμηλωμένο και για τα 2 φύλλα για τις στρατιωτικές σχολές. Συγγνώμη που δεν το εξέφρασα σωστά.

Δημοσ.

Πες μου γιατί δεν βρίσκεις φυσιολογικό που έχουν το όριο λιγότερο για τις γυναίκες, αφού ο Μ.Ο είναι χαμηλότερος. Αντίστοιχα, για τις γυναίκες ζητούν λιγότερο ΔΜΣ, δεν το θεωρώ όμως παράλογο, αφού στο Μ.Ο οι γυναίκες είμαστε πιο μικρόσωμες.

Το λες και μονη σου ουσιαστικα. Γινεται διακριση υπερ των γυναικων γιατι τα σωματικα τους προσοντα δεν επαρκουν.

Ο αντρας του 1,60 για ποιο λογο αποκλειεται απο την διαδικασια? Μια γυναικα του 1,60 θα ανταπεξελθει καλυτερα στην δουλεια απο εναν αντρα του 1,60? Δεν βλεπεις την διακριση εκει?

Και φυσικα μιλαμε για σωματα ασφαλειας. Δεν μπορει να παει ο καθενας που δεν εχει την απαιτουμενη σωματοδομη. 1,70 και ειναι μικρο το οριο θα ελεγα... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ φυσικα μιας και οπως ειπαμε για την ιδια δουλεια προοριζονται...

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ελλειψη λογικης φιλε, μην το ψαχνεις. Ατομα που ΔΕΝ μπορουν να κανουν λογικη συζητηση ΔΕΝ ασχολησε μαζι τους. θα σε τρελανουν.

Σορρυ που θα πω το άσχετο. Αλλά ελπίζω να μην την προσβάλλεις σκόπιμα με απώτερο σκοπό να της την πέσεις. Γιατί σε μια τέτοια περίπτωση, θα σε βρουν οι φεμινίστριες και θα σε πλακώσουν στο ξύλο.

Μπουδουγου, το αβερατζ ύψος της γυναίκας είναι χαμηλότερο από του άνδρα και θεωρείται λογικό να γίνει ποσοστιαία προσαρμογή στους Μ.Ο. των δύο φύλλων.

Το 'ύψος' δεν παίζει πάντα ρόλο. Έτσι δεν λέμε στις γυναίκες;;;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το λες και μονη σου ουσιαστικα. Γινεται διακριση υπερ των γυναικων γιατι τα σωματικα τους προσοντα δεν επαρκουν.

Ο αντρας του 1,60 για ποιο λογο αποκλειεται απο την διαδικασια? Μια γυναικα του 1,60 θα ανταπεξελθει καλυτερα στην δουλεια απο εναν αντρα του 1,60? Δεν βλεπεις την διακριση εκει?

Και φυσικα μιλαμε για σωματα ασφαλειας. Δεν μπορει να παει ο καθενας που δεν εχει την απαιτουμενη σωματοδομη. 1,70 και ειναι μικρο το οριο θα ελεγα...

Δεν νομίζω ότι αυτοί που βγάζουν τις εγκυκλίους το βλέπουν έτσι. Το πάνε στατιστικώς με τους Μ.Ο κάθε φύλου.

1.70 είναι μια χαρά όριο για Έλληνα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Περνάω κατά 13 εκατοστά τον μ.ο ύψους των Ελλήνων ανδρών.Μια ζωή μειονότητα λέμε.

Κι εγώ 23 των γυναικών. Είδες και εγώ μειονότητα :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Περνάω κατά 13 εκατοστά τον μ.ο ύψους των Ελλήνων ανδρών.Μια ζωή μειονότητα λέμε.

και όταν οι άλλοι λένε "πω πω, κοίτα ύψος ο ποοστης"

εσύ χαίρεσαι;

Μου θύμισες μια πρώην φίλη μου από Σουηδία. Και αυτή πολύ ψηλή ήταν.

Δημοσ.

σαν ΑΝΤΡΑ ΠΡΟΣ ΑΝΤΡΑ 

αχχχ

απογοητεύτηκα που είσαι γυναίκα τώρα.λολ

Στο δια ταύτα όμως.Κάτω ο σεξισμός,ζήτω ο φεμινισμός κ η οικουμενική ισότητα για τις γυναίκες λέμε

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μου θύμισες μια πρώην φίλη μου από Σουηδία. Και αυτή πολύ ψηλή ήταν.

Γενικώς, οι βόρειοι λαοί είναι πολύ ψηλοί στον Μ.Ο. Ειδικότερα, όμως οι Ολλανδοί (αν και ανήκουν στις κάτω χώρες λολ). Όλοι οι Ολλανδοί φίλοι μου είναι πανύψηλοι (πάνω από 1.95).

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γενικώς, οι βόρειοι λαοί είναι πολύ ψηλοί στον Μ.Ο. Ειδικότερα, όμως οι Ολλανδοί (αν και ανήκουν στις κάτω χώρες λολ). Όλοι οι Ολλανδοί φίλοι μου είναι πανήψηλοι (πάνω από 1.95).

Για αυτό ακριβώς το λόγο το είπα. Έχουν ένα ύψος οι άτιμες.

Η συγκεκριμένη όμως ήταν άλλο πράγμα. Δεν ήταν μόνο το ύψος, αλλά το γεγονός ότι (προσοχή ακολουθεί σεξιστικό σχόλιο)

έκανε perfect split

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για αυτό ακριβώς το λόγο το είπα. Έχουν ένα ύψος οι άτιμες.

Η συγκεκριμένη όμως ήταν άλλο πράγμα. Δεν ήταν μόνο το ύψος, αλλά το γεγονός ότι (προσοχή ακολουθεί σεξιστικό σχόλιο)

έκανε perfect split

Μπράβο σε αυτό το ύψος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...