Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφαγα μια κληση (εγω κι ολοι οσοι ειχαν παρκάρει εξω απ το mall σημερα το απόγευμα) για παράνομο παρκάρισμα (7 χρονια ποτε δε με γραψαν, με γραψαν σημερα)

Το θεμα ειναι οτι εχασα την κληση!

Η κληση είναι απ την τροχαια Κηφισίας. Αμα παω απο κει θα μπορω να την πληρώσω;

Δημοσ.

Σε περιπτωση που μεινει απληρωτη τι επιπτωσεις εχω;

Θυμαμαι παλια με ειχαν γραψει ξανα για παρκαρισμα, αλλα απο δημοτική αστυνομια στο κεντρο, ξανα μια σειρα αυτοκινητα με κλησεις - δεν ασχολήθηκα σε αυτήν την περιπτωση γιατί το πηρε πανω του ο φιλος μου που με αναγκασε να παμε κέντρο και μου ειπε ΑΝ στην βαλουν σε καμια εφορία θα τα πληρώσει αυτος - και όντως ούτε στην εφορια μπηκαν, αλλα και το αμαξι πουλησα χωρις να υπαρχουν χρεη. Κλησεις της τροχαιας ωστοσο εχω ακουσει ειναι πολυ πιο serious.

Δημοσ.

Πέραν του ότι χάνεις την έκπτωση ναι κανονικά μπαίνει στην εφορία. Τώρα αν πετάνε αετό και είσαι κωλόφαρδος μπορεί και να μην περαστεί ή να σου ρθει μετά από καμια 10ρια χρόνια. Για τι ποσό μιλάμε;

Δημοσ.

Από οτι ξέρω ασχέτως του αν πουλήσεις το αμάξι, το χρέος μπορεί να περάσει στην εφορία και προσαυξημένο.

Καλύτερα μην ρισκάρεις να την αφήσεις απλήρωτη.

Δημοσ.

Δε θελω να την αφησω απληρωτη... Νιωθω και σκατα γιατι κατα βαθος εγω φταιω. Τωρα οσον αφορα την παλια πανε πολλα χρονια απο τοτε.

80 ευρω ειναι, αν παω αυριο 40. Δε τα χω για πεταμα αλλα τι να κανουμε... Ας ειναι. Ενας φιλος μου εφαγε 1000 περιπου πριν λιγες μερες.

Δημοσ.

κανα κόκκινο !

πλέρωσε την αν περάσει το 10ημερο πάει απ ευθείας εφορία δεν την γλυτώνεις !

Δημοσ.

Τι έκανε ο αθεόφοβος και έγραψε 1000άρι η ταρίφα ?

Δεν ξέρω τι είδους παράβαση επιφέρει 1000 ευρώ αλλά από ενα ψάξιμο στο google καταλάβα οτι αν σε πιάσουν σε έλεγχο χωρίς να έχεις επάνω σου δίπλωμα και άδεια οδήγησης το καθένα από αυτά τρώει ένα 500αρι, άρα χ2 πάει 1000.

Δημοσ.

Αν έχεις άδεια και δίπλωμα αλλα απλά δεν τα έχεις μαζί σου είναι 20 ευρώ , δηλαδή 10 αν τα πληρώσεις αμέσως , εχω τσιμπήσει τέτοια κλήση ! αν στα έχουν αφαιρέσει και οδηγάς παράνομα είναι αυτόφωρο κ σκίσιμο !

Δημοσ.

Καλά αν έγινε έξω τότε το 1000αρι είναι και λίγο, κάποιος είχε πει εδώ μια φορά τι γίνεται αν περάσεις κόκκινο στο Βέλγιο, αλλά δε θυμάμαι ποσόν ακριβώς, πρόστιμο μερικές χιλιάδες και αφαίρεση άδειας για καιρό.

• Like 1
Δημοσ.

κληση απο τροχαια ναι να την πληρωσεις αλλιως σε βλεπω να σ ερχεται μεσω εφοριας με προσαυξησεις! Κλησεις απο δημοτικη αστυνομια ποτε δεν εχω ακουσει να σε κυνηγανε... το πολυ πολυ στις επομενες δημοτικες εκλογες πας και στην σβηνουν!

εγω εχω φαει μια κληση στην Αυστρια γιατι πηγαινα με 5 χλμ. παραπανω στην αρχη ενος χωριου (μειωνα σιγα σιγα μην με καταπονεσουν τα πολλα G) ενα 40αρι

Επισης εχω περασει κοκκινο στο κεντρο κεντρο του Μοναχου (δεν το ειδα καν) αλλα λογικα ημουν τυχερος γτ δεν υπηρχε καμερα (και εκει υπαρχουν παντου)

γενικα στα Mall ειναι πολυ συχνο φαινομενο οι κλησεις απεξω οποτε... προσοχη

• Like 1
Δημοσ.

Τι έκανε ο αθεόφοβος και έγραψε 1000άρι η ταρίφα ?

Ανασφάλιστος & δεν είχε περάσει ΚΤΕΟ :P

Του πήραν και άδεια - πινακίδες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...