Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους όπως  αναγράφει ο τίτλος γίνεται να φοιτά κάνεις σε ΤΕΙ και παράλληλα να παρακολουθεί ένα ΙΕΚ?

Και εάν όχι γίνεται φοίτηση σε ΙΕΚ αν πρώτα ύπαρξη μια προσωρινή διακοπή σπουδών για 2 - 3 χρονια απο το τμήμα της σχολής?

Ευχαριστώ σε όλους! 

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους όπως  αναγράφει ο τίτλος γίνεται να φοιτά κάνεις σε ΤΕΙ και παράλληλα να παρακολουθεί ένα ΙΕΚ?

Γίνεται

Δημοσ.

Γίνεται

Δεν μπαίνεις όμως σε μικρότερη προτεραιοτητα σε σχέση με έναν απόφοιτο Γενικού λυκείου? Και ίσως υπάρχει η πιθανότητα να μην επιλεγείς? 

Δημοσ.

Όχι

Απολυτήριο λυκείου ζητάνε, το αν είσαι φοιτητής δε μπορούν να το ξέρουν

Όποτε δεν είσαι αναγκασμένος να δηλώσεις καν ότι φοιτάς σε τριτοβάθμια εκπαίδευση? , και αν δεν το αναφέρεις δεν έχεις κανένα πρόβλημα στην συνεχεία?

Δημοσ.

Δεν μπορεις να σπουδαζεις ταυτοχρονα σε τμήματα τριτοβάθμιας εκπαιδευσης ΑΕΙ δλδ τα ιεκ θεωρούνται μεταλυκειακες σπουδές οποτε δεν εχεις πρόβλημα

Δημοσ.

Όποτε δεν είσαι αναγκασμένος να δηλώσεις καν ότι φοιτάς σε τριτοβάθμια εκπαίδευση? , και αν δεν το αναφέρεις δεν έχεις κανένα πρόβλημα στην συνεχεία?

Υπογράφεις σχετική υπεύθυνη δήλωση, σε περίπτωση που σε "πιάσουν" θα πρέπει να διαγραφείς από μια απ τις δύο σχολές, με δική σου κρίση έτσι.

Δημοσ.

Υπογράφεις σχετική υπεύθυνη δήλωση, σε περίπτωση που σε "πιάσουν" θα πρέπει να διαγραφείς από μια απ τις δύο σχολές, με δική σου κρίση έτσι.

Μιλάμε για τριτοβάθμια σε τριτοβάθμια σχολή ? Γιατί εγω αναφέρομαι τριτοβάθμια με παράλληλη παρακολουθηση σε δημόσιο ΙΕΚ που όπως λένε όλοι η παραπάνω γίνεται κανονικότατα και χωρίς να χρειάζεται καν να το αναφέρεις στην γραμμάτια του ΙΕΚ η του ΤΕΙ

Συγνώμη αν δεν κατάλαβα κάτι καλά .

Δημοσ.

Μιλάμε για τριτοβάθμια σε τριτοβάθμια σχολή ? Γιατί εγω αναφέρομαι τριτοβάθμια με παράλληλη παρακολουθηση σε δημόσιο ΙΕΚ που όπως λένε όλοι η παραπάνω γίνεται κανονικότατα και χωρίς να χρειάζεται καν να το αναφέρεις στην γραμμάτια του ΙΕΚ η του ΤΕΙ

Συγνώμη αν δεν κατάλαβα κάτι καλά .

Μεταδευτεροβάθμια θεωρείται το ΙΕΚ., μαύρη τρούπα δηλαδή.

Από ότι διαβάζω στο ιντερνε επιτρέπεται, αλλά στο ΤΕΙ όταν γράφτηκα υπέγραψα δήλωση ότι δεν φοιτώ ή είμαι γραμμένος σε άλλη σχολή/σχολείο.

• Like 1
Δημοσ.

Είπαμε γίνεται, θα το πούμε και τρίτη φορά;

Η παράθεση έγινε στο ποστ του φίλου που έλεγε τα εξής για το θέμα (και αναφέρθηκα συγκεκριμένα σε αυτό) , κατά τα άλλα ευχαριστώ για το Α ενδιαφέρων στο ποστ , άλλα κάνεις δεν είναι αναγκασμένος να απαντήσει κάπου με το ζόρι , να είσαι καλά!

Μεταδευτεροβάθμια θεωρείται το ΙΕΚ., μαύρη τρούπα δηλαδή.

Από ότι διαβάζω στο ιντερνε επιτρέπεται, αλλά στο ΤΕΙ όταν γράφτηκα υπέγραψα δήλωση ότι δεν φοιτώ ή είμαι γραμμένος σε άλλη σχολή/σχολείο.

Καλά από ότι κατάλαβα είναι κάτι εντελώς τυπικό , από την στιγμή που δεν υπάρχει κάποιος νομός η κάτι συγκεκριμένο που το αποτρέπει έχω την εντύπωση πως όπως λένε όλα τα παιδιά από πάνω , είναι εντελώς φυσιολογικό.

Τώρα αν έχουν τόσο μεγάλο θέμα με παράλληλη φοίτηση μπορώ να πάρω μια προσωρινή διακοπή στο τμήμα και να τελειώνει εκεί το θέμα.

Δημοσ.

Μην αγχώνεσαι τσάμπα :)

Δεν αγχώνομαι αδερφέ μου να είσαι καλα , μπράβο και στων ΠΑΟΚ για το 4-0 στο πρώτο ημίχρονο απο έναν βάζελο ;)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...