Getta Robo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Αν πάρω και μετά το παρατήσω Θα εχεις προστιμο 1500€ και φυλακιση εως εξι μηνες η και τα δυο. Χωρια που αν σε δει καποιος να παρατας το σκυλι, μπορει να κανεις και ενα μηνα νοσοκομειο πριν πληρωσεις το προστιμο η και πας φυλακη. 3
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Θα εχεις προστιμο 1500€ και φυλακιση εως εξι μηνες η και τα δυο. Χωρια που αν σε δει καποιος να παρατας το σκυλι, μπορει να κανεις και ενα μηνα νοσοκομειο πριν πληρωσεις το προστιμο η και πας φυλακη. Πως ακριβως θα παρατησει το σκυλι; Μονο με αμαξι γινεται αυτο, ειδικα αν το εχεις παει μπολικες βολτες και θυμαται που ειναι το σπιτι, θα σε ακολουθει πισω συνεχεια. Εγω παντως αν δω ανθρωπο να παραταει σκυλι ο μηνας στο νοσοκομειο θα ειναι λιγος, εχω τρελα με τα σκυλια, ακομα και τα αδεσποτα αν ερθουν κοντα στο σπιτι βγαζω φαγητο και τα ταιζω. Φιλαρακι μην παρεις pug αν θες ησυχια, ροχαλιζουν πολυ. Ειναι υπεροχα σκυλια και εχουν γελιο, αλλα αν δεν θες φασαρια θα σε πιασει πονοκεφαλος. Εχει η κοπελα ενος φιλου μου και μολις τον βλεπει κατουριεται απο την χαρα του, κυριολεκτικα.
Getta Robo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Πως ακριβως θα παρατησει το σκυλι; Μονο με αμαξι γινεται αυτο, ειδικα αν το εχεις παει μπολικες βολτες και θυμαται που ειναι το σπιτι, θα σε ακολουθει πισω συνεχεια. Εγω παντως αν δω ανθρωπο να παραταει σκυλι ο μηνας στο νοσοκομειο θα ειναι λιγος, εχω τρελα με τα σκυλια, ακομα και τα αδεσποτα αν ερθουν κοντα στο σπιτι βγαζω φαγητο και τα ταιζω. Φιλε αν ηξερες ποσα σκυλια παρατανε και δενουν σε δεντρα και στυλους.. Μιλαμε τωρα για δεμενα κιολας στον ηλιο, και σε απομακρα σημεια. Πολλα απο αυτα πεθαινουν βασανιστηκα απο αφιδατωση. Εχουμε υοθετησει δυο αδεσπωτα που τα βρηκαμε δεμενα στο δρομο. 3
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Φιλε αν ηξερες ποσα σκυλια παρατανε και δενουν σε δεντρα και στυλους.. Μιλαμε τωρα για δεμενα κιολας στον ηλιο, και σε απομακρα σημεια. Πολλα απο αυτα πεθαινουν βασανιστηκα απο αφιδατωση. Εχουμε υοθετησει δυο αδεσπωτα που τα βρηκαμε δεμενα στο δρομο. Κριμα ρε φιλε, τα αγοραζουν μονο για φιγουρα και μετα δεν εχουν να τα ταισουν και αντι να τα δωσουν τα πετανε ουσιαστικα
Basilhs23___ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Νομίζω σε κάποιο παλαιότερο thread είχε σηκώσει ένα βίντεο ο Maus-Maus που μια γυναίκα άφησε το σκυλί της δεμένο στα κιγκλιδώματα ενος δρόμου και το κατέγραφε μια κάμερα καταστήματος. Ο σκύλος την πήρε πρέφα από πριν οτι θα το εγκατέλειπε και άρχισε το γάβγισμα όταν το έβγαλε έξω από το αμάξι της ήταν αναστατωμένο, το έδεσε με την αλυσίδα στο κάγκελο και ο σκύλος προσπαθούσε να στερεωθεί στο αμάξι και να πηδήξει για να μπει μέσα από το παράθυρο, αυτή πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε.
giorgos147 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Φιλαρακι μην παρεις pug αν θες ησυχια, ροχαλιζουν πολυ. Ειναι υπεροχα σκυλια και εχουν γελιο, αλλα αν δεν θες φασαρια θα σε πιασει πονοκεφαλος. Εχει η κοπελα ενος φιλου μου και μολις τον βλεπει κατουριεται απο την χαρα του, κυριολεκτικα. Τι λέτε ρε; Εγώ με τον δικό μου κοιμηθήκαμε παρέα χθες στον καναπέ. Είναι πολύ καλά σκυλιά τα Pug. Δε ξέρω αν είναι γενικό κακό, αλλά ο δικός μου είναι αρρωστιάρης. Μόνο αυτό. Κατατάλλα, δεν ενοχλεί, δεν λερώνει μέσα -αρκεί να του μάθεις-, όταν θες να ηρεμήσεις δε σε ενοχλεί αλλά αράζει και αυτός μαζί σου, όταν θες να παίξετε παίζει και αυτός. Τα πάει εξαιρετικά με τα άλλα σκυλιά, σε σημείο χαζομάρας που ο άλλος να του χυμάει και αυτός να θέλει να παίξει, με γάτες και φυσικά με τα παιδιά. Γενικότερα, είναι καλοί μαλάκες και όταν έχω να δω τον δικό μου μαλάκα κάνα μήνα, με πιάνει μελαγχολία. Με έχω πιάσει να κοιτάω το Pug μιας γειτόνισσας στην βόλτα του και να γελάω μόνος μου επειδή έχω να δω καιρό τον δικό μου.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Τι λέτε ρε; Εγώ με τον δικό μου κοιμηθήκαμε παρέα χθες στον καναπέ. Είναι πολύ καλά σκυλιά τα Pug. Δε ξέρω αν είναι γενικό κακό, αλλά ο δικός μου είναι αρρωστιάρης. Μόνο αυτό. Κατατάλλα, δεν ενοχλεί, δεν λερώνει μέσα -αρκεί να του μάθεις-, όταν θες να ηρεμήσεις δε σε ενοχλεί αλλά αράζει και αυτός μαζί σου, όταν θες να παίξετε παίζει και αυτός. Τα πάει εξαιρετικά με τα άλλα σκυλιά, σε σημείο χαζομάρας που ο άλλος να του χυμάει και αυτός να θέλει να παίξει, με γάτες και φυσικά με τα παιδιά. Γενικότερα, είναι καλοί οι μαλάκες και όταν έχω να δω τον δικό μου μαλάκα κάνα μήνα, με πιάνει μελαγχολία. Με έχω πιάσει να κοιτάω το Pug μιας γειτόνισσας στην βόλτα του και να γελάω μόνος μου επειδή έχω να δω καιρό τον δικό μου. Δεν είναι μόνο ο δικός σου. Γενικώς, είναι πολύ ευαίσθητη φυλή λόγω της κακής εκτροφής της όλα αυτά τα χρόνια.
mad00lini Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΣΚΥΛΟ! Αν είσαι τόσο αρνητικά προκατειλημένος πριν πάρεις, θα δεινοπαθήσεις ειδικά αν πάρεις κουτάβι!Δεν είναι για όλους τα σκυλιά. Όπως δεν είναι για όλους τα παιδιά.Η μόνη περίπτωση να πάρεις σκυλί που θα είναι μικρόσωμο, θα έχει μάθει να κάνει την ανάγκη του έξω και δε θα γαβγίζει, θα είναι κάποιο ενήλικο από φιλοζωική που θα είναι γνωστός ο χαρακτήρας του και η συμπεριφορά του στο σπίτι και έξω. Τις τρίχες δεν τις γλιτώνεις.Οποιαδήποτε άλλη επιλογή, θα οδηγήσει σ' αυτό που φοβάσαι, ειδικότερα αν δεν έχετε προηγούμενη εμπειρία και δεν είστε διατεθιμένοι να του προσφέρετε ΧΡΟΝΟ! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΣΚΥΛΟ! Αν είσαι τόσο αρνητικά προκατειλημένος πριν πάρεις, θα δεινοπαθήσεις ειδικά αν πάρεις κουτάβι! Δεν είναι για όλους τα σκυλιά. Όπως δεν είναι για όλους τα παιδιά. Η μόνη περίπτωση να πάρεις σκυλί που θα είναι μικρόσωμο, θα έχει μάθει να κάνει την ανάγκη του έξω και δε θα γαβγίζει, θα είναι κάποιο ενήλικο από φιλοζωική που θα είναι γνωστός ο χαρακτήρας του και η συμπεριφορά του στο σπίτι και έξω. Τις τρίχες δεν τις γλιτώνεις. Οποιαδήποτε άλλη επιλογή, θα οδηγήσει σ' αυτό που φοβάσαι, ειδικότερα αν δεν έχετε προηγούμενη εμπειρία και δεν είστε διατεθιμένοι να του προσφέρετε ΧΡΟΝΟ! Ακριβώς αυτό. Ο σκύλος είναι δέσμευση ζωής. Ακόμη, και αν ένα μόνο μέλος της οικογένειας δεν το θέλει, δεν το παίρνεις.
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Τις τρίχες δεν τις γλιτώνεις εκτος και αν πάρεις Yorkshire ... Πάρε τον δικο μου που τον φωνάζω να έρθει αυτή τι στιγμή και εχει μπει κάτω απο το τραπεζάκι με κοιτάει και κουνάει την ουρά.. Στον δίνω ειναι ευκαιρία , ειναι κα χτενισμένος απο το πρωι : P
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Τις τρίχες δεν τις γλιτώνεις εκτος και αν πάρεις Yorkshire ... Πάρε τον δικο μου που τον φωνάζω να έρθει αυτή τι στιγμή και εχει μπει κάτω απο το τραπεζάκι με κοιτάει και κουνάει την ουρά.. Στον δίνω ειναι ευκαιρία , ειναι κα χτενισμένος απο το πρωι : P Ή κανίς που δεν μαδάει καθόλου.
mad00lini Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Ενημερωτικά ο σκύλος μου έπαψε να μαδάει όταν ξεκινήσαμε ωμή διατροφή. Ελαττωθηκε κατά πολύ στην αρχή μέχρι που δύο χρόνια μετά οι τρίχες των μαλλιών μου στο σπίτι είναι περισσότερες από του σκύλου. Βούρτσισμα της κάνω κάνα δύο πριν το καλοκαίρι όταν ψιλοαλλαζει τρίχωμα με μια χτένα τύπου φουρμινειτορ. Και μετά ούτε χνούδι... Ροτβαιλερ είναι. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Ενημερωτικά ο σκύλος μου έπαψε να μαδάει όταν ξεκινήσαμε ωμή διατροφή. Ελαττωθηκε κατά πολύ στην αρχή μέχρι που δύο χρόνια μετά οι τρίχες των μαλλιών μου στο σπίτι είναι περισσότερες από του σκύλου. Βούρτσισμα της κάνω κάνα δύο πριν το καλοκαίρι όταν ψιλοαλλαζει τρίχωμα με μια χτένα τύπου φουρμινειτορ. Και μετά ούτε χνούδι... Ροτβαιλερ είναι. Barf εεε; Ξέρω ότι θέλει συχνές εξετάσεις αν ακολουθείς barf :/
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Η διατροφή παίζει γενικά τεράστιο ρόλο στο τρίχωμα του σκύλου .. στο ποσό μαδάει στο αν είναι λιπαρό αν είναι ωραίο και Γιαλιστερό και γενικά μπορεί να μυρίζει το δέρμα του να μυρίζει το στόμα του και πολλά άλλα... αλήθεια δεν μαδάνε και τα κανίς ? δεν το γνώριζα για τα yorkshire γνώριζα μονό .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα