Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Η διατροφή παίζει γενικά τεράστιο ρόλο στο τρίχωμα του σκύλου .. στο ποσό μαδάει στο αν είναι λιπαρό αν είναι ωραίο και Γιαλιστερό  και γενικά μπορεί να μυρίζει το δέρμα του να μυρίζει το στόμα του και πολλά άλλα...

αλήθεια δεν μαδάνε και τα κανίς ? δεν το γνώριζα για τα  yorkshire  γνώριζα μονό .

Τα κανίς δεν μαδάνε γιατί το τρίχωμα τους δεν πέφτει, αλλά μεγαλώνει συνεχώς. Για αυτό και θέλουν ειδικό καλλωπισμό με μηχανή, ώστε να μην γίνονται αρκουδάκια :P. Πολλές ράτσες έχουν αντίστοιχο τρίχωμα π.χ schnauzer, bedlington terrier

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Barf εεε; Ξέρω ότι θέλει συχνές εξετάσεις αν ακολουθείς barf :/

Κάνουμε κανονικά. Το σκυλί είναι στα καλύτερά του..

Δημοσ.

Ενημερωτικά ο σκύλος μου έπαψε να μαδάει όταν ξεκινήσαμε ωμή διατροφή. Ελαττωθηκε κατά πολύ στην αρχή μέχρι που δύο χρόνια μετά οι τρίχες των μαλλιών μου στο σπίτι είναι περισσότερες από του σκύλου. Βούρτσισμα της κάνω κάνα δύο πριν το καλοκαίρι όταν ψιλοαλλαζει τρίχωμα με μια χτένα τύπου φουρμινειτορ. Και μετά ούτε χνούδι...

Ροτβαιλερ είναι.

+1 για το Barf

Βέβαια ενώ στην αρχή δεν έπεφτε τρίχα ούτε για αστείο, τώρα ο δικός μου έχει μερικές εβδομάδες που μαδάει δίχως αύριο αλλα φαντάζομαι είναι συνδυασμός της αλλαγής απο παιδικό σε ενήλικο + εποχικό πέσιμο.

Η κτηνίατρος λέει αράζουμε και βλέπουμε μιας και η ποιότητα τριχώματος είναι πολύ καλή οπότε δε  φαίνεται να υπάρχει άλλο πρόβλημα.

Δημοσ.

Τα κανίς δεν μαδάνε γιατί το τρίχωμα τους δεν πέφτει, αλλά μεγαλώνει συνεχώς. Για αυτό και θέλουν ειδικό καλλωπισμό με μηχανή, ώστε να μην γίνονται αρκουδάκια :P. Πολλές ράτσες έχουν αντίστοιχο τρίχωμα π.χ schnauzer, bedlington terrier

Νομίζω ότι έχει να κάνει με το αν το σκυλί έχει γούνα ή μανδύα.

Οι μανδύες πάντως μαδάνε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...