Προς το περιεχόμενο

Θελω τελικα αλλη μια καρτα ηχου ?


DiscoVolante

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω έναν υπολογιστή τον οποίο έχω εγκαταστήσει στην επιχείρηση μου. Έχει onboard κάρτα ήχου Realtek και έχω συνδέσει πάνω σε αυτήν τα ενσωματωμένα ηχεία της οθόνης. Έχω βάλει ένα πρόγραμμα παραγγελιοληψιας και με ειδοποιεί για μια παραγγελιά στέλνοντας 3 ήχους στα ηχεία της οθόνης. 

 

Θέλω όμως να συνδέσω έναν ενισχυτή με ηχεία πάνω στην κάρτα ήχου για να έχω παράλληλα μουσική στον εξωτερικό χώρο που θα κάθονται οι πελάτες μέσω του youtube.

 

Πρέπει να προμηθευτώ άλλη μια νέα κάρτα ήχου (αυτόνομη) για να κάνω την δουλειά μου ή όχι? Θέλω να ακούω μόνον εγώ τον ήχο των παραγγελιών στο μόνιτορ και συγχρόνως χωρίς να ακούνε οι άλλοι τον ήχο αυτόν να ακούνε από τα ηχεία του ενισχυτή μουσική μέσα από το youtube.

 

Ακούω τις προτάσεις σας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γνώμη μην φορτώνεις τον υπολστή για της παραγγελίες με πολλά πράγματα μουσικές παραγγελίες και ότι άλλη διαχειριση μπορεί να τρέχει.Καλύτερα να βάλεις κανά σάπιο υπολογιστή αν έχεις να πέζει τη μουσική μόνο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι διαφορετικη καρτα ηχου. Τσεκαρε αυτο http://www.chevolume.com/ το προγραμματακι που ειναι αρκετα απλο. Βαζεις τον ηχο που προερχεται απο τον browser σου (πχ chrome) να εχει σαν output τα ηχεια του ενισχυτη, και ολους τους υπολοιπους ηχους να παιζουν απο τα ενσωματωμενα ηχεια της οθονης σου. Ελπιζω να βοηθησα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...