Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο εννοω να μου βαλει τα λεφτα με τραπεζικο εμβασμα απο γερμανια μιας και απο δω ελλαδα δεν γινεται.. Εν τω μεταξυ καρτα της Skrill δεν εχω.. και ενας λογος που θελω να βαλω λεφτα μεσα ειναι αυτος!! Ο λογαριασμος στην skrill ειναι ελληνικος? Η skrill δεν εχει εδρα στην αγγλια? Υπαρχει και ενας αλλος τροπος να γινει η καταθεση νομιζω.. να μου παρει απο την γερμανια paysafecard.. αλλα το κακο ειναι οτι θα μου φαει προμηθεια 5,5% και δεν αξιζει..

Δημοσ.

Αυτο εννοω να μου βαλει τα λεφτα με τραπεζικο εμβασμα απο γερμανια μιας και απο δω ελλαδα δεν γινεται.. Εν τω μεταξυ καρτα της Skrill δεν εχω.. και ενας λογος που θελω να βαλω λεφτα μεσα ειναι αυτος!! Ο λογαριασμος στην skrill ειναι ελληνικος? Η skrill δεν εχει εδρα στην αγγλια? Υπαρχει και ενας αλλος τροπος να γινει η καταθεση νομιζω.. να μου παρει απο την γερμανια paysafecard.. αλλα το κακο ειναι οτι θα μου φαει προμηθεια 5,5% και δεν αξιζει..

Αν ανοίξεις skrill εδώ στην Ελλάδα με Ελληνικό billing address κτλ, ναι ο τραπεζικός λογαριασμός που θα σου δώσει η skrill για έμβασμα είναι Ελληνικός. Ο οποίος αν γενικώς έχει θέμα στο να προωθεί τα χρήματα στον βασικό / κεντρικό τους λογαριασμό στο εξωτερικό και αυτό αποτελεί βασική προϋπόθεση για να φανούν τα χρήματα, τότε τελικά κάνεις μια τρύπα στο νερό... Μόνο με τον δεύτερο τρόπο...

Neteller όμως, ο λογαριασμός τους που σου δίνουν δεν είναι Ελληνικός ;)

Εναλλακτικά, καμιά prepaid δεν υπάρχει στη Γερμανία να σου βγάλει?

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ για την διευκρινιση σου.. ειχα αλλη εντυπωση για τον λογαριασμο!! Τι να σου πω δεν γνωριζω τιποτα για prepaid εκει.. οποτε την κατσαμε.. :-(

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ για την διευκρινιση σου.. ειχα αλλη εντυπωση για τον λογαριασμο!! Τι να σου πω δεν γνωριζω τιποτα για prepaid εκει.. οποτε την κατσαμε.. :-(

Αφου εχεις γνωστο που πηγαινει εξωτερικο και εχει καποιο λογαριαμο εκει

1.Tου δίνεις μετρητά

2.Παει στην Γερμανια ,ανοιγει έναν λογαριασμο skrill,δεν χρειαζεται να βγαλει κάρτα

3.Μεταφερει τα χρηματα απο τον τραπεζικο του λογαριασμο στην skrill

4.Κανεις και εσύ έναν λογαριασμο skrill και στα στελνει στον δικο σου λογαριασμο skrill

(Μπορεις να ανοιξεις λογαριασμο στην skrill χωρις να εχεις καρτα skrill)

5.Βγαζεις και μια καρτα skrill και κανεις κανονικα αγορες απο έξω.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι ο φιλος μου που παει για δουλεια γερμανια παει 3-4 ημερες και γυριζει πισω ελλαδα..στην ουσια δεν ξερω καν αν μπορει να μπει στον κοπο και να παει να ανοιξει λογαριασμο εκει και να κανει τις διαδικασιες.. και επισης δεν νομιζω να εχει καποια στανταρ διευθυνση που μενει γιατι κανει μεταφορες και φευγει για πισω.. εσυ εχεις ξενο λογαριασμο skrill που σου εφτιαξε η ξαδερφη σου απο γαλλια?

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι ο φιλος μου που παει για δουλεια γερμανια παει 3-4 ημερες και γυριζει πισω ελλαδα..στην ουσια δεν ξερω καν αν μπορει να μπει στον κοπο και να παει να ανοιξει λογαριασμο εκει και να κανει τις διαδικασιες.. και επισης δεν νομιζω να εχει καποια στανταρ διευθυνση που μενει γιατι κανει μεταφορες και φευγει για πισω.. εσυ εχεις ξενο λογαριασμο skrill που σου εφτιαξε η ξαδερφη σου απο γαλλια?

Σε είπα τον τρόπο,αν ο φίλος σου δεν μπορει να μπει σε αυτη την διαδικασια είναι αλλο θεμα.

Παντως αν εχει ήδη λογαριασμο στην Γερμανια δεν παιρνει πολύ χρονο να κανει μία skrill kαι να στα στείλει.

Εγω απο εδω έκανα λογαριασμο skrill και κάρτα απλώς δινω μετρητα στην ξαδερφη μου οταν ερχεται και με τα στελνει απο εκει με ττην δικιά της skrill.

Αν εχεις balance στον λογαριασμο skrill μπορεις να χρησιμοποιησεις την κάρτα για διεθνες αγορές,το προβλημα είναι οτι δεν μπορεις να την "φορτωσεις "απο Ελλάδα.

Κοιτα και αυτο http://www.moneysafecard.com/el/

Ειναι σαν την paysafe  απλως εδω βγαζεις καρτα και μπορεις ν ακανεις και αγορες κανονικα.

O φιλος σε φερνει κουπονια money safe απο εξω(τα πουλανε στα περιπτερα10-2--50 ευρω νομίζω) και τα περνας μετα εδώ στην καρτα που θα εχεις βγάλει.

Δημοσ.

Καλημερα!εχω σβήσει καταλαθος τ email με το συνδεσμο στην αρχή που χρησιμοποιείς για ενεργοποίηση ..πως μπορω ν κανω αίτηση για να μου τ ξανα στείλουν ..ευχαριστω!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα σε όλους , ισως έχει απαντηθει αλλα θα ήθελα να ρωτησω γιατι τα εχω καπως μπερδεμενα .

εχω λογαριασμο skrill , αν πατησω upload (μεταφορα χρηματων στο balance στο σκριλλ) ,  μου βγαζει πληροφοριες για τον λογαριασμο του σκριλλ οι οποιες αφορουν σε ελληνικο λογαριασμο  iban : GR8706410950000000000469599 BIC/Swift code: RBOSGRAA ,The Royal Bank of Scotland N.V., Athens. Δεν μπορω να μεταφερω χρηματα , ασ πουμε 100€ , απο εθνικη,  να  μπουν στο balance του σκριλλ και μετα να κανω καταθεση σε site του εξωτερικου? αν καποιος το εχει κανει και γνωριζει θα βοηθουσε , ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλημερα σε όλους , ισως έχει απαντηθει αλλα θα ήθελα να ρωτησω γιατι τα εχω καπως μπερδεμενα .

εχω λογαριασμο skrill , αν πατησω upload (μεταφορα χρηματων στο balance στο σκριλλ) ,  μου βγαζει πληροφοριες για τον λογαριασμο του σκριλλ οι οποιες αφορουν σε ελληνικο λογαριασμο  iban : GR8706410950000000000469599 BIC/Swift code: RBOSGRAA ,The Royal Bank of Scotland N.V., Athens. Δεν μπορω να μεταφερω χρηματα , ασ πουμε 100€ , απο εθνικη,  να  μπουν στο balance του σκριλλ και μετα να κανω καταθεση σε site του εξωτερικου? αν καποιος το εχει κανει και γνωριζει θα βοηθουσε , ευχαριστω.

Μην το επιχειρήσεις. Δεν θα λάβει τα χρήματα το skrill και θα μπλέξεις σε μεγάλη φασαρία για να σου επιστραφούν από τις τράπεζες

Δημοσ.

Καταθεση/μεταφορα μπορεις να κανεις κανονικα. (Ta 60€ ημερησίως ή το τοταλ που εχει οριστεί)

http://www.123pame.net/index.php?/topic/939-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CE%B5-skrill-x-moneybookers/

Οι πρόσφατες αποφάσεις της Ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας να επιβάλει έλεγχο κεφαλαίου στις ελληνικές τράπεζες έχει επίπτωση στην χαμήλωση της σταθερότητας της ελληνικής οικονομικής αγοράς.

Δυστυχώς ως αποτέλεσμα αυτού η Skrill προσωρινά δεν θα δέχεται εργαλεία πληρωμής με εξαίρεση τις απευθείας μεταφορές χρημάτων στις ελληνικές τράπεζες με όριο 60€ ημερησίως.

Σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα όρια αυτά μπορούν να αλλάξουν ως συνέπεια περαιτέρω οδηγιών από την Ελληνική κυβέρνηση και άλλους διεθνείς χρηματοικονομικούς θεσμούς. Ο σκοπός μας είναι να αποκαταστήσουμε την χρήση των ελληνικών μεθόδων πληρωμής. Θα επικοινωνήσουμε και πάλι μαζί σας όταν αυτό συμβεί.

Ωστόσο, μπορείτε ελεύθερα να αναλάβετε οποιοδήποτε ποσό από τον Skrill λογαριασμό σας, ανεξαρτήτως της τοποθεσίας του.

Να αποταμιεύετε τα χρήματά σας στον Skrill λογαριασμό σας παραμένει η ασφαλής επιλογή καθώς η Skrill ελέγχεται από την Αρχή Χρηματοοικονομικών συμπεριφοράς ( FCA) στο Ηνωμένο Βασίλειο και γι’αυτό και κάθε υπόλοιπο που έχετε στον Skrill πορτοφόλι σας είναι προστατευμένο από τον Κανονισμό περί ηλεκτρονικού χρήματος και δεν υπόκειται σε ελληινική διαρρύθμιση.

Αν είστε κάτοχος της προπληρωμένης κάρτας Skrill MasterCard®, μπορείτε να συνχίσετε να απολαμβάνετε ελεύθερα πρόσβαση στο υπόλοιπό σας στην Skrill χρησιμοποιώντας την κάρτα σε οποιοδήποτε ΑΤΜ ή ταμειακή μηχανή αγοαραπωλησίας (POS) που φέρουν σήμα MasterCard, με την επιφύλαξη των τοπικών περιορισμών των τραπεζών όπως έλλειψη διαθεσίμου στο ATMs. 

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για τις αλλαγές αυτές, καλέστε το τηλεφωνικό μας κέντρο εξυπηρέτησης στο +44 203 308 2520call_skype_logo.png+44 203 308 2520

Δημοσ.

Καταθεση/μεταφορα μπορεις να κανεις κανονικα. (Ta 60€ ημερησίως ή το τοταλ που εχει οριστεί)

Δυστυχώς ως αποτέλεσμα αυτού η Skrill προσωρινά δεν θα δέχεται εργαλεία πληρωμής με εξαίρεση τις απευθείας μεταφορές χρημάτων στις ελληνικές τράπεζες με όριο 60€ ημερησίως.

Επαναλαμβάνω ότι δεν μπορείς!

Δεν ισχύει αυτό που γράφουν. Δεν ξέρω γιατί το αναφέρουν αλλά όσοι προσπάθησαν δεν μπόρεσαν να βγάλουν άκρη ασχέτως ποσού κατάθεσης.

Έκανα κατάθεση 50€ με αυτή την μέθοδο για δοκιμή λίγες μέρες μετά την έναρξη των cc και ακόμα δεν τα έχουν λάβει.

Δες και μια άλλη Link.png Site: περιπτωση

Δημοσ.

Επαναλαμβάνω ότι δεν μπορείς!

Δεν ισχύει αυτό που γράφουν. Δεν ξέρω γιατί το αναφέρουν αλλά όσοι προσπάθησαν δεν μπόρεσαν να βγάλουν άκρη ασχέτως ποσού κατάθεσης.

Έκανα κατάθεση 50€ με αυτή την μέθοδο για δοκιμή λίγες μέρες μετά την έναρξη των cc και ακόμα δεν τα έχουν λάβει.

Δες και μια άλλη Link.png Site: περιπτωση

Οκ θα το δοκιμάσω και εγω και θα σου πω. ενα μικρο ποσο ετσι για να ειμαι σίγουρος.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχει κανείς νεότερα για το θέμα αυτο; Τώρα που θεωρητικά μπορούμε να στείλουμε 500 €/μήνα έχει προσπαθήσει κανείς να κάνει κατάθεση στη skrill με έμβασμα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...