Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει έμβασμά μου στην Ελληνική RBS από 30/6 και τα λεφτά δεν έχουν εμφανιστεί πουθενά. Η τράπεζά μου λέει ότι τα λεφτά έχουν σταλεί, η Skrill οτι δεν τα έλαβε ποτέ. Η WorldPay (δικαιούχος του λογαριασμού στην RBS) λέει ότι δεν μπορεί να στείλει τα λεφτά λόγω των capital controls. Το ίδιο συνέβη και με πάρα πολλούς άλλους.

Γενικά, ΜΗΝ το επιχειρήσετε αν δεν θέλετε τα λεφτά σας να μείνουν χαμένα στη γραφειοκρατία του συστήματος για πολύ πολύ καιρό.

Δημοσ.

Για εμένα το φάουλ είναι αποκλειστικά στη skrill και στη worldpay. Μη δέχεσαι χρήματα που δε μπορείς να τα προωθήσεις εκεί που πρέπει. Και τα κρατάς και δεσμευμένα για να μη χάσεις την προμήθεια...

Άκρως αντιεπαγγελματικό, και κατά των συναλλακτικών ηθών. Από την πλευρά μου, μαύρο σε ενδεχόμενη μελλοντική απόφαση που θα πρέπει να επιλέξω μεταξύ αυτών και κάποιου άλλου τρόπου. 

• Like 1
Δημοσ.

Για εμένα το φάουλ είναι αποκλειστικά στη skrill και στη worldpay. Μη δέχεσαι χρήματα που δε μπορείς να τα προωθήσεις εκεί που πρέπει. Και τα κρατάς και δεσμευμένα για να μη χάσεις την προμήθεια...

Άκρως αντιεπαγγελματικό, και κατά των συναλλακτικών ηθών. Από την πλευρά μου, μαύρο σε ενδεχόμενη μελλοντική απόφαση που θα πρέπει να επιλέξω μεταξύ αυτών και κάποιου άλλου τρόπου. 

Η skrill έχει βγάλει ανακοίνωση που λέει ότι η οποιαδήποτε μεταφορά χρημάτων μέσω τραπεζικού εμβάσματος αποθαρρύνεται αν δεν έχει προηγηθεί επικοινωνία με την skrill.

Bank wire deposits

If you are planning on making a bank transfer to Skrill, please contact us to obtain up-to-date information about the available options. We strongly recommend that you refrain from instructing a bank transfer to Skrill without prior consultation with our team as doing so may result in, including but not limited to, processing delays and payment reversal.

Επί της ουσίας λοιπόν η skrill είναι εντάξει με τους πελάτες της (αν και η ανακοίνωση βγήκε αρκετά μετά τα capital controls, όταν εγώ -όπως και πολλοί άλλοι- είχαμε ήδη στείλει έμβασμα στην Ελληνική RBS) Anyways, το θέμα είναι αποκλειστικά και μόνο της WorldPay. Έχουν τα λεφτά στον λογαριασμό τους στην RBS αλλά δεν τα στέλνουν έξω (στην skrill) ούτε στα επιστρέφουν. Απαράδεκτοι !

Οσων αφορά στην αλλαγή ηλεκτρονικού πορτοφολιού, δυστυχώς ή ευτυχώς η Skrill είναι μονόδρομος για όσους παίζουμε στοίχημα από τη στιγμή που το Paypal δεν στέλνει σε μπούκς και η Neteller ήταν/είναι πανάκριβη (πριν από 4-5 χρόνια που την χρησιμοποιούσα).

Δημοσ.

Όφειλε link για αυτή την ανακοίνωση να την βάλει δίπλα  από την φόρμα του upload. Εφόσον για κάποιο περίεργο λόγο δεν απενεργοποιεί τα εμβάσματα σε Ελληνικό λογαριασμό. Πως θα πάρει χαμπάρι ο μέσος χρήστης ότι έχει βγει μια ανακοίνωση που λέει μην χρησιμοποιήσετε το function?

Δημοσ.

Όφειλε link για αυτή την ανακοίνωση να την βάλει δίπλα  από την φόρμα του upload. Εφόσον για κάποιο περίεργο λόγο δεν απενεργοποιεί τα εμβάσματα σε Ελληνικό λογαριασμό. Πως θα πάρει χαμπάρι ο μέσος χρήστης ότι έχει βγει μια ανακοίνωση που λέει μην χρησιμοποιήσετε το function?

Αυτό που λες είναι σωστό.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα. Πριν λίγες μέρες έστειλα εμβασμα 50€ σ'ενα λογαριασμό στη skrill που έλεγε ότι είναι λογαριασμός στην alpha bank, χωρίς να γνωρίζω βέβαια ότι έπρεπε πρώτα να επικοινωνήσω μαζί τους. Αν τώρα τους στείλω κάποιο mail, θα μπουν τα χρήματά μου ή θα τα κλαίω;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Για την ιστορία να σας πω ότι κι εγώ είχα αποπειραθεί να στείλω έμβασμα τις πρώτες μέρες της επιβολής των cc τότε στην RBS το οποίο ουδέποτε πιστώθηκε και η Skrill μου είχε απαντήσει ότι οφείλεται στα cc. Πολύ καιρό μετά -καθώς ήταν μικρό και δεν συνέφερε να πληρώσω τα 15€ ακυρωτικά γιατί είχε φτάσει μεν απλά δεν γούσταραν παρανόμως ασφαλώς να πιστώσουν το skrill πορτοφόλι μου- διαπίστωσα ότι τα 60€ που είχα στείλει επέστρεψαν άνευ κόστους στον λογαριασμό μου στην Πειραιώς στις 7/9/2015 2 και κάτι μήνες μετά την αρχική αποστολή.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πλέον είδα ότι η skrill έχει και λογαριασμό στην Πειραιώς οπότε έστειλα δοκιμαστικά ένα μικρό ποσό με ebanking. Ξέρετε πόσον καιρό κάνουν περίπου για να τα εμφανίσουν στο λογαριασμό;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι γιατί δεν μπορώ να βρω κάπου την απάντηση. Εφόσον πάρω τη Skrill card, μπορώ να κάνω ανάληψη και χωρίς να έχω τραπεζικό λογαριασμό; Είναι εφικτό αυτό;

(Συγγνώμη αν είναι εκτός θέματος)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...