Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Αυτό που μου αρέσει στον τοξο είναι ότι όταν φιλοδοξεί, του δίνει και καταλαβαίνει Όχι σαν τα αλλα ποστς τις κότες τους κότους (επίτηδες, μην προσβάλλω κατα λάθος την σεξουαλική ταυτότητα κάποιου) που τάχα μου ταπεινοφρονούν! και ο headbanger αλλά εκείνος ήταν πιο ρεαλιστικός Εγω είμαι σίγουρη οτι θα εχεις οτι επιθυμείς Ματίνα την λένε; την ξέρεις προσωπικά; να συνεχιζω να ειμαι cookie monster:P Άσχετο, αλλά μου θύμισες ένα exam (αν είσαι σουπερ ψαγμένος, θα κατάλαβες για ποιανού το exam λέω)
Basilhs23___ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Κάθε χρόνο αισθάνομαι όλο και χειρότερα. Δεν θέλω καν να σκέφτομαι τι θα γίνει σε 10 χρόνια. 2
poulinos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Χαχαχαχαχα Έχεις πολυ πλάκα Εγω είμαι σίγουρη οτι θα εχεις οτι επιθυμείς Once upon a time there was a dragon:P .... and they live happily ever after Με αυτόν τον τρόπο ζωής μάλλον νεκρή.Αλλιώς απλά μια φτωχή και ασήμαντη. πρωταγωνιστρια σε κανα επεισοδιο αστεριξ και οβελιξ? 1
dacourt Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Να έχω αγοράσει ένα σπίτι σε ένα χωριό στον Έβρο και να εργάζομαι στην περιοχή. Σας χαρίζω τα αστικά κέντρα.. κάντε τα ότι θέλετε. 1
φραμπάλα Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 χαχα, κάτι ανάμεσα σε Ματίνα Μανταρινάκη και Χαρούλα Πεπονάκη
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Χαχαχαχαχα Έχεις πολυ πλάκα Εγω είμαι σίγουρη οτι θα εχεις οτι επιθυμείς φαντάσου να επιθυμεί να γίνει εκπαιδευτής pokemon
NikosKallithea Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Με 2-3 γκομενες αγκαλιά στην πισίνα ενος ξενοδοχείου σε κάποιο τροπικό νησι, στόχος απραγματοποίητος όσο και αυτός του να εχεις δουλεια τα επομενα 5-10 χρόνια στην ελλαδα
kathytherion Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Να έχω αγοράσει ένα σπίτι σε ένα χωριό στον Έβρο και να εργάζομαι στην περιοχή. Σας χαρίζω τα αστικά κέντρα.. κάντε τα ότι θέλετε. Ευχαριστουμε! Θελω να εχω παρει το 2ο πτυχιο μου, να μενω Αθηνα και να χω βρει μια δουλεια που ηα με στελνει σ ολο τον κοσμο! 1
totem_lost Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 ♫ Ζήσε μονάχα τη στιγμή και άσε το μετά ♫ Αν δεν έχεις όνειρα, στόχους φιλοδοξίες κάθε 'στιγμή' είναι η ίδια ασήμαντη ρουτίνα. Οχι;
ChimairaX Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Σε 10 χρόνια με βλέπω 30 κιλά βαρύτερο, να μη μπορώ να πάρω τα πόδια μου, full καράφλα, και θα μπαίνω στο insomnia να βλέπω πουστιές για να υπερχρονίσω τον επεξεργαστή μου για να μπορώ να παίξω το GTA 7.
efo355 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Σε 10 χρόνια ελπίζω η γυναίκα μου να είναι μια καυλιάρα 35αρα 1
totem_lost Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Πολύ φιλόδοξοι όλοι εδώ μέσα βλέπω.. Άσε με να μαντέψω φταίει κλασικά η κρίση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα