*nenya* Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Περιτριγυρισμενη από δερματοδετα βιβλία και έχοντας στην αγκαλιά έναν χοντρό και μαλθακό μαύρο γάτο. Κάνοντας περιστασιακά ταξίδια κυρίως προς Ασία μεριά ώστε να διδάξω Αγγλικά σε παιδιά κ ενήλικες και παράλληλα να κάνω παρουσιάσεις σε συνέδρια του τομέα μου. Ζωαρα δηλαδή για μένα. Α! Και εννοείται όχι γάμος, όχι παιδιά. 6
totem_lost Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Κάνοντας περιστασιακά ταξίδια κυρίως προς Ασία μεριά ώστε να διδάξω Αγγλικά σε παιδιά κ ενήλικες Το έχεις κάνει ήδη αυτό; Σκέφτομαι να το κάνω τέλος του χρόνου.
*nenya* Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Go for it!! Δεν το έχω κάνει ακόμα, αλλά μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω LinkedIn για Κουβειτ και Κίνα. Λίγο που το έψαξα φαίνεται καλή φάση. Αλλά στην Κίνα απίστευτη ατμοσφαιρική ρύπανση και διάβαζα από άλλους καθηγητές ότι κυρίως κάθονται κλεισμένοι μέσα. Οι μισθοί μια χαρά όμως, μαζεύεις χρήματα κ γυρνάς πατρίδα αν θες.
totem_lost Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Α εννοείς τύπου ψιλομόνιμη δουλειά; Εγώ λέω να πάω εδώ: http://www.ceshe.org δεν με νοιάζει να μαζέψω λεφτά αλλά να γυρίσω όσο πιο πολύ μπορώ. Πάντως καλό και αυτό με τη δουλειά που λες, πολύ διαφορετική εμπειρία.
Chrisxxx Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Αν μπορώ να έχω ξυλινο ή εστω λυόμενο σε κτημα κοντά σε μέρος με θάλασσα θα ήμουν υπερευχαριστημένος. 2
d_gkal Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 να εχω ηδη μετακομισει λατινικη αμερικη. ιδανικα στο περου. αν οχι, τοτε σε καποιο χωριο εντος ελλαδος, μακρυα απο ολους και απο ολα
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Με μια δική μου επιχείρηση παλι, η οποια θα πηγαίνει καλα βέβαια, δίνοντάς μου την ανεση να πηγαίνω συχνα ταξίδια.
Iris_89 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Τα επόμενα 5 χρόνια ξέρω πως θα κυλήσουν, ελπίζω δηλαδή. Θα έχω τελειώσει το 2ο πτυχίο και θα ετοιμάζομαι να πάρω την Αγγλική υπηκοότητα Στα υπόλοιπα, βλέπουμε.. Καλή παρέα, καριέρα και υγεία.
Silverage Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Να έχω κερδίσει 7-8 εκατομμύρια στο τζόκερ, να φύγω απο τη δουλειά και να την αραζω στο εξωτερικό επενδύντας το χρήμα και βγάζοντας ακόμα πιο πολλά. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Α! Και εννοείται όχι γάμος, όχι παιδιά. Όχι γάμος, όχι παιδιά παρά μόνο γατιά. Για το άλλο που είπες περί english teaching in Asia, στείλε μου PM (για να μην βγούμε off-topic) Πολύ φιλόδοξοι όλοι εδώ μέσα βλέπω.. Άσε με να μαντέψω φταίει κλασικά η κρίση; Οι headbanger και τόξο χάραξαν δυνατά την πορεία με αποτέλεσμα να βγουν και άλλοι υπερμετρα φιλόδοξοι (σαν την αυθεντία μου). Στο πρώτο post σου μου θύμισες έναν Κινέζο φίλο μου που στα 30 του άφησε τη δουλειά του για να έρθει Λονδίνο και να κάνει master στο LSE. Και μαμώ τα παιδιά αλλά τελευταία έχουμε χαθει. Εσύ δεν μας είπες. Έχεις όνειρα κι εσύ να πας στο Columbia;
LiquidTroll Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Να έχω ακόμα ανοιχτή την επιχειρησή μου , και να βγάζω (καθαρα) 200.00€ τον χρόνο , ώστε να τα χαλάω όλα σε ναρκωτικά , παρτυ και γυναίκες
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Να έχω ακόμα ανοιχτή την επιχειρησή μου , και να βγάζω (καθαρα) 200.00€ τον χρόνο , ώστε να τα χαλάω όλα σε ναρκωτικά , παρτυ και γυναίκες με τόσα άντε να κάνεις πάρτυ με μπύρες απ τα lidl , αλμπάν και να χλατσώσεις καμια σάπια εκτός αν εννοείς 200.000 , τότε είσαι άρχοντας 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα