sargio01 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Όταν ανοίγω το PS3(slim) εμφανίζει μήνυμα να συνδέσω usb controller και δεν λειτουργεί , ενώ δεν γίνεται και reset επειδή την ίδια στιγμή το power button παραμένει κολλημένο με σταθερά πράσινη λυχνία. Ο μόνος τρόπος για να κλείσω την κονσόλα, είναι να την αποσυνδέσω απο το ρεύμα. σ.σ. Αντικατέστησα το χειριστήριο με άλλο(μήπως έφταιγε αυτό)και πάλι όμως, συμβαίνουν τα ίδια. Συνέδεσα το αρχικό χειριστήριο σε άλλη κονσόλα και λειτουργεί κανονικά. Τί μπορεί να φταίει; Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2015 από sargio01
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δοκίμασε να συνδέσεις το χειριστήριο με το καλωδιο USB στην κονσολα. Και ενω το συνδεσεις, πατα μια φορα το κουμπι του Playstation (που ειναι στο κεντρο του χειριστηριου) δοκιμασε να κανεις Reset ή τελος παντων να πατησεις διαφορα κουμπια , μπας και φτιαξει.
sargio01 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Άσε φιλαράκι έχω δοκιμάσει τα πάντα, δεν γίνεται τίποτα! Μέχρι και με λουτρίξ λούστηκα και πάλι τίποτα!! Ό,τι προτείνεις τα έχω δοκιμάσει, παρ' όλα αυτά καθώς έγραφα το παραπάνω αστείο/πείραγμα σκέφτηκα μήπως υπάρχει κανένα διαγνωστικό εργαλείο να βοηθήσει ή να υπάρχει κανένας τρόπος να γίνει επαναφορά συστήματος... (όπως στα windows φεριπίν)
mikele13- Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 δοκιμασε να δεις αν μπαινει safe mode.(google it) αλλιως τσεκαρε τον σκληρο στο pc η βαλε αλλον αν εχεις.
sargio01 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Πως γίνεται αυτό; Άκυρο! Βιάστηκα... Googlάρω τώρα....
mikele13- Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Πως γίνεται αυτό; Άκυρο! Βιάστηκα... Googlάρω τώρα.... http://community.us.playstation.com/t5/Consoles-Peripherals/How-to-access-Playstation-3-SAFE-MODE/td-p/5812274
sargio01 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δεν γίνεται γιατί όση ώρα και να κρατήσω την λυχνία πατημένη, παραμένει κολλημένη με πράσινο φωτάκι! Σ' ευχαριστώ για τη μασημένη τροφή
mikele13- Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δεν γίνεται γιατί όση ώρα και να κρατήσω την λυχνία πατημένη, παραμένει κολλημένη με πράσινο φωτάκι! Σ' ευχαριστώ για τη μασημένη τροφή Δοκιμασε με αλλον σκληρο,η βγαλε τον σκληρο και αναψε κονσολα, να δεις αν θα σου βγαλει μνμα οτι δεν μπορει να ξεκινησει...
sargio01 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 edit: Σκέφτηκα κι εγώ για την υγεία του σκληρού δίσκου αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω αφού το σύστημα δεν μπαίνει καν στο κεντρικό μενού, παραμένει με μαύρη οθόνη στην οποία εμφανίζεται μόνο το μήνυμα που αναφέρω στο αρχικό post... Άμα άλλαζα τον σκληρό έτσι απλά, πώς θα ήταν δυνατή η εγκατάσταση του λειτουργικού στον νέο;
mikele13- Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 edit: Σκέφτηκα κι εγώ για την υγεία του σκληρού δίσκου αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω αφού το σύστημα δεν μπαίνει καν στο κεντρικό μενού, παραμένει με μαύρη οθόνη στην οποία εμφανίζεται μόνο το μήνυμα που αναφέρω στο αρχικό post... Άμα άλλαζα τον σκληρό έτσι απλά, πώς θα ήταν δυνατή η εγκατάσταση του λειτουργικού στον νέο; αν μπορεις να τον συνδεσεις στο pc με sata cable κ να δεις την υγεια η αν εχει bad sectors. αν αλλαξεις σκληρο,θα σου ζητησει το firmware που εχει η κονσολα, το βαζεις σε ενα φλασακι κ ανοιγει
sargio01 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Ωραίιιιοος... θα δοκιμάσω αυτά στην πρώτη ευκαιρία και θα γράψω τι έγινε
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 πριν κανεις οτιδηποτε, θα προτεινα να μιλησεις με την ιδια την Sony, μη κανεις κανενα λαθος , και χαθει η εγγυηση
sargio01 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Έτσι κι αλλιώς είναι ήδη εκτός εγγύησης το μηχάνημα. Ακόμα όμως δεν έχω δοκιμάσει τίποτα απο τα προηγούμενα ποστς επειδή φύγαμε για διακοπές και δεν έχω πρόσβαση...
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 παντως ρωτα την Sony, ειναι ευγενικοι , και κατι παραπανω θα ξερουν, στο κατω κατω , αυτοι το κατασκευαζουν το μηχανημα!
sargio01 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δεν έχεις άδικο αλλά θεωρώ πως η γραμμή τους θα είναι "φέρ' το εδώ να του κάνουμε έναν έλεγχο και να κοστολογίσουμε την επισκευή" όπως και κάθε τεχνικού συνεργείου άλλωστε και σωστά. Το θέμα όμως είναι πως ο άνθρωπος που το έχει είναι άνεργος και δεν έχει την δυνατότητα να το πάει σε service ή στην χειρότερη να πάρει άλλο μεταχειρισμένο... για την ακρίβεια, το μηχάνημα είναι των παιδιών του και όχι τόσο προτιμάει όσο πρέπει, να δώσει τα χρήματα στα σχολικά τους είδη για τη νέα χρονιά. Πρέπει να επιλέξει δηλαδή το ένα ή το άλλο γιατί δεν "βγαίνει" αλλιώς. Φαντάσου ότι ασχολούμαι μ' αυτό επειδή προσφέρθηκα να βοηθήσω καθώς βλέπω την κατάσταση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα