Yuno Gasai Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Αυτή τη στιγμή είσαι Α1. Β2 γαλλικά σε έναν χρόνο δεν παίρνεις, εκτός και αν είσαι language prodigy. Νταξυ αν μου χρειαστουνε αμεσα, τα μαθαινω πολυ γρηγορα δεν υπαρχει θεμα
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Νταξυ αν μου χρειαστουνε αμεσα, τα μαθαινω πολυ γρηγορα δεν υπαρχει θεμα Αποκλείεται, σε ένα χρόνο δεν πας B2.
Yuno Gasai Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Αποκλείεται, σε ένα χρόνο δεν πας B2. oh...δεν μου τα ειχαν πει αυτο
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 oh...δεν μου τα ειχαν πει αυτο Δεν το κατάλαβες μόνος/μόνη σου; Τα Γαλλικά δεν έχουν καμία σχέση με τα Αγγλικά όσον αφορά πόσο γρήγορα παίρνεις πτυχίο.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Θα γινει και αυτο Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω πως να τα αξιοποιησω, που και σε ποιο πανεπιστημιο Να δώσεις πανελλήνιες για να δεις τι ψάρια πιάνεις σε ένα δύσκολο εξεταστικό σύστημα; Και μετά φεύγεις πχ Γαλλία που μιλάς και τη γλώσσα.
Yuno Gasai Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Να δώσεις πανελλήνιες για να δεις τι ψάρια πιάνεις σε ένα δύσκολο εξεταστικό σύστημα; Και μετά φεύγεις πχ Γαλλία που μιλάς και τη γλώσσα. Αυτο ειναι το θεμα...Να ξεσκειστω στο διαβασμα και ακομα και αν περασω καπου μετα τι? Στην Ελλαδα τι να κανω? Βασικα και ενα αλλο θεμα ειναι το οτι εδω δεν θα μπορω να βρω δουλεια ενω σπουδαζω, και δεν θελω να επιβαρυνω τους δικους μου. Μεχρι τωρα εκανα μια οτι ναναι δουλεια με πολυ λιγα λευτα αλλα δεν πας πουθενα ετσι.. Τουλαχιστον εξω κατι θα βγαλεις. Ετσι νομιζω τουλαχιστον
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Αυτο ειναι το θεμα...Να ξεσκειστω στο διαβασμα και ακομα και αν περασω καπου μετα τι? Στην Ελλαδα τι να κανω? Βασικα και ενα αλλο θεμα ειναι το οτι εδω δεν θα μπορω να βρω δουλεια ενω σπουδαζω, και δεν θελω να επιβαρυνω τους δικους μου. Μεχρι τωρα εκανα μια οτι ναναι δουλεια με πολυ λιγα λευτα αλλα δεν πας πουθενα ετσι.. Τουλαχιστον εξω κατι θα βγαλεις. Ετσι νομιζω τουλαχιστον Πιστεύεις ότι είναι εύκολο να συνδυάσεις σπουδές+ δουλειά στο εξωτερικό; Ξέρεις εκεί δεν κάνουν καταλήψεις για 4 μήνες, ούτε σε αφήνουν να περάσεις ένα μάθημα 4-5 φορές. Είναι πολύ πιο αυστηρά τα όρια από ότι εδώ.
Yuno Gasai Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Πιστεύεις ότι είναι εύκολο να συνδυάσεις σπουδές+ δουλειά στο εξωτερικό; Ξέρεις εκεί δεν κάνουν καταλήψεις για 4 μήνες, ούτε σε αφήνουν να περάσεις ένα μάθημα 4-5 φορές. Είναι πολύ πιο αυστηρά τα όρια από ότι εδώ. Μα οι περισσοτεροι μεταναστες εξω κανουν και ενα παρτ ταιιμ τζομπ
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Αυτο ειναι το θεμα...Να ξεσκειστω στο διαβασμα και ακομα και αν περασω καπου μετα τι? Στην Ελλαδα τι να κανω? Βασικα και ενα αλλο θεμα ειναι το οτι εδω δεν θα μπορω να βρω δουλεια ενω σπουδαζω, και δεν θελω να επιβαρυνω τους δικους μου. Μεχρι τωρα εκανα μια οτι ναναι δουλεια με πολυ λιγα λευτα αλλα δεν πας πουθενα ετσι.. Τουλαχιστον εξω κατι θα βγαλεις. Ετσι νομιζω τουλαχιστον Τι δουλειά έκανες;
Yuno Gasai Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Τι δουλειά έκανες; Πουλουσα σημιωματαρια, ημερολογια και τουριστικους οδηγους σε περαστικους, τουριστες ,καφετεριες κτπλ σε παραλιακες περιοχες
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μα οι περισσοτεροι μεταναστες εξω κανουν και ενα παρτ ταιιμ τζομπ Αυτό εξαρτάται και από τι σπουδάζεις, πού σπουδάζεις και τι άλλες δραστηριότητες κάνεις. Π.χ δεν νομίζω ότι αν σπουδάζεις μηχανικός στην Οξφόρδη θα έχεις και χρόνο για να δουλεύεις
Yuno Gasai Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Αυτό εξαρτάται και από τι σπουδάζεις, πού σπουδάζεις και τι άλλες δραστηριότητες κάνεις. Π.χ δεν νομίζω ότι αν σπουδάζεις μηχανικός στην Οξφόρδη θα έχεις και χρόνο για να δουλεύεις καλα ναι σιγουρα, δεν μιλαμε καν για τετοιες σπουδες
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Πουλουσα σημιωματαρια, ημερολογια και τουριστικους οδηγους σε περαστικους, τουριστες ,καφετεριες κτπλ σε παραλιακες περιοχες Να πας σε κάποια πόλη του εξωτερικού για ένα χρόνο, να δουλέψεις σερβιτόρος και να βγάλεις κάτι στην άκρη;
Yuno Gasai Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Να πας σε κάποια πόλη του εξωτερικού για ένα χρόνο, να δουλέψεις σερβιτόρος και να βγάλεις κάτι στην άκρη; ενω σπουδαζω, ναι αυτο σκευτομαι
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 ενω σπουδαζω, ναι αυτο σκευτομαι Έχεις αποφασίσει τι θέλεις να σπουδάσεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα