Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχεις αποφασίσει τι θέλεις να σπουδάσεις;

οχι...κατι που εχει να κανει με διεθνες σχεσεις, τουρισμο κτλπ γενικα δλδ ανθρωπιστικες σπουδες , ισως και επιστημες υγειας (οχι ιατρικες, φαρμακευτικες κτλπ πιο ευκολακια)

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης
Δημοσ.

οχι...κατι που εχει να κανει με διεθνες σχεσεις, τουρισμο κτλπ γενικα δλδ ανθρωπιστικες σπουδες , ισως και επιστημες υγειας (οχι ιατρικες, φαρμακευτικες κτλπ πιο ευκολακια)

Και γιατί δεν δουλεύεις ένα χρόνο κάπου μέχρι να αποφασίσεις;

Αν δουλέψεις full-time θα βγάλεις περισσότερα λεφτά

Επισκέπτης
Δημοσ.

βασικα το bachelor τι βαθμιδα ειναι? Εγω ψαχνω για μετα το λυκειο

Καλά δεν ξέρεις ότι το bachelor είναι το 1ο πτυχίο;

Δημοσ.

Και γιατί δεν δουλεύεις ένα χρόνο κάπου μέχρι να αποφασίσεις;

Αν δουλέψεις full-time θα βγάλεις περισσότερα λεφτά

μπα.. θα χασω πολυ χρονο.. μηπως να πηγαινα να ρωτισω σε καμια πρεσβυα? γινεται?

Καλά δεν ξέρεις ότι το bachelor είναι το 1ο πτυχίο;

το ειχα συνδεσει με τα ιδιωτικα πανεπιστημια... οτι ναναι

Επισκέπτης
Δημοσ.

μπα.. θα χασω πολυ χρονο.. μηπως να πηγαινα να ρωτισω σε καμια πρεσβυα? γινεται?

1 χρόνος είναι απολύτως τίποτα.

Είναι αναλόγως. Δεν ασχολούνται όλες οι πρεσβείες με το θέμα των πανεπιστημίων. Π.χ για τα αγγλικά πανεπιστήμια ασχολείται το Βρετανικό Συμβούλιο και όχι η πρεσβεία.

Δημοσ.

http://www.bachelorsportal.eu/

Άρχισε να ψάχνεις

ευχαριστω για το σαιτ!!

1 χρόνος είναι απολύτως τίποτα.

Είναι αναλόγως. Δεν ασχολούνται όλες οι πρεσβείες με το θέμα των πανεπιστημίων. Π.χ για τα αγγλικά πανεπιστήμια ασχολείται το Βρετανικό Συμβούλιο και όχι η πρεσβεία.

αν ψαξω τα τηλεφωνα και ρωτισω, γινετε αυτο η βλακεια θα κανω?

Επισκέπτης
Δημοσ.

το ειχα συνδεσει με τα ιδιωτικα πανεπιστημια... οτι ναναι

Τι θα χάσεις πολύ χρόνο βρε κεφτέ. 17 είσαι

Δεν ξέρω αν τρολλάρεις αλλά έτσι όπως το πας, θα σε τρολλάρουν άλλοι και μάλιστα πολύ άσχημα.

Σορρυ δεν κρατήθηκα

Τι ακριβώς θέλεις να ρωτήσεις που δεν υπάρχει online;

Αυτά που φοβάται να ρωτήσει τη μάνα του (ή το σχολείο του)

Σορρυ δεν κρατήθηκα επί 2

Δημοσ.

Τι ακριβώς θέλεις να ρωτήσεις που δεν υπάρχει online;

για τα παντα, ισως και επειδη θα απευ8υνθω στην πρεσβεια καποια συγκεκριμενης χωρας, θα ξερουν πιο πολλες λεπτομερεις

Δημοσ.

ωραια, η ελληνικη Ιθαγενεια μετραει? Αγγλικα εχω το προφισιενσι και γαλλικα το Α1 αλλα συνεχιζω για Β και τα υπολοιπα

Καλά δεν θα το έλεγα ότι μιλάς 4 γλώσσες, η ελληνική σου ορθογραφία είναι ένα μάτσο χάλια και A1 επίπεδο σε ξένη γλώσσα είναι το αλφάβητο, τα χρώματα, τα νούμερα και προτάσεις στυλ "πως σε λένε, από πού είσαι, πού κατοικείς, είμαι παντρεμένος, έχω δύο παιδιά, αυτή είναι η δουλειά μου"

Δημοσ.

Καλά δεν θα το έλεγα ότι μιλάς 4 γλώσσες, η ελληνική σου ορθογραφία είναι ένα μάτσο χάλια και A1 επίπεδο σε ξένη γλώσσα είναι το αλφάβητο, τα χρώματα, τα νούμερα και προτάσεις στυλ "πως σε λένε, από πού είσαι, πού κατοικείς, είμαι παντρεμένος, έχω δύο παιδιά, αυτή είναι η δουλειά μου"

ειναι μια αρχη και αυτο ;) οσο για την ορθογραφια ναι οταν πληκτρολογω εχω ενα θεματακι

Επισκέπτης
Δημοσ.

ειναι μια αρχη και αυτο ;) οσο για την ορθογραφια ναι οταν πληκτρολογω εχω ενα θεματακι

Είναι μια αρχή, όχι όμως επίπεδο για να λες ότι μιλάς τη γλώσσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...