totem_lost Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 για τα παντα, ισως και επειδη θα απευ8υνθω στην πρεσβεια καποια συγκεκριμενης χωρας, θα ξερουν πιο πολλες λεπτομερεις Βάζω στοίχημα οτι αποκλείεται να ξέρουν λεπτομέρειες για τα διαδικαστικά κάθε πανεπιστημίου (απαιτήσεις εισαγωγής, κριτήρια αξιολόγησης, τιμές διδάκτρων κτλ). Όπως σου είπα τα πάντα υπάρχουν online τη σήμερον ημέρα, αλλά βέβαια δεν χάνεις και τιποτα να ρωτήσεις και όπου αλλού θέλεις. Επίσης σχεδόν πουθενά δεν περνάει το CPE, θα χρειαστείς είτε TOEFL είτε IELTS, με το βαθμό που ζητάει κάθε ίδρυμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Παιδια τι ειναι το Civics A? Το introduction στο Civics , πως λεμε Αlgebra A κτλ
Yuno Gasai Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Το introduction στο Civics , πως λεμε Αlgebra A κτλ nai to civics ti einai?
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 nai to civics ti einai? Google is your friend. Αφού ξέρεις Αγγλικά μια χαρά θα το καταλάβεις.
hliastsek Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Εγω παντως προτεινω αμα εχεις αποφασισει να πας στο εξωτερικο, να κοιταξεις να πας καπου μου μιλανε αγγλικα. Οσο αφορα δουλεια + σπουδες ειναι σιγουρα παρα πολυ δυσκολο, κοιτα στην Ελλαδα (που υποτιθεται οτι ειναι πιο χαλαρες οι σχολες, με την εννοια οτι μπορεις να δωσεις πολλες φορες μαθημα κτλπ) ελαχιστοι ειναι αυτοι που τελειωνουν στην ωρα τους ενω δουλευουν παραλληλα. Γενικα μην νομιζεις οτι μια σχολη του εξωτερικου ειναι καλυτερη απο μια αντιστοιχη της Ελλαδας, μπορει ναι μπορει και οχι, εξαρταται την σχολη παντα.
Yuno Gasai Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Εγω παντως προτεινω αμα εχεις αποφασισει να πας στο εξωτερικο, να κοιταξεις να πας καπου μου μιλανε αγγλικα. Οσο αφορα δουλεια + σπουδες ειναι σιγουρα παρα πολυ δυσκολο, κοιτα στην Ελλαδα (που υποτιθεται οτι ειναι πιο χαλαρες οι σχολες, με την εννοια οτι μπορεις να δωσεις πολλες φορες μαθημα κτλπ) ελαχιστοι ειναι αυτοι που τελειωνουν στην ωρα τους ενω δουλευουν παραλληλα. Γενικα μην νομιζεις οτι μια σχολη του εξωτερικου ειναι καλυτερη απο μια αντιστοιχη της Ελλαδας, μπορει ναι μπορει και οχι, εξαρταται την σχολη παντα. προτεινεις Ελλαδα η εξω σε γενικες γραμμες?
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Αν θες να πας σε μια πολύ καλή ως άριστη σχολή προφανώς εξωτερικό. Αν όχι, εγώ πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις προτείνω Ελλάδα.
hliastsek Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Αυτο σιγουρα ειναι δικη σου επιλογη. Εγω προσωπικα μπηκα στην σχολη που ηθελα, στην Ελλαδα και φετος τελειωνω το μεταπτυχιακο μου. Οσο αφορα την δουλεια (μετα τον στρατο ) κοιταω εξωτερικο γιατι εδω σιγουρα ειναι δυσκολο να βρεις δουλεια πανω σε αυτο που σπουδασες και τα λεφτα δεν θα ειναι τοσο καλα.
Yuno Gasai Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Αυτο σιγουρα ειναι δικη σου επιλογη. Εγω προσωπικα μπηκα στην σχολη που ηθελα, στην Ελλαδα και φετος τελειωνω το μεταπτυχιακο μου. Οσο αφορα την δουλεια (μετα τον στρατο ) κοιταω εξωτερικο γιατι εδω σιγουρα ειναι δυσκολο να βρεις δουλεια πανω σε αυτο που σπουδασες και τα λεφτα δεν θα ειναι τοσο καλα. τι σπουδασες?
hliastsek Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 τι σπουδασες? Μηχανικος Πληροφορικης. Στο εξωτερικο θα πηγαινα αν δεν πετυχαινα τους στοχους μου και δεν μπορουσα να δωσω 2η φορα Πανελληνιες
Yuno Gasai Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Αν θες να πας σε μια πολύ καλή ως άριστη σχολή προφανώς εξωτερικό. Αν όχι, εγώ πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις προτείνω Ελλάδα. δηλαδη υπαρχουν και 'οτι ναναι σχολες' σε καλα μερη στο εξωτερικο?
hliastsek Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Φιλε μου δεν υπαρχουν οτι ναναι σχολες, ειναι αναλογα τι θελεις να σπουδασεις. Απλα οπως σου ειπα και πριν μην περιμενεις γιατι μια σχολη ειναι σε ενα καλο μερος του εξωτερικου θα ειναι καλυτερη απο μια αντιστοιχη της Ελλαδας ( ναι μπορει να εχει καλυτερες υποδομες κτλπ, αλλα μπορει απο θεμα γνωσεων να μην ειναι)
Yuno Gasai Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Φιλε μου δεν υπαρχουν οτι ναναι σχολες, ειναι αναλογα τι θελεις να σπουδασεις. Απλα οπως σου ειπα και πριν μην περιμενεις γιατι μια σχολη ειναι σε ενα καλο μερος του εξωτερικου θα ειναι καλυτερη απο μια αντιστοιχη της Ελλαδας ( ναι μπορει να εχει καλυτερες υποδομες κτλπ, αλλα μπορει απο θεμα γνωσεων να μην ειναι) πφ... παντως καλη τυχη και σε σενα ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα