TheklaFer Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπερα! Ειμαι μοντερ και δουλευω premiere-after effects ...Για τη δουλεια μου χρησιμοποιω 2 pc.Ενα για μονταζ και εναν πιο αργο για ιντερνετ και δοκιμες σε διαφορα προγραμματα-plugins. Στο αργο pc μου ειχα εγκατεστημενη τη σουίτα adobe master collection cs6 καθως και premiere, after effects, speedgrade, photoshop κτλ cc 2013...Πριν απο λιγες ημερες εκανα εγκατασταση το premiere cc 2015 σε trial εκδοση για να δοκιμασω .Δουλευε κανονικα. Επειδη ο υπολογιστης μου σερνοτανε αποφασισα να τον κανω format... Eκανα εγκατασταση τα win 7 professional ....Εκανα τα updates κανονικα, εβαλα drivers στη γραφικων, εκανα εγκατασταση το adobe flash player, quick time player, windows 7 codec pack.Δοκιμασα κα κανω εγκατασταση το premiere cc 2015 και οταν παει να φορτωσει κολαει το premiere και δεν ανοιγει.Tο εκανα εγκατασταση μια-δυο φορες ξανα τα ιδια...Μετα δοκιμασα το after effects το οποιο δουλευε κανονικα... *Δεν ειχε ληξει η δοκιμαστικη περιοδος στο premiere Μετα αποφασισα να βαλω τη σουιτα cs6 που ημουνα σιγουρος οτι δουλευε...Τελικα το premiere cs6 δεν μου δουλευε ... Για να μην κουραζω, μαλλον κατι δεν θα εχω κανει εγκατασταση μετα το φορματ ή κατι θα εχω κανει λαθος... Μηπως χρειαζεται καποιους συγκεκριμενους drivers ή codecs? Παρακαλω πολυ αν μπορει καποιος ας με βοηθησει... Ευχαριστω εκ των προτερων!!! Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2015 από TheklaFer
TheklaFer Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Aυτο το μυνημα μου βγαζει οταν παω να ανοιξω το premiere:
Luxxord09 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα Για να τρώει crash το πρόγραμμα παίζουν 2 πιθανότητες. Δεν το τραβάει το pc σου ή έχεις cache που το κάνει block. Συμβουλή δική μου. Μέχρι να γίνει stable το CC 15 που ΣΙΓΟΥΡΑ είναι οτι καλύτερο στο edit απο την adobe, βάλε Premiere Cs6 που είναι σίγουρα πράγματα και αξιόπιστο, να κάνεις την δουλειά σου. HAVE FUN EDITING!
TEOKOS Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Με τα updates των windows που έκανες έγινε εγκατάσταση το service pack; Φαντάζομαι οχι. Βάλτο και θα σου δουλέψει το premiere κατα πάσα πιθανότητα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα