Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε βρίσκω πάντως λόγο να αφήσω το 640XL για να πάω ακόμα και στο 850... Ακόμα, με το 540 το 550 μου φαίνεται "αστείο". 

Δημοσ.

Άμα ειναι κάντε update το άρθρο διότι παραπάνω ο revvok μας έδειξε ένα λινκ, όπου λένε ότι τα leaks δεν ειναι αληθινα :( Έτσι κι αλλιώς 3 νέες lumia συσκευές την ίδια μέρα ειναι παράξενο αφού η Microsoft μας λέει 6 Lumia τον χρόνο.

Δημοσ.

Έπρεπε να βάλουν έναν snapdragon 600 στο 850. Έλεος.

Εχω διαβάσει πολύ άσχημα σχόλια για οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει SD 615 οπότε καλύτερα ο σίγουρος και αξιοπρεπής SD 410. Τα άσχημα σχόλια μιλάνε για τα ίδια άσχημα που λένε και για τον SD 810 δηλαδή υπερθέρμανση και τρελό throtlling που ρίχνει κατακόρυφα τις επιδόσεις. Μακριά λοιπόν. 

Επίσης αυτοί οι επεξεργαστές με το συγκεκριμένο λειτουργικό μια χαρά θα πηγαίνουν και επίσης δεν θα ζεματάνε μετά από λίγα λεπτά χρήσης καθώς επίσης και μπαταρία με τέτοια χωρητικότητα θα τα κάνουν να πηγαίνουν πολύ πολύ μακριά. Βλέπε τα 730 και 830 που έχουν καταπληκτική αυτονομία με πολύ μικρότερο φορτίο μπαταρίας. Εγώ προσωπικά εγκρίνω την επιλογή τους. 

• Like 2
Δημοσ.

Εχω διαβάσει πολύ άσχημα σχόλια για οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει SD 615 οπότε καλύτερα ο σίγουρος και αξιοπρεπής SD 410. Τα άσχημα σχόλια μιλάνε για τα ίδια άσχημα που λένε και για τον SD 810 δηλαδή υπερθέρμανση και τρελό throtlling που ρίχνει κατακόρυφα τις επιδόσεις. Μακριά λοιπόν. 

Επίσης αυτοί οι επεξεργαστές με το συγκεκριμένο λειτουργικό μια χαρά θα πηγαίνουν και επίσης δεν θα ζεματάνε μετά από λίγα λεπτά χρήσης καθώς επίσης και μπαταρία με τέτοια χωρητικότητα θα τα κάνουν να πηγαίνουν πολύ πολύ μακριά. Βλέπε τα 730 και 830 που έχουν καταπληκτική αυτονομία με πολύ μικρότερο φορτίο μπαταρίας. Εγώ προσωπικά εγκρίνω την επιλογή τους. 

Οτι και να είναι ο 615, ο 410 μια χαρά ειναι για mid Lumia. Με τόσο ελαφρύ λειτουργικό, ο ισχυρός Επεξεργαστής ειναι πιο αχρειαστος κι από Lamborghini στα κακοτράχαλα μονοπάτια του χωριού μου. Τσάμπα κατανάλωση και τίποτα παραπάνω.

Δημοσ.

Σύμφωνα, πάντως, με αυτό, τα εν λόγω project έχουν ακυρωθεί

Ενημερωμένος σωστά... 

κάποια απο αυτά έχουν ακυρωθεί όχι όλα ;)

Εικάζεται για το Saimaa (6άρα σειρά) παρόλο που το 640 ακόμα είναι φρέσκο... 

Εκεί που έπεσε και πέφτει ΑΚΟΜΑ κράξιμο είναι στο 850 το οποίο εν σχέση με τον προκάτοχό του δεν φέρει σχεδόν καμία αναβάθμιση ουτε κάν στην ανάλυση...

Βεβαια όλα αυτά ήταν under dev (και τα specs) οπότε δεν αξίζει να τους δίνουμε σημασία μιας και τα 10άρια και η νέα στρατηγική της MS με τον μέγιστο αριθμό συσκευών ανα έτος, έχει αλλάξει/αναθεωρήσει όλα τα σχέδια... 

no idea, αλλά από ότι φαίνεται θα πάνε κατευθείαν σε 950...

ΓΟΥΑΗ?!

@THReSH @Tragic!

2 εκδοχές που κυκλοφορούν γιατί πήγαν σε 950 απο 940 είναι:

1. Η τρέχουσα x40 γεννεά ναι μεν είναι νεα αλλά κυκλοφόρησε ως 10ready και θέλουν ένα νέο Series Numbering για τις out-of-the-box 10

2. Για τον ίδιο λόγο που "πήδηξαν" τα 9 και πήγαν στα 10, I know-I know stupid... but plausible also...

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Δε νομιζω ότι υπάρχει μέλος του forum που να μην γνωρίζει ότι έχεις το 635 :)

Εγω δεν το ηξερα... :P

Δημοσ.

Το 850 δεν έχει μεγάλες διαφορές από το 830. Πάντως μου φαίνεται ωραίο το 550. Το βλέπω Ελλάδα 100€-120€ maximum τιμή. Το βλέπω να το αντικαταστήσω με το 635 που έχω.

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βάζουν οπτικά μέρη Zeiss σε low-end smartphone

γιατι αδερφακι δεν θα ειναι μετα low end με zeiss..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...