Johnboy21 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Γεια σας παιδια θα ηθελα να μου πειτε κανενα free προγραμμα ωστε να καθαρισω τον υπολογιστη μου εχω το ccleaner αλλα νομιζω πως δεν κανει και οσα θελω . Σας ευχαριστω
markoskerass Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Malwarebytes (δεν είναι full free αλλά εχει αρκετα features στην free εκδοση) AdwCleaner έχεις δοκιμάσει;
Johnboy21 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Τι καθαρισμα εννοεις κ δεν το κανει το cc εννοω κατι που να συμπληρωνει το ccleaner για να γινετε καλυτερη δουλεια Malwarebytes (δεν είναι full free αλλά εχει αρκετα features στην free εκδοση) AdwCleaner έχεις δοκιμάσει; οχι φιλε μου δεν το εχω δοκιμασει ??? θα το δω και θα σου πω
bilya Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Βασικα η ερωτηση ειναιβγιατι θεωρείς οτι το cc δεν κανει δουλεια τα αλλα που πρεοεινει ο φιλος ειναι για ιους άσχετο με το cc
johnniebgood Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Ελπίζω η φωτό να μην ενοχλεί, την βρήκα με αναζήτηση...
vaggospat13 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 αναλογα τι θες Για καθαρισμο αχρηστων αρχειων το ccleaner μια χαρα δουλεια κάνει και εχει και πολλές επιλογες. Για να κοψεις προγραματα απο το να ξεκκινανε όταν ξεκιναει ο υπολογιστής παλι ccleaner Για καθαρισμο registry μη χρησιμοποιήσεις τπτ καθως δεν κερδιζεις τπτ. Για καθαρισμο απο warm spy ware κτλ δοκιμασε Malwarebyte και superantispyware 1
Johnboy21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 αναλογα τι θες Για καθαρισμο αχρηστων αρχειων το ccleaner μια χαρα δουλεια κάνει και εχει και πολλές επιλογες. Για να κοψεις προγραματα απο το να ξεκκινανε όταν ξεκιναει ο υπολογιστής παλι ccleaner Για καθαρισμο registry μη χρησιμοποιήσεις τπτ καθως δεν κερδιζεις τπτ. Για καθαρισμο απο warm spy ware κτλ δοκιμασε Malwarebyte και superantispywa ΜΙα χαρα σε ευχαριστω
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Ελπίζω η φωτό να μην ενοχλεί, την βρήκα με αναζήτηση... + 1 στον φίλο απο πάνω Ένα πολύ καλό πρόγραμμα που μου έχει λύσει τα χέριαAdvanced SystemCare 8 , καθαρίζει τον υπολογιστή απο άχρηστα πράγματα (άδειους φακέλους, διεγραμμένα αρχεία κλπ) Θέλει όμως ιδιαίτερη προσοχή στο τι διαγράφετε γιατι εαν δεν ξέρεις.. μπορεί να σου προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα