Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα επειδη δεν μπορω να βρω ξεκαθαρη απαντηση ψαχνοντας στο google:

Εχει ανοιξει κανεις λογαριασμο σε κυπριακη τραπεζα προσφατα χωρις να ειναι κατοικος Κυπρου;
Αν ναι, ποια η διαδικασια;

Δηλαδη μπορει να επισκεφτει ενα τραπεζικο καταστημα εκει με τα απαραιτητα δικαιολογητικα και να αποκτησει αυθημερον εναν λογαριασμο;

Θα τηλεφωνησω μεν απο Δευτερα αλλα δεν περιμενω πολλα γιατι ψαχνοντας τα επισημα τραπεζικα site λενε γενικα κι αοριστα οτι η τραπεζα εχει δικαιωμα να απορριψει την αιτηση...

Κανενας που να γνωριζει απο προσφατη εμπειρια;

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Εξαρτάται από το τι ποσό διαθέτεις. Από εκεί και πέρα όχι δεν μπορείς να έρθεις έτσι αυθαίρετα και να ανοίξεις έναν λογαριασμό γιατί σου κάπνισε έτσι ένα πρωινό. Θα πρέπει να έχεις χαρτιά εργοδότη/ επιχείρηση στην Κύπρο καθώς και Κυπριακή διεύθυνση καθώς και κίτρινο χαρτί αλλοδαπού το οποίο συνδέεται με τα παραπάνω για να το αποκτήσεις.

Εγώ μέχρι πρόσφατα δεν μπορούσα να έχω λογαριασμό εκτός από απλό ταμιευτηρίου για καταβολή μισθού από την εργοδοσία/ασφάλεια μου ή/και εξαργύρωση επιταγών ημέρας. Τώρα που έχω κλείσει τρία χρόνια παραμονής εδώ και εφόσον έχω ήδη αποδειχτεί "αξιόπιστος" μου άνοιξαν και έναν κανονικό πλέον που μπορώ να χρησιμοποιώ και την κάρτα μου στα ΑΤΜ (προηγουμένως έπρεπε να πηγαίνω μέσα στα ταμεία για απλή ανάληψη).

Δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου όμως και φυσικά καλό θα είναι να ρωτήσεις γιατί προφανώς και διαφέρει περίπτωση σε περίπτωση. Ετσι όπως τα λες όμως και έτσι όπως τα καταλαβαίνω...όχι...δεν θα δεχτούν την αίτηση σου.  

Δημοσ.

Γενικα και αοριστα πρεπει να τα γραψουν...τεσπα η κυπρος παραμενει ενα οφφσηορε νησι και εχει ενα σωρο συναιτεριστικες εως ρωσσικες τραπεζες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...