deathpao7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Γεια σας παιδιά.Είπα να βάλω και εγώ ένα cd-reader στο pc μου γιατί από όταν το πήρα δεν είχε και ανακάλυψα ότι δεν έχει η μητρική μου την υποδοχή για να συνδέσω το πλατύ εξάρτημα που συνδέεται στο cd-reader.Γίνεται με κάποιο τρόπο να βάλω τέτοια υποδοχή ή πρέπει να αλλάξω μητρική?(η μητρική μου είναι η GA-H81M-DS2
EimaiMiaXara Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 θες να βγαλεις μια φωτο ?το συστημα σου? ποσους σκληρους εχεις απανω?sata δεν ειναι το cd readeR?
WalkerSW Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Θεωρείς ότι είναι λογικότερο να αλλάξεις μητρική από το να σγορασεις ένα καινουργιο sata DVD drive με 15€? θες να βγαλεις μια φωτο ?το συστημα σου? ποσους σκληρους εχεις απανω?sata δεν ειναι το cd readeR? Πλατύ εξάρτημα λέει οποτε γι pata μιλάμε! 1
EimaiMiaXara Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 το καταλαβα αλλα απο οτι ειδα στο σιτε εχει μονο σατα !η μητρικη τ Θεωρείς ότι είναι λογικότερο να αλλάξεις μητρική από το να σγορασεις ένα καινουργιο sata DVD drive με 15€?Πλατύ εξάρτημα λέει οποτε γι pata μιλάμε!
NikosKallithea Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Αν εννοεις το παρακάτω δεν υπαρχει πλεον καταργήθηκε, πηγαινε παρε ενα σύγχρονο cdreader http://www.skroutz.gr/s/3544991/Samsung-SH-224DB.html?from=subcats
deathpao7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 έχετε να μου προτείνετε κάτι κάλο και οικονομικό?
MSSB Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Το ποιο φθηνό και με εγγύηση. Πάνε σε ένα μαγαζί εκεί κοντά σου, ρώτα πόσο έχει το ποιο φθηνό, ρώτα πόσα χρόνια εγγύηση θα σου δώσει. Πάνω από 15-20€ μην δώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα