Προς το περιεχόμενο

Σεξ και χρήματα   

270 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Έχετε πληρώσει για σεξ;

• Ναι
      87
    • Όχι
      183

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν κατάλαβες τι λέω, ΚΑΙ οι γυναίκες θα ήθελαν να κάνουν σεξ με άλλους άντρες ακόμα και να είναι τρελές με τους άντρες τους. Η διαφορά είναι πως δεν το ρίχνουν στη φύση, να λένε "έχω προγραμματιστεί έτσι και τέλος" αλλά κρατιούνται γιατί συγκριτικά έχουν καλύτερο αυτοέλεγχο (λόγω κοινωνίας και ανατροφής ίσως). απλά δεν λένε τίποτα.

Δεν έχει διαχωρισμό φύλων αυτό που λες, είναι στον κάθε άνθρωπο πως ελέγχει αυτές τις "ορμες" ή "επιθυμίες" ή όπως θέλεις πέστο (βασιλικού με Grana Pandano το pesto;) Δεν είναι συνδεδεμένο τίποτα στη γυναικεία φύση με διαφορετικό τρόπο από την αντρική.

'Οσο για πριν που λες οτι μια γυναικα εχει μόνο 2-3 φαντασιωσεις την 20ετία και μόνο με άτομα που γνωρίζει, οι φίλες σου μάλλον σε ντρέπονται για να σου πουν την αλήθεια.

fixed

Και απαντώντας στην τελευταία παράγραφο, ναι πολύ περισσότερες φαντασιώσεις.

Σε σημείο που σε τραβολογάνε στο σινεμά να δεις το Fountain γιατί γουστάρουν τον Hugh Jackman.

Βγες από το σπίτι φίλτατε, βγάλε τις παρωπίδες και κάνε μερικές σχέσεις. Θα δεις το χάος, και μετά πες ότι δεν έχουμε δίκιο οι άλλοι εδώ μέσα.

• Απαντ. 400
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1 χαρά κερατώνουν και τα 2 φύλλα.Με την διαφορά ότι ή γυναίκα θα φροντίσει πιο αποτελεσματικά να μην το καταλάβει ο άλλος και θα έχει λιγότερες πιθανότητες να μαθευτεί.

• Like 2
Δημοσ.

γυναίκα παντρεμένη είναι 

1 χαρά κερατώνουν και τα 2 φύλλα.Με την διαφορά ότι ή γυναίκα θα φροντίσει πιο αποτελεσματικά να μην το καταλάβει ο άλλος και θα έχει λιγότερες πιθανότητες να μαθευτεί.

αχ μου θύμησες τα νιάτα μου...στο νηπιαγωγείο που ζητούσα από όλα τα αγόρια να τα φτιάξουμε 

• Like 2
Δημοσ.

:shock: έβγαλες το κερατόμετρο;;;έχεις και στατιστικές αναλύσεις;

γυναίκα παντρεμένη είναι 

αχ μου θύμησες τα νιάτα μου...στο νηπιαγωγείο που ζητούσα από όλα τα αγόρια να τα φτιάξουμε 

Κοίτα, είσαι 99 ετών ( :-D). Στην εποχή σου, κέρατο ήταν να σου ακουμπίσει το χέρι κάποιος. Πλέον από το 1970 και μετά τα πράγματα έχουν προχωρίσει. 

Άστο. Χτύπα το υπνωτικό, τσάγια, χαμομίλια, τα φάρματα για την άνοια.

Άσε τους νέους.....

Τα θύματα (άνδρες) αν και συνεχίζουν να υπάρχουν, αρχίζουν και λιγοστεύουν. Οι "κακές συναναστροφές" (όπως μερικοί απο εμάς εδώ) προσπαθούμε  να ξυπνήσουμε και τους τελευταίους.

Δημοσ.

Κοίτα, είσαι 99 ετών ( :-D). Στην εποχή σου, κέρατο ήταν να σου ακουμπίσει το χέρι κάποιος. Πλέον από το 1970 και μετά τα πράγματα έχουν προχωρίσει. 

Άστο. Χτύπα το υπνωτικό, τσάγια, χαμομίλια, τα φάρματα για την άνοια.

Άσε τους νέους.....

σα δεν ντρέπομαι η κωλόγρια μιλάω και εκφέρω άποψη ... ή μάλλον σαν δεν ντρέπομαι γυναίκα πράγμα ανακατεύομαι στα μαμησάκια σας! Ντροπή, αίσχος και όνειδος μαζί, πάω να αυτομαστιγωθώ 

περιμένω να δω τον ΑΝΤΡΑ που θα πει το θεϊκό "η γυναίκα είναι απλά μια τρύπα και τίποτα άλλο" και ας πεθάνω στα 99 και 8μηνών μου 

Δημοσ.

σα δεν ντρέπομαι η κωλόγρια μιλάω και εκφέρω άποψη ... ή μάλλον σαν δεν ντρέπομαι γυναίκα πράγμα ανακατεύομαι στα μαμησάκια σας! Ντροπή, αίσχος και όνειδος μαζί, πάω να αυτομαστιγωθώ 

Εσύ έχεις δηλώσεις γενέθλια το 1916. Αν είχες δηλώσει το 1996 ή πιο πριν, φυσικά και θα σε πέρναμε στα σοβαρά.

Είμαστε πολιτισμένοι εδώ μέσα. Θα σε καλούσαμε και για καφέ, δείπνο, ποτά.

Αλλά που πας 99 ετών στα αγκάθια;

Δημοσ.

Εσύ έχεις δηλώσεις γενέθλια το 1916. Αν είχες δηλώσει το 1996 ή πιο πριν, φυσικά και θα σε πέρναμε στα σοβαρά.

Είμαστε πολιτισμένοι εδώ μέσα. Θα σε καλούσαμε και για καφέ, δείπνο, ποτά.

Αλλά που πας 99 ετών στα αγκάθια;

αν θες διαπροσωπική κουβέντα, στείλε pm γιατί βγαίνεις offtopic και ο TS εκνευρίζεται 

ps και τι αγκάθια ε;;;σκέτα ... κοντάρια !!! 

Δημοσ.

γυναίκα παντρεμένη είναι 

Ότι να'ναι απάντηση.Τι σημαίνει αυτό που εγραψες?

Διαφωνείς με το ποστ μου?Αφού είστε καλύτεροι ηθοποιοί από τους άντρες.Και πιο ετοιμόλογες.

Δημοσ.

Ότι να'ναι απάντηση.Τι σημαίνει αυτό που εγραψες?

Διαφωνείς με το ποστ μου?Αφού είστε καλύτεροι ηθοποιοί από τους άντρες.Και πιο ετοιμόλογες.

είπα ότι διαφωνώ??, είπα ότι στάθηκε αφορμή να θυμηθώ τα νιάτα μου στο νηπιαγωγείο που δεν έκρυβα τις πολυγαμικές μου σχέσεις. 

άσε ναι το γυναικείο φύλο είναι ο οχετός, η ύβρις των φύλων. όλα τα κακά σε ένα. εξαιρείται η μάνα, άγιο θήλυ ...  

Δημοσ.

Συναισθήματα και μαλακίες εν έτη 2015 και πάμε για 16....

Πανάκριβες ψευδαισθήσεις....

Οικονομικότατη visita που λέμε της κάνεις ότι θες σου κάνει ότι θές (ακόμη και την τρυφερή κοπέλα σου αν δεν προτιμάς τα άγρια πράματα) και τελειώνετε σαν φίλοι και άντε γειά.

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Μπορεί εσύ να μην γουστάρεις το συναίσθημα στο σεξ ή να μην πιστεύεις οτι υπάρχει, οκ. Η γνώμη οτι η "οικονομικότατη" visita και γενικά η οποιαδήποτε πόρνη/visita θα σου δώσει συναίσθημα σαν την κοπέλα σου είναι αυθαίρετη. Μπορεί να συμβεί σε κάποιες αλλά οχι με όλες, το ίδιο ισχύει και για μια κανονική σχέση, μπορεί η κοπέλα να μην σου έδωσε αυτό που ήθελες. Μην γενικεύουμε τόσο.

Όχι θα κάθεσαι να ασχολείσαι με το κάθε τσουλάκι που την είδε κάπως και νομίζει ότι επειδή έχει γυναικεία γενετικά όργανα μπορεί να κάνει ότι θέλει.

Τι μπορεί να κάνει όποια έχει γυναικεία γενετικά όργανα; Γελοία ισοπεδωτική και άκυρη άποψη αυτή

Μπορεί να υπάρχει άνδρας που να γουστάρει να ασχολείται με το τσουλάκι παρά με την visita.

Δημοσ.

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Μπορεί εσύ να μην γουστάρεις το συναίσθημα στο σεξ ή να μην πιστεύεις οτι υπάρχει, οκ. Η γνώμη οτι η "οικονομικότατη" visita και γενικά η οποιαδήποτε πόρνη/visita θα σου δώσει συναίσθημα σαν την κοπέλα σου είναι αυθαίρετη. Μπορεί να συμβεί σε κάποιες αλλά οχι με όλες, το ίδιο ισχύει και για μια κανονική σχέση, μπορεί η κοπέλα να μην σου έδωσε αυτό που ήθελες. Μην γενικεύουμε τόσο.

Τι μπορεί να κάνει όποια έχει γυναικεία γενετικά όργανα; Γελοία και άκυρη άποψη αυτή.

Μπορεί να υπάρχει άνδρας που να γουστάρει να ασχολείται με το τσουλάκι παρά με την visita.

ρε παιδιά, ο peleus17 έχει κάνει σχετικό τοπικ που μας αναφέρει ότι έχει ερωτευτεί την γυναίκα που εκδίδονταν επ'αμοιβής, 

άραγε τι να απέγινε αυτός ο έρως;;;;; :unsure:

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδιά, ο peleus17 έχει κάνει σχετικό τοπικ που μας αναφέρει ότι έχει ερωτευτεί την γυναίκα που εκδίδονταν επ'αμοιβής, 

άραγε τι να απέγινε αυτός ο έρως;;;;; :unsure:

Δεν θυμάμαι τέτοιο thread. Πάντως αυτό συμβαίνει στην συντριπτική πλειοψηφία των ατόμων που θα κάνουν την "πρώτη τους φορά" με πόρνη.

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι τέτοιο thread. Πάντως αυτό συμβαίνει στην συντριπτική πλειοψηφία των ατόμων που θα κάνουν την "πρώτη τους φορά" με πόρνη.

άρα το να απογυμνώνουμε τελείως τα συναισθήματα από το ανδρικό φύλο, είναι λίγο άτοπο 

και γενικά το να μιλάμε απόλυτα για το ένα ή το άλλο φύλο, από εμπειρία, από έρευνα και από οτιδήποτε άλλο είναι λίγο βλακώδες. Δεν μπορείς να βάλεις ταμπέλα σε ένα φύλο γνωρίζοντας μόνο κάποια "δείγματα" 

• Like 2
Δημοσ.

Τι μπορεί να κάνει όποια έχει γυναικεία γενετικά όργανα; Γελοία ισοπεδωτική και άκυρη άποψη αυτή

Το χοντραίνεις φίλε. Είπαμε να κάνουμε μία συζήτηση, και εσύ την ρίχνεις στην λάσπη, θα φάμε λογοκρισία.

Οι mods καραδοκούν.

Λίγο σεβασμός δεν βλάπτει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...