aouaas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 το ασυρματο στο 2ο router δεν το εχω ανοιχτο. και απ'το 1ο router κλειστο ειναι τωρα. τα router τα εχω συνδεδεμενα με καλωδιο. τα ιδια.
aouaas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 μπορω να ανεβασω φωτογραφιες εδω απ'ευθειας απ'τον υπολογιστη; γιατι οταν παταω να εισαγω φωτογραφια μου ζηταει url.
kostasbm Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 πηγαινε περισσοτερες επιλογες απαντησης και κανε επισυναψη του αρχειου η φωτο κοιτα την ip στα 2 ρουτερ μηπως ειναι ιδια.......αν ναι βαλε μια με το χερι αν το πρωτο παιρνει 0.1 στο αλλο βαλε 1.1 βγαλε και στα 2 το wifi εκτος και κοιτα βλεπεις dns server στο δευτερο και τι νουμερο βαζει
aouaas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 αυτες ειναι φωτογραφιες απο το μενου του 2ου router μετα απο επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. εννοειται εχω αλλαξει την ip του 2ου router, ο dhcp server στο 2ο router ειναι απενεργοποιημενος, και το ασυρματο το εχω απενεργοποιημενο και στα 2 router. το λαπτοπ μου παιρνει κανονικα ip(και dns του οτε δλδ 195.170.0.1) απο τον dhcp server του 1ου router.
tsakonas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 το 1ο router(που ειναι και modem) δουλευει κανονικα και με καλωδιο και ασυρματα. δεν εχει θυρα wan. το 2ο router εχει θυρα wan. οι δοκιμες που εχω κανει μεχρι στιγμης με καλωδιο ειναι οι εξης: 1)στο 1ο router βαζω καλωδιο ethernet στην 1η θυρα lan, το οποιο καλωδιο πηγαινει στην 1η θυρα lan του 2ου router, και συνδεω το λαπτοπ μου στη 2η θυρα lan του 2ου router. εχω ενεργοποιημενο dhcp server μονο στο 1ο router(modem). το αποτελεσμα ειναι το λαπτοπ να παιρνει κανονικα ip απο τον dhcp server του 1ου router, αλλα δεν εχει internet. 2)στο 1ο router βαζω καλωδιο ethernet στην 1η θυρα lan, το οποιο καλωδιο πηγαινει στην θυρα wan του 2ου router, και συνδεω το λαπτοπ μου στη 1η θυρα lan του 2ου router. οι ρυθμισεις wan στο 2ο router ειναι να παιρνει dynamic ip(και οχι static). εχω ενεργοποιημενο dhcp server μονο στο 1ο router(modem). το αποτελεσμα ειναι το ιδιο, δλδ το λαπτοπ να παιρνει κανονικα ip απο τον dhcp server του 1ου router, αλλα δεν εχει internet. το οτι το λαπτοπ παιρνει κανονικα ip(και dns) σημαινει οτι οι συνδεσεις γινονται κανονικα, σωστα; γιατι δεν εχω internet; To 2 ειναι ακυρο. Απο οτι υποψιαζομαι, ειναι DNS θεμα. Βαλε χειροκινητες IP και δωσε gateway to ρουτερ το 1ο, του ΟΤΕ που εχει ιντερνετ, οπως και DNS το ρουτερ του ΟΤΕ, δε βαζουμε σχεδον ποτε στα clients external DNS. επισης , δωσε στην γραμμη εντολων ipconfig /all κα γραψε εδω τι λεει οταν ειναι στο αυτοματο. Απενεργοποιησε το DHCP στο DLINK ειναι ενεργοποιημενο..
aouaas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 ενταξει εχω internet τωρα. η λυση ηταν τελικα να βαλω χειροκινητα σαν gateway την ip απο το 1ο router. το περιεργο ειναι οτι οταν επαιρνε ip απο τον dhcp server του 1ου router, σαν gateway επαιρνε την ip του 1ου router. με αλλα λογια με αυτοματες ρυθμισεις δεν δουλευε ενω με χειροκινητες ρυθμισεις δουλεψε. ανοιξα και το ασυρματο και φαινεται να λειτουργει κανονικα. ευχαριστω tsakonas και ολους οσους βοηθησατε. μπορω να αλλαξω τον τιτλο του θεματος αυτου σε solved;
kostasbm Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 λυσεις υπαρχουν για ολα τα θεματα απλα θελει λιγο υπομονη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα