selianx Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Αυτό το καιρό είμαι σε αναζήτηση headphone/headset, η χρήση του θα είναι κυρίως gaming (CS:GO, Dota 2), skype, λίγο μουσική και λίγο ταινίες.Θέλω η σύνδεση στον υπολογιστή να γίνετε μέσω USB, διότι μ'αρέσει η ευελιξία στο θέμα ποιος ήχος θα βγαίνει από που, πχ αν θέλω να παίζω και να μιλάω, και να παίζει και μουσική προτιμώ η μουσική από τα ηχεία ενώ τα υπόλοιπα στα ακουστικά. Φαντάζομαι πως αυτό θα γίνετε και με αγορά κάποιας USB soundcard, οπότε σας παρακαλώ αν η πρόταση σας είναι σε 3.5mm jacks, να μου προτείνετε και μια τέτοια κάρτα, στο budget μέσα.Το μικρόφωνο είναι προαιρετικό, καθώς βολεύομαι και με της webcam, αλλά αν πρόκειται για headset, θέλω να είναι flexible.Το budget είναι στα 100 ευρώ, +-10, αγορές μόνο από Ελλάδα.Έχω δοκιμάσει, από gaming μεριά μόνο τα Siberia V2 και ήμουν ικανοποιημένος.Αυτά που έχω κοιτάξει είναι : Siberia V2 Dota 2 edition, στα 90 με USB. HyperX Cloud II στα 100 με USB (με τρομάζουν κάτι reviews για crackling/popping ήχους, που γίνονται λόγω του USB dongle. Ναι μεν το αναγνωρίζει και τα αντικαθιστεί η Kingston, αλλά φοβάμαι την αγορά 100 ευρώ ακουστικών και να τρέχεις για RMA out of the box. Audiotechnica ATH-M40X στα 90, θα χρειαστεί και μια USB soundcard. Siberia V3 στα 87, θα χρειαστεί και μια USB soundcard.Τι να προτιμήσω; Τι έχετε να προτείνετε;Ευχαριστώ για το χρόνο σας!
kougi Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Εχω δοκιμασει αυτα σε φιλο και τα ερωτευτηκα http://www.skroutz.gr/s/426695/AKG-K-271-MK-II.html Βεβαια να ξερεις οτι δεν θα ακους τιποτα απο εξωτερικους ηχους οταν τα φορας ακομα και αν σου φωναζουν στα 2 μετρα.
ShadowSora94 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 M40X εύκολα το καλύτερό σε ότι αφορά ήχο αλλά καί ποιότητα κατασκευής από αυτά πού έγραψες, και για dac κοίταξε απο ebay ΑΝ έχεις έστω 5 ευρώ υπόλοιπο σε paypal για pcm2704 usb dac, παίζουν στα 4-5 ευρώ, θα εκπλαγείς από τήν ποιότητα. Αν δεν μπορείς να πάρεις απο έξω κοιτά σε creative sound blaster usb, δέν έχω προσωπική γνώμη αλλά πρέπει να είναι η καλύτερη budget σχετικά λύση από Ελλάδα. Εdit: Τώρα είδα το μόνο απο Ελλάδα, θα σου πρότεινα να βρείς λίγα παραπάνω ωστε να πάρεις τα M40X μαζί με το usb dac.
selianx Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Ευχαριστώ και τους δυο για τις προτάσεις, όσο για τα AKG, ωραία, αλλά αν ήταν να πάω σε τέτοιο ακουστικό, δηλαδή headphone κλειστού τύπου θα προτιμούσα το M40X, λόγω φορητότητας και συχνών ταξιδιών μου, μιας και τα θεωρώ πιο όμορφα/μικρά στο κεφάλι, λόγω της διαφορετικής στέκας.Το θέμα μου είναι πως καθώς η κύρια χρήση τους προορίζεται για gaming, το θέμα ανοιχτού vs κλειστού τύπου θα με επηρεάσει; Πολλοί λένε ότι η διαφορά στα soundstage που προσφέρουν τα δυο τους, είναι μεγάλη, και ότι για gaming (CS:GO) όπου ο προσδιορισμός της κατεύθυνσης του ήχου είναι σημαντικός, το ανοιχτού τύπου soundstage είναι μονόδρομος.Βέβαια από την άλλη τόσο καιρό είμαι με ακουστικά φθηνά (Microsoft LX-3000), και δεν νομίζω έχω θέμα, ειδικά που η αναβάθμιση από μόνη της σε όποια καλά ακουστικά θα "λάμψει". Μήπως κάποιο παλικάρι πήγε από κλειστού τύπου σε ανοιχτού και μπορεί να σχολιάσει πάνω στην αλλαγή αυτή;
Silverage Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Ε εντάξει, δεν νομιζω οτι είσαι επαγγελματίας για να σε επηρεάσει αυτό. Ειδικά αφού τώρα είσαι με μουφοακουστικά. Εγώ έχω τα AKG K550 http://www.skroutz.gr/s/423110/AKG-K550.html και είναι χαόδης η διαφορά απο κάτι senheiser του 50αρικου που είχα πριν.
StigmaX Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Έχω τα cloud 2 κανένα 4μηνο τώρα. Πολύ ευχαριστημένος. Δεν έχουν παρουσιάσει το παραμικρό, ο ήχος είναι καλός, η ποιότητα κατασκευής εξαιρετική και ένα μικρό +1 ότι δουλεύει και σαν hands free.
selianx Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μμμ, και με αναζήτηση σε ξένα φόρουμ και μη, είναι δυο στρατόπεδα.Decent headphones + mic (που υπάρχει στην περίπτωση μου), ή Cloud I/II (τα υπόλοιπα gaming headsets που προτίνονται από τους περισσότερους είναι υψηλών budgets). Πολύ hype από πολλούς τα Kingstons. Δεν πιστεύω και εγώ τόσο ότι θα με επηρεάσει το soundstage, απλά βλέπω πολλούς να αναφέρουν ότι στην περίπτωση που κοιτάξει κανείς για headphones, να κοιτάξει το soundstage να είναι μεγάλο.Αυτά τα AKG-K550 έρωτας... πολλά τα λεφτά όμως.Είμαι μεταξύ Cloud II, ATH-M40X, κάποιος που να έχει χρησιμοποιήσει και τα δυο και να μπορεί να εκφέρει γνώμη;Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας και πάλι.
ShadowSora94 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μμμ, και με αναζήτηση σε ξένα φόρουμ και μη, είναι δυο στρατόπεδα. Decent headphones + mic (που υπάρχει στην περίπτωση μου), ή Cloud I/II (τα υπόλοιπα gaming headsets που προτίνονται από τους περισσότερους είναι υψηλών budgets). Πολύ hype από πολλούς τα Kingstons. Δεν πιστεύω και εγώ τόσο ότι θα με επηρεάσει το soundstage, απλά βλέπω πολλούς να αναφέρουν ότι στην περίπτωση που κοιτάξει κανείς για headphones, να κοιτάξει το soundstage να είναι μεγάλο. Αυτά τα AKG-K550 έρωτας... πολλά τα λεφτά όμως. Είμαι μεταξύ Cloud II, ATH-M40X, κάποιος που να έχει χρησιμοποιήσει και τα δυο και να μπορεί να εκφέρει γνώμη; Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας και πάλι. Τα Cloud της Kingston είναι rebranded Takstar PRO-80, συνήθως τα βρίσκεις αρκέτα κάτω απο τα Kingston άξιζουν βέβαια και στην αυξημένη rebrand τίμη καθώς τα original PRO-80 δεν έχουν mic. Μικρές οι διαφορές σε αυτά που κατέληξες οπότε πάρε αυτό που σε βολεύει παραπάνω, τα Cloud έχουν mic και soundcard αλλά δεν είναι στο ίδιο επίπεδο ποιότητας κατασκευής όσο τα M40X, δεν λέω ότι τα Cloud είναι κακής ποιότητας, σε καμία περίπτωση, απλά τα M40X είναι ένα μικρό κλικ πιο πάνω. Edit: Εδώ ενα review των Takstar pro80: Η μόνη διαφορά είναι η προσθήκη του mic στα cloud 2, οπότε είναι απόλυτα accurate το review και είναι από audiophile. Γενικά ο τυπάς κάνει καλά reviews.
Red_Devil_Rises Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 αν κρίνω απο τα δικά μου (Μ30Χ) τα οποία είναι εκπληκτικά σε μουσική (onboard) και σε ποιότητα κατασκευής και + απο αυτά που διαβάζω μην το σκέφτεσαι καν.... βουρ για τα ATH M40X 1
selianx Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Ωραία παιδιά, αυτή τη στιγμή, και με όσα διαβάζω είμαι 80% για τα ATH-M40X, 20% για τα Clouds.Μια ερώτηση ως προς soundcard, και κυρίως έχει να κάνει ως προς USB vs PCI/PCIE.Αν πάρω PCI/E, θα δουλεύει παράλληλα με την onboard ή αναγκαστικά θα διαλέξω μια από τις δυο; Θα μπορώ να δουλεύω τα ηχεία από την onboard, τα ακουστικά από την PCI/E, και θα μπορώ να τα ελέγχω ως προς το ποια συσκευή θα χρησιμοποιείται ανά πρόγραμμα; πχ. να έχω τα ηχεία να παίζουν τα πάντα και στα ακουστικά να βάλω να ακούγεται μόνο το σκαιπ κλπ, αν κάποιος διαθέτει κάρτα dedicated, τη δουλεύει παράλληλα με την onboard (ξεχωριστή συσκευή σε κάθε κάρτα) και μπορεί να το τεστάρει για μένα, θα του ήμουν ευγνώμων.Οι λόγοι που θα προτιμούσα PCI/E κάρτα αντι για USB είναι διότι με μια γρήγορα ματιά, είναι φθηνότερες ως προς την ποιότητα τους (αν δε κάνω λάθος), και με φοβίζει το USB διότι σε ένα απότομο τράβηγμα των ακουστικών ίσως να φύγει και κανά USB μαζί κομμάτια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα