gtaddict Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα στην παρέα. Ο υπολογιστής μου μου εμφανίζει το εξής θέμα. Καμία φορά όταν εκκινει, βγάζει bsod με το μήνυμα your pc needs to be repaired. Το πληκτρολόγιο δεν παίρνει ρεύμα τότε. Η λύση που βρήκα είναι να τον από συνδέω από το ρεύμα, και αφού φύγει ότι ρεύμα έχει η μητρική (σβησουν λαμπακια, περίπου 10δευτερα), εκκινω, και όλα κομπλέ. Το έχετε ξαναδεί? Setup GA-Z97P-D3 i5-4690k [email protected] Furyx 8gb @2000mhz oc 1866 Ssd Samsung 850 evo Asus r9 290x Psu corsair 750w
kougi Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Reset bios θα εκανα, ειτε με cmos jumper ειτε με αφαιρεση της μπαταριας της μητρικης. Οταν σου βγαζει το μηνυμα τι εννοεις τον αποσυνδεεις απο το ρευμα? Κλεινεις το τροφοδοτικο απο πισω? Ουτε απο το κουμπι εκκινησης δεν κλεινει αν το κρατησεις πατημενο?
gtaddict Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Έχω δοκιμάσει με reset.. Ναι κλείνω το κουμπί. Κλείνει από μπροστά, αλλά και 10 προσπάθειες να κάνω, δε θα κάνει εκκίνηση. Μόνο αν αποσυνδεθεί από ρεύμα
La_MoRt Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Τσέκαρε το τροφοδοτικό σου αν μπορείς και σε άλλο μηχάνημα να δεις αν κάνει τα ίδια. Επίσης δύσκολο μου φαίνεται αλλά για ρίξε μια ματιά στους πυκνωτές της μητρικής μήπως είναι κανένας σκασμένος ή έχει βγάλει υγρά.
gtaddict Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Θα τα κοιτάξω όταν μπορέσω, να ενημερώσω, να μαθαίνουμε κιόλας. Απλά το μηχάνημα είναι 10 ημερών, άρα λογικά μόνο αν είναι ελαττωματικο κάποιο κομμάτι.
gtaddict Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Follow up. To πρόβλημα λύθηκε. Ήταν μία επιλογή στη μητρική που λεγόταν ultra fast boot η οποία δεν εκκινεί όλες τις συσκευές κατά την εκκίνηση. Ε. κάποια από αυτές που δεν ξεκινούσαν, δεν άφηνε τον υπολογιστή να bootάρει. Το απενεργοποίησα και όλα κομπλέ. Ευχαριστώ πολύ την παρέα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα