Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά. Θέλω να εκδώσω μία κάρτα για την έχω για αγορές από ίντερνετ (τώρα από Ελλάδα μόνο, στο μέλλον όταν....και από έξω). Ποια κάρτα και από ποια τράπεζα να βγάλω? Τι χρεώσεις ισχύουν? Συμφέρει να έχεις προπληρωμένη ή χρεωστική? Περιμένω απαντήσεις γιατί είμαι λίγο μπερδεμένος  B)

Δημοσ.

Προς τι το μπέρδεμα;

Με τη χρεωστική ,συνδέεις το λογαριασμό σου με τη κάρτα,και μπορείς να πραγματοποιήσεις αγορές μέχρι το ποσό που υπάρχει λογιστικά διαθέσιμο.Βάζεις λεφτά στο λογαριασμό,συνεχίζεις να αγοράζεις.

Με την προπληρωμένη,πραγματοποιείς αγορές μέχρι το ποσό που υπάρχει λογιστικά διαθέσιμο στη κάρτα.

Δε συνδέεται απαραίτητα με λογαριασμό,αλλά κάθε κατάθεση για "επαναφόρτωση"κοστίζει κανά ευρουλάκι για έξοδα συνουσιαστικά.

Τώρα από ποια τράπεζα...έχεις να επιλέξεις.. 4 μείναν.

Μπες στο σάιτ της κάθε μίας,και δες,αν και δεν νομίζω να υπάρχει διαφορά στις χρεώσεις των προπληρωμένων.

Για τις χρεωστικές,όλες ίδιες είναι.

Διάλεξε αυτή που σε βολεύει.

Δημοσ.

άρα να βγάλω χρεωστική για να μην πληρώνω για χρέωση και να έχουν και τόκο τα λεφτά? ή έχει και αρνητικά?

αν στην κλέψουν σου σηκώνουν τα χρήματα που έχει ο λογαριασμός,οπότε καλό θα ήταν να μην συνδέεται με τον κύριο λογαριασμό,την συνδεεις πχ με έναν δεύτερο λογαριασμό και όποτε θέλεις να την χρησιμοποιησεις  βάζεις τα χρήματα στο λογαριασμό μέσω web banking

Δημοσ.

η προπληρωμενη καρτα δεν χρειαζεται   λογαριασμο  

το ανοιγμα λογαριασμου προυποθετει και  αρκετα χαρτια  για πιστοποιηση  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...