doryforika2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Έχω πάρει τη κάρτα σίτισης σήμερα. Μπήκα στο ibank της εθνικής και μου βγάζει ότι έχω 100 ευρώ μέσα αντί για 130.είμαι εγώ η γυναίκα μου και το παιδί μου. Γιατί έγινε αυτό ξέρει κανείς?
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Το ειχες καταχωρησει σωστα το παιδι σου ?Ποσο ετων ειναι ? 1
doryforika2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Σωστά το είχα καταχωρήσει. 2 μισή ετών ειναι
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Τη χαρτια θέλει για να βγαλεις καρτα; Τιποτα.Ηλεκτρονικα γινεται αλλα δεν ξερω αν μπορεις τωρα πια.
Anorymous Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Τη χαρτια θέλει για να βγαλεις καρτα; Μεσω ΗΔΙΚΑ ηλεκτρονικα συμπληρωνεις μια αιτηση κια αυτη βρισκουν μονοι τους ολα τα δικαιολογητικα, δυστηχως πλεον δεν γινονται αιτησεις. Ειχαν πει οτι επειδη υπαρχει πολυ κοσμος που εχει αναγκη θα ξεκινησουν νεες αιτησεις απο το χειμωνα οποτε υπομονη.
stelios18120 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μεχρι 30 Νοεμβρίου θα παρετε αναδρομικα οσοι εχετε καρτες σιτισης (4 μηνες)
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μεχρι 30 Νοεμβρίου θα παρετε αναδρομικα οσοι εχετε καρτες σιτισης (4 μηνες) Που το ειδες αυτό ? Εχω ένα γειτονα που του εχω κανει αιτηση και την παιρνει .
stelios18120 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Το ειπε στον παπαδακη και σε ενα αλλο πρωινο ενημερωτικο. Το ειχε πει λεει ο παπαδακης και η θεανω φωτιου οτι μολις βρεθουν τα χρηματα θα δωθουν τα αναδρομικα απο την καρτα σιτισης. Ε μαλλον τα βρηκαν τα χρηματα οποτε μεχρι 30 Νοεμβρίου ειπαν οτι θα πιστωθουν στην καρτα Πες του γειτονα οτι λογικα τελος του μηνα να παει να ψωνισει για τις γιορτες 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Το ειπε στον παπαδακη και σε ενα αλλο πρωινο ενημερωτικο. Το ειχε πει λεει ο παπαδακης και η θεανω φωτιου οτι μολις βρεθουν τα χρηματα θα δωθουν τα αναδρομικα απο την καρτα σιτισης. Ε μαλλον τα βρηκαν τα χρηματα οποτε μεχρι 30 Νοεμβρίου ειπαν οτι θα πιστωθουν στην καρτα Πες του γειτονα οτι λογικα τελος του μηνα να παει να ψωνισει για τις γιορτες Ετσι ακριβως θα του πω και σε ευχαριστω .Παιρνει 130 τον μηνα οποτε μια 500αρα + μια χαρα θα του ερθει !!!Νομιζω ληγει τον άλλο μηνα το πρόγραμμα ? Κατι ειχα ακουσει ότι είναι για 9 μηνες αλλα μπορει να κανω και λαθος. 1
Anorymous Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Το ειπε στον παπαδακη και σε ενα αλλο πρωινο ενημερωτικο. Το ειχε πει λεει ο παπαδακης και η θεανω φωτιου οτι μολις βρεθουν τα χρηματα θα δωθουν τα αναδρομικα απο την καρτα σιτισης. Ε μαλλον τα βρηκαν τα χρηματα οποτε μεχρι 30 Νοεμβρίου ειπαν οτι θα πιστωθουν στην καρτα Πες του γειτονα οτι λογικα τελος του μηνα να παει να ψωνισει για τις γιορτες ειχαν πει οτι αντι για αναδρομικα θα επεκταθει το προγραμμα αυτο ηξερα εγω, αν γινει αυτο βλεπω να σκανε ολοι με την καρτα αλληλεγγύης που θα εχει μεσα 300 και 400 ευρω σε media markt και κοτσοβολο να παιρνουν ps4 και νεες τηλεορασεις χαχα
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 ειχαν πει οτι αντι για αναδρομικα θα επεκταθει το προγραμμα αυτο ηξερα εγω, αν γινει αυτο βλεπω να σκανε ολοι με την καρτα αλληλεγγύης που θα εχει μεσα 300 και 400 ευρω σε media markt και κοτσοβολο να παιρνουν ps4 και νεες τηλεορασεις χαχα Μονο για καταστήματα με τροφιμα είναι η καρτα . 1
Anorymous Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μονο για καταστήματα με τροφιμα είναι η καρτα . θεωριτικα ναι πρακτικα οποιος εχει pos νομιζω μπορει να την περασει ασε που και τα σουπερ εχουν ειδη ηλεκτρονικων
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 θεωριτικα ναι πρακτικα οποιος εχει pos νομιζω μπορει να την περασει ασε που και τα σουπερ εχουν ειδη ηλεκτρονικων Νομιζω τα καταστήματα που την δεχοντε , με επιφυλαξη αυτό, την δεχοντε μονο για τροφιμα ασχετα αν πουλανε και ..pc
Anorymous Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Νομιζω τα καταστήματα που την δεχοντε , με επιφυλαξη αυτό, την δεχοντε μονο για τροφιμα ασχετα αν πουλανε και ..pc αυτο στην αρχη τωρα περνανε τα παντα, απο ειδη καθαρισμου μεχρι καφετιερες, πιστολακια κλπ κλπ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα