mix@lis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα, Έχω πτυχίο ΑΕΙ και σκέφτομαι να παρακολουθήσω κάποιο απο τα επιμορφωτικά προγράμματα-e-learning του Πανεπιστημίου Αθηνών, για να έχω ένα χαρτί παραπάνω. Είναι γύρω στα 600 ευρώ για 3 μήνες. Το έχει κάνει κάποιος, και αν ναι, αξίζει τον κόπο?Και ποιό το επίπεδο δυσκολίας? Ευχαριστώ!
kathytherion Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Ειχα παει ενα προγραμμα το χειμωνα απο το εκπα.μαλιστα, ειχα κανει την ιδια ερωτηση στο φορουμ εδω περα και δεν ειχα ιδιαιτερη ανταποκριση. το προγραμμα το πηρα με εκπτωση στα 450 ευρω και το μετανιωσα.αν ηξερα απο πριν δεν θα το ειχα παρει. Βεβαια εχει να κανει και με τη θεματολογια του... Καλυτερα μεταπτυχιακο η coursera.
mix@lis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Για ποιο λογο το μετανιωσες?λογω της θεματολογιας?
splash18 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 καλησπέρα.. απλα το χαρτι που σου δινει το e learning του EKΠΑ είναι απλα μια πιστοποιηση και όχι ενας μεταπτυχιακος τιτλος που να αναγνωρίζεται. Είναι αυτό που λεμε πιστοποιηση σεμιναρίων για αυτό και κοστιζει τοσο χαμηλα εν σχεση με καποιο μεταπτυχιακο. Επειδή το εψαχνα και εγω πριν καιρο και το εψαξα εκτενως δεν θα σου προσφερει κατι περαν από καποιες βασικες γνωσεις στο αντικειμενο που σε ενδιαφερει. Το εχει παρακολουθησει φιλη μου όπως και η kathytherion παραπανω και το μετανιωσε πικρα. Μετα από την απογοητευση που πηρα από αυτό και από την ΕΕΔΕ με τις πιστοποιήσεις που επισης δινει περασα σε μεταπτυχιακο ελληνικου πανεπιστημιου. Για μενα αν μπορεις να κανεις χαρτια για μεταπτυχιακο δωσε βαση εκει και όχι σε e learning 1
mix@lis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 οκ παιδιά!!ευχαριστώ για τις πληροφορίες...μαλλον δεν αξίζει.....
tarantules Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Πάλι ανοίξανε φάμπρικα να κοροϊδεύουν τον κοσμάκη βλέπω... 1
splash18 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 ναι ετσι ακριβως είναι ''δουλευουν τον κοσμο'' και παιρνουν χρημματα
kathytherion Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Για ποιο λογο το μετανιωσες?λογω της θεματολογιας? Η θεματολογια με ενδιεφερε, αλλα δεν μου δινει και κανα καλο asset για να το κοστολογουν 700 ευρω. Θεωρω απαραδεκτο το προγραμμα πλοηγησης τοης επιμορφωσης, με αργη ανταποκριση που με αποθαρρυνε απο το να μπαινω να παρακολουθω τα μαθηματα μου και αισθανομουν σαν να μπαινω στο ιντερνετ το 1998 ας πουμε. Επειτα, πολλα μαθηματα ηταν κακογραμμενα, και υπηρχαν ηλιθιες και αχρηστες πληροφοριες που μου θυμιζαν περιοδικο, ενω περιμενα κατι πιο επιστημονικο απο το ΕΚΠΑ. ενα παραδειγμα θα σου πω. Διαβαζα ενα μαθημα σχετικα με ελαια καλλυντικων και ειχε ενα συνδεσμο για μια εικονα( αλλο ενα μειον, δεν εμφανιζε εικονες, επρεπε να πατας συνδεσμο για να στις ανοιξει μια μια), παταω την εικονα ,περιμενω 1 λεπτο ν ανοιξει και στο τελος βγαινει ενα κλαδι ελιας!!!! Ελεος! Στο coursera απ την αλλη, παρακολουθεις εγγραφα και βιντεο σχετικοτατα με το πεδιο Δεν πληρωνεις κατι και μολις ολοκληρωσεις το προγραμμα αν εισαι ικανοποιημενος δινεις ενα ποσο για τη βεβαιωση παρακολουθησης. Και σε προγραμματα κλασης ανωτερα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα