KilliK Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 παει για lokc/delete αλλα πρεπει να το γραψω: context: Site: Ισοβιαγια τον πρωην Δήμαρχο Θεσσαλονίκης σχολιο μου: http://www.insomnia.gr/topic/477873-ισοβια-για-τον-πρωην-δήμαρχο-θεσσαλονίκης/?p=52202803 τελικο αποτελεσμα: Site: Αποφυλακίστηκεο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος δεν πειραζει ομως, τουλαχιστον βγηκανε οι Ελληνες και χορεψανε στους δρομους. that showed them. 9
Porg Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Α ώστε αυτοί είναι οι ανάπηροι που η κυβέρνηση της Αριστεράς δεν ήθελε να υποφέρουν στη φυλακή!! Τι στοίχημα πάτε πως μέχρι αύριο ο Άκης θα έχει σπάσει το χέρι του; Καλή λευτεριά στον φτερωτό γιατρό Δεν τα τρομάζουν τα κελιά τα αδέλφια μας τα ταξικά 1
παπι Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Καλή μαλάκια ο νόμος του κουφοντινα. Btw τι είναι ποσοστό αναπηρίας; Στο 100% τι παίζει; Να έχει σπάσει κάνα νύχι; 4
pitogiro Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Ούτε 100 μνημόνια δεν θα αλλάξουν αυτή τη χώρα. Abandon ship! 9
tsourakis13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Και τώρα καλοφάγωτα τα 17 μύρια...Γίνεσαι δήμαρχος, κλέβεις από όπου βρεις, σε βάζουν 2 χρόνια φυλακή και μετά βγαίνεις και κάνεις ζωάρα..... Αθάνατο Ελλαδιστάν...... 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Πήγαμε να βγάλουμε τον σύντροφο Ξηρό και μας βγήκε ο Παπαγεωργόπουλος... ...close enough! 5
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Κάτι παράλογο δεν βλέπω στην αποφυλάκιση. Αφού είπαν οτι βάσει νόμου αν έχεις προβλήματα υγείας με αναπηρία 67% και άνω και έχεις εκτίσει το 1/4 της ποινής σου μπορείς να βγεις, σε αυτό βασίστηκαν και τον έβγαλαν. Για μένα καλύτερα να κατατεθεί ένσταση στην απόφαση και να επανεξεταστεί από νέα επιτροπή γιατρών μήπως έγινε τίποτα περίεργο π.χ να λάδωσαν κάποιον ή να παίζει γνωστός και κονε και να τον έβγαλαν με 67% ενώ στην πραγματικότητα να είναι χαμηλότερο το ποσοστό.
παπι Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Το ποσοστό αναπηρίας τι είναι βρε παιδιά; Αν είναι να πάω να βγάλω κάνα επίδομα, έχω κύστη στο κωλο. 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Το ποσοστό αναπηρίας τι είναι βρε παιδιά; Αν είναι να πάω να βγάλω κάνα επίδομα, έχω κύστη στο κωλο. https://drive.google.com/file/d/0B2q6YQEWX7zLYTIwYTNhNjctN2JkMC00ZTlhLTk3NmItMzhmYzdhOTQxMTVh/view
GREENLAND Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Kαποιος με ισοβια λογω καταχρησης μαμουθ βγαινει σε δυομιση χρονια και καποιος αλλος βουλευτης κανει ενα χρονο προφυλακιση γιατι ειναι κακος χαρακτηρας και εχει μια νομιμη δηλωμενη καραμπινα. Καποιος συλληφθεις τρομοκρατης παραβιασε τους ορους αποφυλακισης του πριν τη δικη συνεληφθη αλλα δεν ξαναφυλακιστηκε του τεθηκαν οι ιδιοι οροι και την εκανε πριν δικαστει και μην τον ξαναειδατε. Βουλευτης μετα το τελος της προφυλακισης του για εναμιση χρονο για αοριστες και ανυπαρκτες κατηγοριες συννεληφθη και ξαναπροφυλακιστηκε. Ολα αυτα το 2014 και το 2015. Ποσα παραδικαστικα κυκλωματα ειπαμε εχουν αποκαλυφτει σε αυτη τη χωρα; Δυο και με του μπαμπη τρια. Και σε αλλα με υγεια. Ελληνικη δικαιοσυνη ,το πιο συντομο ανεκδοτο, η δυο λεξεις απολυτα αλληλοαναιρουμενες. Ας ειμαστε ειλικρινεις, οσο κι αν φταινει οι πολιτικοι και οι δημοσιογραφοι για το χαλι αυτης της χωρας χωρις τους κοιμωμενους στην καλυτερη περιπτωση και συνενοχουσ στην χειροτερη δικαστεσ δεν θα ειχαμε φτασει ποτε σε αυτο το χαλι. 4
4saken Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 και εχει μια νομιμη δηλωμενη καραμπινα. Και νομιμα πιροβολουσε ποινακιδαις
rikos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δεν βρισκω μουφα τον νομο. Η αναπηρια του Παπαγεωργοπουλου είναι μούφα. Ο Ξηρός με 93% αναπηρία γιατί δεν είναι έξω?
nicoc89 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 εγώ πάλι δεν κατάλαβα γιατί να αποφυλακιστεί, άλλαξε κάτι ? μπας κ τώρα τους βάζουν να σκάβουν ? ιδικά στα κελιά ξενοδοχεία που μένουν όλοι οι λωποδύτες έχουν μεγαλύτερες ανέσεις απότι έχω σπίτι μου , με αυτά που λένε οτι έχει άλλοι αναγκάζονται να πάνε για δουλειά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα